Bok ljudi imam E71 vec sad nekih 20tak dana i kakvog sam dojma? Sve 5 osim kamere koja ja jako losa i spora.Baterija mi traje od 3-4dana. Mobitel je kad ga uhvatite u ruku blago receno Wooow, bilo tko ga je vidio ostao je taj WOoow. Bijele boje je, ja sam ga dobio jer tada nije bilo sivoga i UOPCE mi nije zao Prelijep je!! Imam karticu od 8gb class4 na njemu sve radi brzo bez problema.Sto se tice nokiamaps nisam bas odusevljen jer mjesto iz kojega sam ja nije bas zastupljeno pa sam si stavio garmina Adriaroute i odlican je. Sto se tice tipkovnice, ja nemogu napisati poruku jednom rukom jer su mi Mozda prsti malo preveliki ali da je uzitak pisati poruku na ovome mobacu JESTE. Za mene je mana to sto ne pamati kome ste zadnjem slali poruku pa svaki puta morate ici u imenik da dodate kontakt ali to ide brzo tako da i nije neki problem.Ako imate pitanje kakvih samo pucajte nadam se da cu vam moci pomoci.pozz

, moram priznati da se bilo tesko rastati s njime. Jednostavno zasjenio je Diamonda jer sam testirao oba dva. Unatoc tome sto Diamond nije ista "kategorija" smartphonea, ovaj mali uređaj je premocan.

Bookmarks