WBB općenito zna imati žutih minuta, ali stvar bi se najčešće sredila nakon sat vremena. Meni trenutno radi, a vjerujem da je i tebi u međuvremenu proradilo
Kod mene ta stranica radi.
WBB općenito zna imati žutih minuta, ali stvar bi se najčešće sredila nakon sat vremena. Meni trenutno radi, a vjerujem da je i tebi u međuvremenu proradilo
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni i dalje ne radi nego jedino kad odem preko nekih proxy stranica!
Evo doso router,sve skopcano,radi odlicno....=D
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Koji se to ku.... događa se Optimom
Do sada sam više od godinu dana koristio Optimu Traffic kao internet paket i ove godine su nešto smislili da to nisu bile istine...
Nisam dobio račun za 1 mjesec za korištenje osnovnog paketa te mi danas došao raču sa zaostatkom iz 1 mjeseca te 2 mjesec normalno...i sve je kako treba kaj se tiče cijene, no ono kaj sam se jako začudio došao je račun na kojem piše T-Com, a ne Optima kao što je do sada... wtf??
I još mi napišu krivu hebenu adresu mutavci, te još na računu piše naknada za maxtv od nekih 6 lipa, pa koji je to vrag, kakva naknada u lipama a nemam niti m od maxtv-a??
Kaj se je dogodilo sa Optimom kaj nisu poslali normalan račun nego sam dobio od T-Coma?
Optima vise ne salje racun manji od 40 kuna,tako da ako imas onaj najmanji paket i potrosis samo njega neces taj mjesec dobiti racun nego ce u iducem mjesecu poslati za za 2 mjeseca.,
A sto se tice ovoga drugog,naravno nazovi pa ih pitaj da se nisu mozda udruzili
preko noci u novu firmu T-Coptima=)![]()
Optima ne šalje račune s logom T-Coma osim u slučaju da se u međuvremenu nisi spojio s T-Comovim podacima na net - onda će ti doći račun za internet promet preko T-Coma.
Uvjet je da se niti jednom ne spojiš pa ti usluga neće niti biti naplaćena od strane T-Coma. Preplatu jasno plaćaš T-comu, promet Optimi. Al to valjda znaš..
I zovi T-Com, a ne Optimu
0800 9000
To je nešto novo da Optima više ne šalje račune na kojima je iznos manji od 40kn...ja sam imao iosnovni paket od 2.5GB te ga plačao 20kn...to sada znači da ću svaki idući mjesec dobiti za platiti sve odjedanput, dakle 40kn...hmm, to mi tak svejedno, samo me muči zašto na računu piše T-Com i naplačeno je 40kn kolko je i trebalo, a ja koristim Optimu i naravno nisam se niti jednaput spojio preko T-Coma...
Sutra ću zvati T-Com...hvala ekipo na pomoći i savjetima![]()
Ekipa da vas pitam, postoji li mogućnost da se netko spaja preko mene, tj.mog korisnickog imena i troši moj promet, iako nemam bežični internet, već preko modema/routera - NETOPIA. Naime, preko Optima korisnickih stranica sam primjetia da imam jako puni spajanja kada je računalo bilo ugašeno. Evo naprimjer po njim ispada da sam bio noćas cijelu noć na internetu i da sam skinuo 100 MB-a! Isto tako imam neka spajanja gdje je skinuto po više gigabajta. Promet nije problem jer imam FLAT, al svejedno ne želim da se itko spaja preko mene ako je to stvarno istina.
Međutim u tome svemu je najčudnije šta mi je i kod cure situacija identična, piše da se spajala kad 100% nije računalo uopće radilo!? To sam kod nje prvo vidia i odma joj prominia šifru al bez pomoći, i dalje se tako nastavilo. Kasnije sam pogledao sebi i to skužio.
Oboje nam je router u Bride modu(neznam jesan li dobro reka, uglavnom se automatski spaja kad se pali računalo i routeri su nam stalno uključeni, njen nema ni sklopku za izgasit se dok moj ima al ga ne gasim.) Ima li još ovakvih slučajeva??
FORD FOCUS RS500
I like it!
moguće je....
promjeni password, za početak
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ako nema WiFi na routeru, a kaže da nema, apsolutno je nevažno da li je on upaljen ili ne, čak je bolje da je upaljen, jer se onda nije moguće spojiti sa dvije lokacije sa istim podatcima. upaljen router sam za sebe u toku 24h razmjeni podataka za max 1 MB
Imam situaciju da sam potpuno zaboravio na promet i imam potrošenih 26.10 GB prometa, a paket mi je 25GB (+512MB fair usage). E, sad, koliko mi naplaćuju nakon potrošenog paketa od 25GB - novi paket od 25GB za 70kn ili paket od 2GB za 20kn?
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Nakon dosezanja 25 GB prometa u 25 GB paketu dodatni promet se obračunava sukladno cjeniku osnovnog paketa.=)
Tako pise na njihovoj stranici,prema tome je po 20 kn za svaka sljedeca 2 GB=)
Da ne otvoram novu temu samo za ovo, iako se radi općenito o čitavoj firmi - čuo sam glasine da Optima lagano tone. Saznao sam da već par mjeseci ne isplaćuju svojim kooperantima, a znam i da nisu platili već 4 mjeseca najamninu mjesnom DVD-u... Ima li itko kakvih informacija o tome?
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Moze li ko reci koja je cijena najeftinijeg optima interneta (ukljucujuci najeftiniji paket i brzinu)
Najmanja brzina od 256kbs je negdje 38kn,a koje sve podatkovne pakete imaju i koja im je cijena
Ima netko problema sa optidsl-om na podrucju pule u zadnjih sat-dva vremena? Ne uspijevam dobiti nikog na szk zasad.
edit: imali neku poteškoći, rješeno.
Zadnji uredio xlr : 16-10-2009 u 21:55
Naš omiljeni "fer" telekom skratio je besplatnih sat vremena optima blasta na samo 15 minuta
Usluga OptimaBlast omogućuje surfanje največom mogućom brzinom* dostupnom na Vašem OptiDSL priključku. Nakon aktivacije, uslugu možete koristiti sljedećih 6 sati. Prva aktivacija usluge svaki mjesec je besplatna i traje 15 minuta, dok se svaka sljedeća aktivacija naplaćuje 4.1 Kn + PDV (5.04 Kn s PDV-om) i traje 6 sati.
nisu samo oni u banani nego je i tele2 u k.... i uskoro ce ih kupiti strana mreza koliko sam cuo jer su im poslovni rezultati katastrofalni tako da....
Da li netko koristi OptiCarnet i kakva su iskustva? Da li korisnici Optime imaju nekakav prioritet (promet, brzinu) u odnosu na korisnike OptiCarneta?
Iskustva su s moje strane vrlo pozitivna, zapravo nemam što zamjeriti.
Evo ja sam od danas korisnik Opticarneta i imam problem. naime kad preko speedtest izmjerim unutar Hrvatske brzinu ispadne velika, a kad izmerim na neki server van Hrvatske brzina je katastrofalno mala. Evo imate to i vidjeti. To mi je problem jer skidam pomoći rapidsharea. Da li još netko ima ovakvih problema?
![]()
![]()
Jako sličan problem imam i ja. Kad mjerim brzinu u Hrvatskoj onda je doduše uvijek 3,54, a kad mjerim na nekom serveru van (Rim, Budimpešta, Frankfurt) nikad nije više od 1 Mbps.
Youtube filmove mi otvara jako jako sporo, a to već traje nekih tjedan ipo.
Ako probam mjerit na bwm.carnet.hr onda je opet brzina oko 3.5, tako mi nije jasno u čemu je problem.
A mateob ima opaku brzinu unutar HR, s obzirom da je opticarnet baždaren na 3 Mbit. Jeste probali zvati SZK u svezi tog problema?
Bookmarks