kako mislis restartirati mobitel.
izgasit pa upalit ili....
Kakve boje?? Plave??
Probaj restartat mob. To se meni prije dogadjalo na N95-1. I nakon restarta mi je htio deletat app.
kako mislis restartirati mobitel.
izgasit pa upalit ili....
POZDRav
eo Imam Nokiu N95 8gb i sad me muci to sto mi nekad malo zbloka takojako smrzne se
a drugo nece da mi primi sve mp3-jce na mob nego samo neke a pjesme prebacujem javlja mi
The device has either stopped responding or has been disconected
a sve je spojeno i radi
My Computer\Nokia N95 8GB\Mass memory pa onda u folder
soft ovaj najnoviji 30.xxxxx danas baco na njega
eto za pocetak samo to![]()
![]()
Zadnji uredio Shogun : 09-01-2009 u 23:22
HHHH ja ih po 30 pocnem stavljatIzvorno postao Shogun
![]()
sacu jednu po jednu
ali je i problem u tome sto mi niti avi film nece da prebaci
rijesio sam to sa smrzavanjem sa onim kodovima nekim sto vracaju tvornicke postavke i kao sa formatom stim da mi se nis nije zbisalo vec je sve ostalo ??
hvala![]()
@Shogun: da li mobitel spajaš u PCSuite modu ili kao mass memory ?
Probaj spojiti kao mass memory (ako ti tako nije do sad bio spojen) pa probaj onda prebaciti...
Ako ti se opet "smrzne", provjeri malo USB kabel...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
koristim ga preko mass memoria jer mi je preko pc souita prekomplicirano i nisam naviko jer sam imo do sada 5310xm
eo opet nece neke pjesme da prebaci a neke hoce bez ikakve frke
probat cu hvala![]()
Zadnji uredio Shogun : 10-01-2009 u 00:27
evo rijesio sam i muziku kolko vidimZnaci nabacio sam Najnoviji Pcsuit 7.1xxxxxx
sad idem vjezbat nabacivanje navija i narucit bijelu maskuzzop
puno hvala
edit:
e da nesto mi lovu uzim as moba na nije navigacija posto sam pristupnu tocku odabrao t-m internet ?????
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pozdrav svima imam jedan problem i nikako da ga rjesim. kad upalim mob pri paljenju ekrana izbaci poruku instaling nakon te poruke ispise na displayu untrasted software find on mass memory to install go in aplication menager kad odem tamo imam spisak aplikacija ispod svake mi pise instaled.
da napomenem i prije se to desavalo kad ubacim neku aplikaciju pa ne prihvati da je instalira izbaci istu poruku ja odem u aplication menager pronadjem aplikaciju ispod koje pise not instaled izbrisem i poruka se obrise pri paljenju telefona ona sto pise instaling. sad nemam nijednu aplikaciju ispod koje pise not instaled i neznam sta bih uradio da izbrisem tu poruku pri paljenju telefona instaling. nadam se da sam bio jasan hvala na svakoj vrsti pomoci.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
svojevrsna sigurnost kod ove njoke,naime izbrisi sve sto imas instalirano od softwarea (ono sto si ti instalirao). zatim kad budes instalirao sljedeci puta nemoj instalirati na masovnu memoriju nego memoriju telefona. problem rijesen,dakle aplikacije instalirate na memoriju telefona.
samo jos da dodam da sam pokusao da hack-ujem telefon sa onim dracarius ali nije islo izgleda da nemoze sa mojim softom w30 skinuo sam te filove sa moba navjerovatnije mi to pravi problem zato sto je proces isao do pola i onda nije bilo sve isto kao u upustvu pa sam proces prekinuo izasao deinstalirao programe. sad neznam sta da ucinim mislim da brisanjem aplikacija necu rjesit problem u svakom slucaju cu probat. hvala svima na pomoci ako neko ima jos neku ideju zahvaljujem
imam par glupih pitanja na koje nisam mogao nac odgovor u FAQ...
dakle kada mob zatvorim, tj. tipkovnicu on se automatski zakljuca...no ako ga ja otkljucam i pritom ne otvorim tipkovnicu, kako da ga ponovno zakljucam??
i jos jedno...otvorim onaj music player preko onih tipki s druge strane, znaci otvorim mob u kontra stranu od tipkovnice...upali se music player automatski, sve super...no kada izadem iz tog music playera i vratim mobitel u pocetno stanje, zaslon mi je rotiran za 180' isto kao i kada mi je upaljen music player...i jedini nacin koji sam ja skuzio da vratim display u noramlnu rotaciju, je da otvorim tipkovnicu...
******, ovo mi je prvi put da se susrecem sa symbian mobitelom, tj. OS-om...tako da svaka pomoc, tips and trick ili savjet je dobrodosao...
P.S.: jel mi moze tko dat link tu na forumu ili negdje, gdje se najbolje mogu vidjet koje sve aplikacije se mogu staviti na n95 8gb? tj. kako iskoristit sve mogucnosti mobitela? ja sam sebi skinuo neki PC suite nokia OVI...koji je preuzasan i preklompiciran, nisam uspio ni 1 sliku preko njega prebacit, nego jedva sam uspio preko ono data transfer...kada mi prepozna mobitel kao USB memoriju...no, pritom mi otvori brdo foldera nekakvih koje nemam pojma sta sluze...
jos jedna stvar me muci...npr zelim vidjet koje sve aplikacije su mi upaljene...i vidim ono da mi je upaljeno music player itd...i neke aplikacije mi zeli ugasit pritiskom na tipku C, a neke ne...
evo npr, sada sam upravo stavio onaj fring za msn na mob, ja izadem van iz programa ( namjerno stisnem HIDE ) da mi radi u pozadini, idem pogledat koje aplikacije mi rade i naravno pise FRING i ne mogu ga preko tipke C ugasit, nego moram uc u program i ici na exit da izadem...
jel to tak treba biti ili ja nesto krivo radim ili nesto ne valja?![]()
Zadnji uredio HCSC : 11-01-2009 u 22:37 Razlog: spojeni postovi
mobitel se zaključava pritiskom 2 plavih tipaka ispod ekrana. prvo stisnes livu pa onda desnu.
a za u vezi zatvaranja programa koji rade u pozadini ne znan kako to djeluje ali mogu ti preporučit da skines handy task manager.
puno je bolji nego obični.
ako ti triba mogu ti ga poslat.
e da za skinit aplikacije za n95 8gb idi na mobile9.com
hvala na odgovorima...![]()
al evo...posto cijeli dan prcakm po mobitelu, naisao sam na jos ne poznanica...
primjerice...prije n95 sam imao 6500 i jos nokie vecinom...prilikom pisanja SMS poruka pritiskom na * sam mogao odmah odabrat gotov smajlic i umetnut ga u poruku, ove novije nokie su imale i one graficke smajlice, dakle ne samonego kao ovi s foruma npr...
na n95 to trazim al nikak ne mogu nac...jel to moguce opce na njoj? tj. kak da imam "gotove" smajlice koje samo umetne u sms poruku?
i cemu tocno sluzi ona tipcke di je kao olovka mala? jedino di se nesto dogada kada ju pritisnem je takoder pri pisanju poruke i pritiskom na nju mi se pojavi koje simbole sam zadnje upotrijebio i pita dal zelim t9 i tak to...jel ta tipka ima jos funkcija ili bezveze samo za to sluzi?
jos jednom hvala unaprijed...![]()
Ovo sa smajlijima je stvarno malo bzvz., moraš dodati još jedan programčić s kojim dobijaš opciju razno raznih lijepih smajlija no ono što je jako glupo je ako radiš reply nekoj poruci koja nije pisana u tom obliku ne možeš aktivirati smajlije nego moraš izaći iz poruke i prvo mu reći da želiš taj tip poruke slati i tek onda dobiješ smajlije i isto tako ako mu kažeš da ti sve pristigle poruke otvara u tom obliku onda moraš pripremiti i živce jer svako takvo otvaranje poruka traje i par sekundi duže :-) a i pri pisanju poruke se moraš naviknuti da isti program moraš aktivirati kako bi mogao pisati takve poruke. Što se tiče olovke vrlo je korisna, s njom označavaš nešto što želiš brisati (slike, sms...), copy txt-a (kao lijeva tipka miša u kombinaciji sa pomicanjem lijevo desno), T9 i mislim da je to to, ako ima još već će netko dodati.
Kako sad hakabilan?!!
Tamo gdje je uputstvo za hakovanje softwera stoji napomena da postupak ne radi sa verzijom softa v30?!
Ja nisam probao kad sam to vidio, da li ipak može da se hakuje?! (ja imam v30.0.018)
Da li neko ima bag sa porukama, da mu u Sent čas stoji ime onog kome je poruka
poslata a na sledećoj poruci da piše samo broj??!
alto, i ja imam isti problem ali baš me briga!
Za sve programe mi piše da su instalirani i ne mogu stvarno sve da formatiram da bih
uklonio tu stvar koja mi u suštini i ne smeta!
e pvak jel imo netko problem da su mu se odlemile dvije nozice od cetiri na boku (ne vidi se dok se ne rastavi iso sam tu kod lakalnog mestra kaze ne moze on to ima neka folija reko ok i tak imam garanciju odoh u mobis) za pojacavanje jel spada to pod garanciju kao i slide ???? da odmah nosim u mobis ???
Zadnji uredio Shogun : 12-01-2009 u 21:48
Bookmarks