Ok, hvala na trudu još jednom!![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ok, hvala na trudu još jednom!![]()
Dobro koja je sad ovo verzija??? http://www.gsmarena.com/nokia_5800_x...e-news-849.php
A jel taj update radi i na T-mobile lock?
--
. [Lejzermaster]
Novi sam ovdje pa se baš još ne snalazim u cijelomm forumu
uglavnom sam se registrirao baš zbog tog problema sa updateom.
znači imam mobitel kupljen 7.2.2009. u t-mobileu, zadnja verzija softweara mi je v11, a product code mi je 0577303.
Kolko sam skužio, svi koji imaju takve karakteristike ne mogu napraviti update na verziju v20.
sad imam par pitanja, znači ako promjenim product code na neki drugi, moći ću napraviti update, a poslije mogu vratiti stari product code i ne gubim garanciju?
na koji product code da promijenim?
i jel ima negdje neki tutorial kako promijeniti prooduct code?
hvala! (nemojte zamjeriti ako sam postavio pitanje na koje je već odgovoreno, novi sam pa ono....)
imaš sve o ove u Sticky temi:
Ako želite promijeniti product code svoje nokije, da možete napraviti update software-a, pogledajte slijedeći post:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=160
HC4L
mene zanima da li je moguce naknadno smanjiti firmware sa v20 na v11?
pitam to zbog sljedeceg scenarija:
promjenim product code, pa izvrsim update na v20 i vratim product code na 0577303 kako bi mi vrijedila garancija. Kasnije mi se nesto dogodi s mobitelom da moram na garanciju i ovi u servisu vide da product code odgovara, ali vide isto tako da imam v20 software, a zna da ga ne bi mogao teoretski imati jer za taj product code nije izdan v20. imam dojam da bi mi mogli opovrgnuti garanciju. jeli to tocno?
Hvala HCSC-u na odgovoru!
nadam se da ću uspjet nešt.
I mene zanima isto ko i qwertz1001.
Nadam se da ne. U četvrtak idem u mobis, pa ću vidit, imam i nekih problema sa kućištem, a i ne mogu surfati preko wlan-a, kaže mi web: pristupnik nedostupan
nadam se da ću nešto uspjeti sa updateom legalnim putem, a ako ne onda mijenjam product code, updejtat ću i vraćam ga natrag na originalni.
ne da mi se više čekat t-mobile
i kaj je bilo jer uspio to legalnim putem sredit?
Evo ja baš pokušavam svoji nokiicu updejtati, ali mi updajet stoji već pola sata a možda i duže i ne miče se, jel ima tko kakvu ideju???
Uspio sam riješiti.
Zadnji uredio ivex : 16-04-2009 u 00:32
I ja imam verziju 11.0.0.008 i ne javlja mi da ima novi update.
Uređaj je od vip-a ali nije kodiran.
ja sam mijenjao product code na svojoj n6120c kako bih mogao nadograditi na zadnju verziju software. mob je kupljen u tele2 i nakon nadogradnje imao sam problem sa tipkama te je mob otisao u mobis na servis. nitko nije pravio nikakve problem zbog toga, pa nerazumijem zasto sami ne promijenite product code, jer ovi iz t-mobilea sigurno nece skoro izdati firmware...
Imam Nokiu 5800 i htio bih updeatati firmware, ali sam negdje čitao da to zasad nije moguće za mobitele kupljene u VIP-u. Jeli to istina ili?
evo, fw v21 dostupna za hong kong, uskoro i u ostatku svijeta, a za nas jos ni v20 :S
link: http://dailymobile.se/2009/04/20/nok...-v21-out-soon/
Pokušao sam promijeniti product code i flashati mob preko uputstava ovdje:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=160
međutim NSS ne pronalazi mob.
Prilikom instalacije NSS-a sam odabrao prvu opciju (virtual USB...), a u onom tutorialu ne piše ni koju opciju treba odabrati.
Nakon instalacije pokrenuo NSS međutim ne pronalazi mob.
Također mi nakon instalacije izbaci neki prozor o instalaciji nekih NSS usb drivera, a meni ni to nije u Windowsima iskočilo (Vista 32bit).
Može mala pomoć?
Instaliran je zadnji PC Suite kao i driveri i Nokia software updater...
Ako to i uspijem, koji product code moram unijeti da bih mogao instalirati novi firmware? Meni je product code 0577303, kupljen u t-mobila jučer.
Hvala
Evo nije me duže bilo na forumu. Pretprošli četvrtak sam išao u mobis u zg-u u heizelovoj, tamo sam ostavio mob da mi poprave odljepljeni okvir oko ekrana, i pitao sam ih za taj update-oni su rekli da to još nije dostupno, da treba operator dozvolit i to. Oni su ga apdejtali!!!! ne znam na koju foru, možda su vratili v10 pa onda podigli na v20. ja sam imao v11 kad sam im donio mob.
Mob sam dobio natrag isti dan. sad je super, i ima puno fora stvari.
jedva čekam update na v21.![]()
Bookmarks