pa probaj sam sa manualnim načinom, unosom ovog (standard) koda *#7370#
u svakom slučaju javi rezultate, baš me zanima dali važi i za nove Symbian TS Nokije (S60 rel.5), mislim da bi trebalo proć.
Ovak, kao sto pise u naslovu trebo bi neki nacin kojim bi mogao napravit hardreset moba. U uputstvima nigdje ne pise,a pitao sam i Mobis koji mi nisu rekli nista praveci se da neznaju kako to ide. Dali treba neki program za to ili postoji neki manualni nacin??![]()
pa probaj sam sa manualnim načinom, unosom ovog (standard) koda *#7370#
u svakom slučaju javi rezultate, baš me zanima dali važi i za nove Symbian TS Nokije (S60 rel.5), mislim da bi trebalo proć.
Pa neznam di da to upisem, posto mobitel nema tipkovnicu nego ima virtualnu. A neda mi se mobitel slat u Mobis samo zbog tog hard reseta...
pa znam da nema hardware-ske tipkovnice, probaj utipkati na virtualnoj ovo *#7370# i vidi što će se desiti, ako ništa, ponovo isto i zelenu tipku za poziv.
inače to je na Symbian S60 modelima kod za harde rest uređaje, format memorije telefona.
Ako 5800 ima isti os kao drugi Symbiani jedina ocito razlika kaj nema hardver tipkovnicu kaj me je i odbilo od tog moba nakon utipkavanja na virtualnoj tipkovnici *#7370# mpb ti mora sam ponudit opciju dali hoces tvrnicke postavke (hard reset) a opcija da stisnes gumb za poziv nakon utipkavanja koda bar kod mene niti na jednom mobu nije funkcioniralo jos od davne 7650 pa nadalje.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Pa da, to me i pita i na N85 i na N96,ali kada sam utipko tu sifru na XM 5800 nista se ne dogadja!!
Čak ni na službenom Nokijinom forumu nemaju pojma kako napraviti hard reset na ovome mobitelu. Inače to "petljanje" s TS me odbilo od kupovine 5800.
http://discussions.europe.nokia.com/...sage.id=116618
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zvao i Mobis i oni nemaju pojma, tu listam posvuda po netu i po drugim forumima. Evo poslo i e mail nokiji, pa cu se jos par dana/tjedana trebat strpit...![]()
ja to itipkam i mene pita dali zelim vratiti postavke telefona na tvornicke....dakle funkcionira!!!
i onda naravno 12345... kljuc telefona i to je to....
Hard reset za verzije softvera 20 i veće je: zelena tipka + crvena tipka + tipka fotoaparata! Držati dok mob ne zavibrira!
Nešto sam zeznuo prilikom updatea fw na 5800. Sada kada hoću napraviti hard reset as 7370, pita me lock kod. ja sam ga unio 5 puta pogrešno i piše da će biti odlobkiran nakon 5 minuta, šta mi je činiti?![]()
Čekati 5 minuta?
imam problem, probao sam hard reset sa *#7370# ali me pita lock code, nije 12345... A nisam ga nikada ni mjenjao?!?!
Onda sam probao hard reset sa zelena tipka + crvena tipka + tipka fotoaparata, i uspjelo je, samo i dalje lock code nije 12345?!
Koji jos moze biti defaultni?
product code je 0577324 kupljen je tu u Hr...
4, 5 nula možda.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma nije ni to![]()
Meni je bio 12345...
Mene zanima što radi soft reset a što hard reset?
Koji uklanja hack sa mobitela?
Soft reset ti je gašenje i dizanje OS-a, što i restart na kompu. Dok je hard reset formatiranje svega što imaš na mobitelu, dobiješ čisti OS kao i prvog dana kada si ga kupio.
hack ti uklanja hard reset
meni je prošlo bez problema sa *#7370# i 12345 kod za zaključavanje
Meni je uspjelo na nokiji e5 sa *#7370# a kod za zaključavanje 12345, međutim nisam znala da će im nestati svi kontakti sa SIM kartice![]()
Zato se kod takvih zahvata kartice vade van.
Bookmarks