Moguće je, moguće...
Ukljući A-GPS, pa ćeš vidjet da lovi satelite stvarno brzo
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Gps jos kako radi u kuci, kako je receno samo treba ukljuciti A-GPS, to je naravno povezano sa malim troskovima povezivanja na lokalno gms-umts mrezu..
pozdrav mandy
A dok se stavi novi firmware ostane hrvatski jezik? Jer sam prosli put stavil na N73 i nije bilo više hrvatskog. I kad se radi backup dali se sve backupa? Znaci slike, video, postavke, poruke? Tj. dali bude sve isto kak i prije samo novi firmware?
Pa ostanu ti jezici koji su upisani u product code .
Odnosno za hr jezik trebaš imati Balkans product kod.
Što je vjerojatno ako je mob. kupljen kod nas. Inače imač o Sticky teme kako promijeniti product kod i staviti hr. jezik u mob. (ako te interesira).
HC4L
Kupio sam 5800 u T-comu, simpa mix... Promjenio sam product code sa JAF na Balkan BLUE da bi uspješno izvršio update firmware-a sa NSU na verziju 20. Sve radi savršeno! Zanima me da li sad smijem vratit stari product code, zbog garancije (Možda će mi trebat)? Dal mi je to pametno ili će doć do nekog errora? Hvala
pa najbolje da ostavis ovak a onda ako ti se nesto dogodi da treebas tu garanciju iskoristit samo promijenis
Okej, hvala. Meni se prosli put jezik promjenil. Valjda sad nebu tak![]()
Evo updateal sam. Super prošlo. Backupal sam sve, ali nije ni trebalo jer mi je posle updatea sve bilo kak i prije. Valjda je sam napravil neki backup.
Odlično radi sad! Makar je i prije![]()
pogledao sam pod mrezu i oznacen je samo gsm ali kad sam usao u opcije od garmina pise gps potpomognut internetom. provjerio sam stanje na racunu i nije mi nista skinulo "jos", kad sam pogledao pod prijenos podataka pise oko 23 kb . jel onda koristi i vanka internet ili? kak to iskljuciti ak je ukljuceno?
kako se stavlja novi firmware s nokiom PC suit
1. Udete u nokia PC suit i spojite mobitel s racunalom u PC suit modu
2.Kliknete na update Phone softweare
3. Ako nemate na racunalu Nokia Software Updater onda ce vam se prvo on instalirat
4.udete u Nokia Software Updater te spojite mobitel s racunalom i stisnete start next i dalje ce sve sam program odradit vi nista nemojte dirat na racunalu da ne bi ostali bez moba
POzz
Ne uspijevam pronaci update firmwarea. Niti preko NSU (dva puta je updatean), niti preko FOTA (preko stranice Nokie sam narucio postavke firmware update servera, odabrao sam postavke za Nokiu 6131, pretpostavljam da su iste).
Trenutna verzija firwarea je 11.0.008.Mobitel je kupljen u T-Mobileu.
Product code 0577303.
Ako je netko uspio updateat firmware s ove verzije, molim neka se javi na PM.
Samo polako. Ako ne pasu, napisi mi molim te koje su ili gdje ih mogu pronaci.
Hvala.
pa pise ti gore par postova iznad imas cak i stycki temu kako dodan novi rimware samo pogledaj moalo bolje
Jos nista od novog firmwirea ... sta ti tcomovci cekaju ...
T- mobile dobiva posebnu verziju firmware- a.
Tako je bar na SE mobitelima, gdje se T- mobile (i vodafone, naravno) branding dosta uoči (drugačije ikone, nešto drugačije opcije u mobitelu....).
A, slobodan uređaj, kupljen u Mobisu npr., dobije generic (original Nokia) firmware (pa zato i brže dobije).
Makar, Mew- ja sam također kupio u T- mobileu i normalno update- ao prije kojih par dana.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To je samo tako ako su Uredaji brendirani ubiti barem je tako prije bilo jer kolko sam upoznat sad nema veze sa time posto je SOFTWARE jedna stvar a BRENDIRANJE nesto sasvim drugo tako da niti T-com niti VIP nemaju nista sa time nego samo NOKIJA posto se UPDATE radi preko NOKIJA Update programa a ne preko T-Mobile software updatera
Bookmarks