a to sam si i mislio..jer mi koji imamo v.11 nemozemo nista dok t-mobile ne odobri update![]()
a to sam si i mislio..jer mi koji imamo v.11 nemozemo nista dok t-mobile ne odobri update![]()
Ja neznam kakve veze ima t-mobile i nokia ??????? ajde pojasnite mi to malo
ne da mi se zaje***** sa tim..mob mi sluzi za navigaciju,tako da mi nije hica
ja cu ti objasniti .. nokia proda t-mobilu xxxx komada mobitela i oni vise nemaju nista sa njima nego t-mobile vodi igru.. tako i u ovom slucaju oko update 5800,vjerojatno im nije u interesu pustiti update dok ga malo ne preprave u svoju korist nece biti nista od toga.. tako je meni rekao lik u mobisu kad sam nazvao
Zanima me da li je netko napravio upgrade softweara putem opcije "nadopune softweara" iz samog mobitela? Mreža je VIP. Ima li tko profil poslužitelja koji je potreban da bi ta opcija proradila?
takvu glupost nisam jos nikada CUO. kao prvo Producte cod koji se prodaje u T-Mobilu je BALKAN tako da gdje god da ga kupis je taj product CODE i T-COM nema apsolutno nikakve veze sa UPDATOM mobilnog ama bas nikakve nego iskljucivo NOKIA iliti MOBIS u hrvatskoj i ostalim zemljama u regiji
Kakva je to logika pa nije im nokia prodala pravo na mobitel nego samo da ga smiju prepodavat i popust na kolicinu a t-mobile nema veze sa Nokiomja cu ti objasniti .. nokia proda t-mobilu xxxx komada mobitela i oni vise nemaju nista sa njima nego t-mobile vodi igru.. tako i u ovom slucaju oko update 5800,vjerojatno im nije u interesu pustiti update dok ga malo ne preprave u svoju korist nece biti nista od toga.. tako je meni rekao lik u mobisu kad sam nazvao
stari moj sta sve necu procitat
@Vedo: Ako preko FOTA (Firmware over the air) ideš updatat firmware nije ti bitno koja si mreža, zato što ti preko interneta provjeravaš dali je za tvoj product code dostupna nova verzija.
@dodo85: U krivu si. Nokia prodaje prvo Mobisu mobitele, te onda on prodaje operaterima dalje. Tu ti operateri nemaju nikakve veze sa firmwarom.
Imam pitanje, meni je nakon updata nesala ikonica za radio! Više je ne mogu nać. Nije da mi treba, ali opet volio bi ju imat.
Zadnji uredio Ico : 29-03-2009 u 00:09 Razlog: spojeni postovi, obrisan dio da se ne ide u off
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, al fora je kaj ga NEMA!! Prije updata na v20 sam ga imao, a sada ga NEMA!!! Neznam zašto. Sada sam probao re instalirati soft i opet ništa
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ni kod mene nema.
A pratim forum (i previše).
Jedini način da pokrenem radio je preko shortcut- a na home screen- u ili preko helpa.
Nigdje ga nema, sve sam tražio.
A i ne kužim baš tvoj post, Shogun, ovaj dio- "...pritiskom na Multimedijalni gumb tako jako onaj gumb..."
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja sam ga isto pronašao samo preko "Help-a". Neznam di je nestao. A kak si napravio taj shortcut georgy??
Zadnji uredio Ico : 29-03-2009 u 00:10 Razlog: Ako je već čovjek iznad pitao, nema potrebe da ponavljaš isto pitanje i time provociraš svađu
Aha hvala, ma meni je to čudno pošto moj frend ima isto v20 na mobitelu, isti product code i on ima radio pod "Music"?? Kak je to sada moguće da ga on ima, a mi nemamo?!?
Sad kad me netko ubije
Možda nije kupio u T- mobile.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ima, i to velike!
Recimo, Nokia 5800xm kupljena u t-mobile-u ima jedan product code, isti mobitel kupljen u Mobisu ima Balkans product code, a isti mobitel kupljen u Njemačkoj ima Euro1 product code.
Znači, product code ovisi o regiji ili o tome da li je mobitel za nekog operater, pa je brandiran.
Isto tako, Nokia pusti novu verziju firmwarea za europske zemlje, dok tek kasnije pusti tu novu verziju firmwarea za Balkans code.
A pitanje je da li hoće uopće pustiti updateani firmware za mobitel iz t-mobilea. Jer brandirani mobiteli imaju posebnu temu,wallpaper,ikonu i tako. A kada bi Nokia pustila čistu verziju za product code namjenjen za t-mobile, onda bi nestale te neke sitne stvari.
Tako da mogućnost update na novi firmware uvelike ovisi o product codeu.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@makec994
Daj pogledaj slijedeće...Ukucaj *#0000#, opcije, profili poslužitelja, tu bi ti trebao biti naveden naziv poslužitelja Nokia Firmware Update, sada odaberi njegove opcije pa pritisni izmijeni. Sada mi pročitaj, ako nije problem, "Naziv poslužitelja", "ID poslužitelja", "Zaporka za poslužitelj" i ostalo što se nalazi po tim opcijama.
Hvala unaprijed!
Bookmarks