evo uspio nadogradit preko nokia suite, ali! na pocetku ekrana kad stisnem on internet pretraga i moji sadržaji javlja sistemsku grešku, i nemo onoga rječnika ili šta već sve u svemu nisam primjetio veliki napredak
Pa v20.00.12![]()
evo uspio nadogradit preko nokia suite, ali! na pocetku ekrana kad stisnem on internet pretraga i moji sadržaji javlja sistemsku grešku, i nemo onoga rječnika ili šta već sve u svemu nisam primjetio veliki napredak
ja sam isto napravio update i mob je brži , može se koristiti prednja kamera i ima par ikonica više , touch je malo osjetljiviji i veći je font na tipkama na full qwerty tipkovnici
hrpa je postova vezano za upgrade softwarea, ja sam jedan od onih sretno-nesretnih ciji je firmware v11.xxxx nešto nešto...![]()
zanima me da ja nebi puno prckao oko ovih kvazi programa i na taj nacin gubio garanciju a mozda i mob, postoji li sansa da odem lijepo u mobis i trazim od njih da naprave upgrade, za neku simbolicnu svotu naravno?
inace mobitelom sam zadovoljan, malo je mozda spor, ali to je mozda stvar navike, "sisao" sam s k800, kojemu je kamera iako je star godinu ipo, ocito jos debelooo ispred nekih mobova....garmin me jos zeza ali sam vjerojatno neiskusan i u tomeinace sve pet!
Svaka vam cast, ja starno dobijam kupio sam ga danas u T-mobilu u Osijeku.
![]()
ja ga uspio nadogradit i malo je brži i tako neke sitnice , ali vise nemam vbru nezne sta je uključeno je ali mob više ne daje vibraciju, a sve je tradilo na starom firmeru ?![]()
Odi vidit pod profili, mozda ti je na "Silent" ili "Meeting" pa pogledaj.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa bolje nemoj zurit put Mobis. Probaj pogledat pod postavkama i to. A ako imas v20 firm onda bus se malo naceko dok ne izade novi. Mislim da se moze vratit na pocetni firm, al to u servisu rade![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
sve pregledo i nece pa nece i bok, garancija je 2 god, kolko se sjećam, pa sačekat ću malo, a zašto ne u mobis šta nevaljaju?
Neki tvrde da još više razvale uređaj. Ja sam isto napravio update nemam riječnik i javlja mi sistemsku grešku kada pođem na tražilicu.
EDIT: POTREBNO JE RESTARTAT UREĐAJ!!!!!!!!!!!!
Zadnji uredio Dominik3333 : 06-03-2009 u 21:46
jos uvijek javlja sistemsku pogresku na searchu.. i restartal sam ga
sad mi komp ne prepoznaje nokia suite,prepoznaj jedno kad prebacim na masovna pohrana..jel zna netko u cemu bi mogao biti problem???
neradi vibra poludit cu![]()
i ja sam nadogradio na v20 prije neki dan i mobitel radi dosta brže, slike brže otvaraju, brže se prebacuje portrait/lanscape mode...i imao sam onu grešku kof pretrage, pisalo je sistemska greška, ali sam radi ok....mislim da sam ga restartirao..
najbolje je odnijeti mob u mobis reci da ti ne valja slusalica i onda ti oni naprave update. meni su poslije servisa stavili v 20.0.012, da i primjetio sam da mi sad gps signal lovi u kuci a prije sam trebao izaci van
Meni jedva lovi vanka (2-5 min) a kamo li u kuci
Bookmarks