Update na v06.01 čini mi se da je mob. brži
Update na v06.01 čini mi se da je mob. brži
tko leži ne..........
Zar može brže?
U kojim se slučajevima pokazao bržim ako si primjetio nešto konkretno?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Update se u 99% slučajeva obavlja ručno ,ako ide preko phoenix-a postoji mogućnost da ubiješ mob.I da li si update obavio preko NSUa ili rucno?
Jel može neko reći svoja zapažanja u vezi novog softa v6.01? Trenutno sam na 5.11 kojeg sam hakirao, a navodno da 6.01 se nemože hakirati? Jel se isplati nadograđivati soft?
ja imam soft 6.01 i zasada nisam primjetio neku razliku. probao sam hakirati mobitel ali nije islo, tako da je mozda istina da se ne moze hakirati. jos bi samo dodao da sam imao velikih problema sa kingston memorijskom karticom od 4gb micro sdhc. citao sam malo po netu i bilo je jos takvih slucajeva bas sa tom karticom. sada imam sandiskovu memorijsku karticu i telefon radi bez problema.
Ja sam negdje pročitao da ako se hakira prije nadogradnje softa da to onda ostaje i kad se stavi novi soft. Neznam sad kolko je to istina, ali moguće je jer zadnje verzije NSU-a više ne formatiraju mob kad ga se nadogradi već sve ostaje u njemu ko i prije. Meni, evo, imenik se nije uopće pobrisao sa mobitela kad sam nadogradio na 5.11
Brže otvara menije i podmenije.Isti tako brže otvara office dokumente.Broj poruke koju čitaš se ne vidi.Nadogradio sam preko NSU-a.
tko leži ne..........
A jesi ga hakirao na prijašnjoj verziji softa? Jel se to šta mijenjalo tj. jel to i dalje funkcionira?
ljudi mi mozete preporuciti dobar sms manager koji ce tekst poruke autmatski prikazati ptil dolasku poruke i unutar inboxa prikazivati detalje kao vrijeme dolaska poruke, datum itd? bilo bi dobro da moze zamjeniti postojeci manager.
jos me zanima ako znate dobar program za slusati radio i koji moze snimati u mp3formatu?
nisam ga hakirao
tko leži ne..........
Imam problem sa verzijom 6.01.
Zvoni mi alarm ujutro i ja upalim mob, a nakon 20 minuta opet se ukljuci alarm, a na mobitelu imam sutrasnji datum.
Da li ima netko slične probleme?
da li se ikome zna desavati da ne moze uspostaviti poziv, te da mu bude obavijest "greska pri spajanju" i onda nakon ponovnog paljenja bude sve uredu
![]()
da ti bude lakše zna se to i meni desiti, mada ne na 6120, već na N73 (Symbian is Symbian) mada to nema veze (ili one veće) s mobitelom nego već s operaterom. Vidim imaš Tele2 kao i ja i to isto mi se dešava samo s Tele2 SIM karticom, tako da...
HC4L
...koliko se sjećam nije mi se niti jednom dogodilo - mob inače kupljen t-mobileu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a i mislio sam da je do telea, al mi opet bilo cudno sto se to kod nekih nije nikada desilo a isto su na teleu, dobro nije rijec o istom mobitelu al tele je tele, ne znam mozda ima veze i sa teleom a i sa symbianom
nisam bas siguran al mislim da mi se to znalo desavati samo kod poziva koji su bili stavljeni na cekanja pa onda prilikom nastavljanja poziva da se veza prekine i da se odmah poslije ne moze ni uspostaviti nego tek nakon ponovnog paljenja mobitela da sve funkcionira kako treba
ma dobro kako god bilo ovo je zanemarivo i sve ostalo funkcionira kako bi i trebalo
e da sad sto se tice stavljanja novog softa, posto to do sada nisam nikada radio, da li se sve brise sa moba ili ostane sacuvano, ili sam moram nesto napraviti da bi sacuvao
Ovi zadnji updateri ne brišu ništa, znači sve ostane kako je i bilo što naravno ne znači da si ne moraš napravit backup imenika i slično. Ja još nisam updateo na 6.01 jer još mi niko nije potvrdio da li telefon ostaje hakiran ako je to napravljeno na prijašnjoj verziji.
v5.11 je zadnja hakabilna verzija. Guglajući mišljenja korisnika nisam primjetio da novi firmware donosi ikakve značajnije pomake osim nekih novih tema i nemogućnosti hakiranja.
Zasad još uvijek koristim v4.21. Sjećam se da su u međuvremenu izbacivali još jednu ili dvije nove verzije, ali sve su donosile samo nove teme i neprimjetna poboljšanja + nemogućnost hakiranja naravno (ali i to je probijeno, samo đabe mi update ako nema ništa korisno).
Znači ako se hakira na 5.11 i potom se nadogradi na 6.01, hack se gubi?
Hack se gubi, naravno.
Neznam ni ja jer nisam probao, ali čitam iskustva korisnika 6120ice - ljudi su updejtali fw i potvrdili da hack ne radi. Meni dovoljno da donesem zaključak.
Neznam da li ovisi od moba do moba, al za ovaj model sam vidio dovoljno potvrdnih slučajeva da je v6.01 hack-proof nakon updatea![]()
Bookmarks