Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 991

Hybrid View

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    65.504
    Nivo
    62
    Bodovi: 65.504, Nivo: 62
    Bodovi: 65.504, Nivo: 62
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    *#7370# ti briše samo mem. telefona, a za ostalo (memorijsku karticu) moraš napraviti format mem. kartice, vjerojatno su ti tamo te app. i slike koje spominješ.

ili probaj ovo za čišćenje telefona:
    izvadite bateriju, pričekaj koju min. - umetnite bateriju - zatim istodobno stisnite i držite prvo tipku tri (3) zatim * te naposljetku zelenu slušalicu (tipka tri + * + zelena slušalica) - svo troje držite istodobno te zatim upalite uređaj/stisnite tipku ON/OFF - i dalje držite te tri tipke sve dok se ne pojavi logo Nokia te bi Vas za koji trenutak uređaj trebao pitati da unesete datum, vrijeme (ubiti SVE). Jer se dešava ista situacija koda ste napravili hard reset uređaja, dolazite do tvorničkih, defaultnih postavki.
    HC4L

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    iPhone √16
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    *#7370# ti briše samo mem. telefona, a za ostalo (memorijsku karticu) moraš napraviti format mem. kartice, vjerojatno su ti tamo te app. i slike koje spominješ.

ili probaj ovo za čišćenje telefona:
    meni je bas kad san to bija pritisnija (tipka 3 i * i zelena tipka za poziv) jer mi se dogodilo da mi se nije tija dići OS (osta je samo na bilom ekranu) meni bas onda se izbrisalo samo sa memorije mobitela (znači od onih 134 mb, a ne onih 8gb) sta je bilo na njemu.
    i pokusava san to ponovno napraviti jer san mislija da će mi to pomoć ali ne događa mi se nista kad stisnem te tipke.

a sa ovim kodom (*#7370#) neznan sta se triba dogodit ali meni i nije bas pomoga kako je triba.

e ipak hvala HSCS, baren si mi proba pomoć, ali sad mi to i nije bitno jer mi mobitel ponovno dobro radi jer san usa u alate i stisa da mi vrati na početne postavke

EDIT:sad san se sitija zasto mi nije sad radija onaj kod (tipka 3 i * i zelena tipka za poziv). to se triba stinit tijekom dok se uređaj pali a ne dok je već upaljen???

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [6120] Korisnički review
    By SEGA in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 261
    Posljednji post: 19-03-2009, 23:10
  2. [E65] Korisnički review
    By Symbian in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 88
    Posljednji post: 14-10-2008, 08:47
  3. pitanja vezana za dvd(8.5 GB)
    By kljukica_kviki in forum Mobil Internet c@fé