Zanimaju me dvije stvari oko emailova ali iz prve ruke jer mi je bitno:
1. Može li se na active standby ekran staviti prikaz više accountova za mail (recimo dva ili tri)? Na sljedećoj slici pokazuje jedan gmail account, a ja bi recimo dva:
http://www.allaboutsymbian.com/image...enshot0085.jpg
Da, na slici je E66, al ista stvar..
2. Kolko mail accounta mogu kreirati i mogu li se svi oni automatski provjeravati u određenom vremenskom intervalu (recimo imam poslovni i privatni email i želim da mi se oba provjeravaju svakih 5min)?
3. Kako funkcionira provjera emaila? Da li provjerava u određenom intervalu i tek onda skida poruke (headere) ili se mail šalje na mob odmah kad dođe na mail server?
Malo teško za objasniti, evo primjera: 6120 koju trenutno imam skida mailove čim stignu na mail server tako da ih dobijem praktički u roku minute (riječ je o gmail accountu ako to ima kakve veze). E sad to je interesantno jer u postavkama automatskog prihvaćanja mailova stoji "retrieval interval - 15 minuta". Veza prema netu je nonstop uspostavljena što se podrazumijeva pošto je uključeno automatsko povlačenje mailova. Da se razumijemo, ovo je odlična opcija i zanima me da li tako funkcionira i Nokijina "E" serija?
Svaka čast onome tko mi ovo provjeri i odgovori

Bookmarks