Novost iz Nokije. Jos jedan Symbian.
84 g tezak i debljine svega 15 mm.
Detalji: http://www.gsmarena.com/nokia_6120_classic-1958.php
Novost iz Nokije. Jos jedan Symbian.
84 g tezak i debljine svega 15 mm.
Detalji: http://www.gsmarena.com/nokia_6120_classic-1958.php
nice, jel se zna ocekivana cijena? po meni jedino wlan fali...
vidim da ovaj mob ima os 9.2. po cemu se razlikuje od 9.1?
Zadnji uredio Ico : 17-04-2007 u 13:19
a da ga ima,bio bi konkurencija mobu u samoj njokinoj liniji,e65..ovako je će e65 imati svoje kupce,a ovaj svoje..
inaće mob mi baš ok zgleda+spec,bit će baš ok...
Mobitel je zvjer, HSDPA, 369MHz procesor, al je zato baterija katastrofa (820 mAh).
Vjerujem da cijena (čak i u Mobisu) neće prijeći 4k kuna, dakle izvrstan omjer uloženog i dobivenog.
Testis unnus, testis nullus!
Po meni ništa posebno...
jedino što je težina "niska" s obzirom da se radi o symbian nokiji...
Još jedan pokušaj nokije da symbian približi većim "masam" kupaca... (jer nije ni iz N ni E serije)![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Testis unnus, testis nullus!
Ocekivana cijena je 260€ bez poreza. Dakle, vrlo vjerojatno ce bit best-buy.
meni je ok.cijena nije visoka,a ima symbian.kako dobro izgleda,vjerojatno ce se i dobro prodavati.
@marko: mislio sam da mi dizajnom nije ništa posebno... mogli su ga i bolje srediti...![]()
A što se tiče ovih MHz, to sam tek sad vidio... ako je to istina, onda bi mob trebao biti brz, a dobro je da je dispspley te rozolucije,a ne ko stariji symbiani (176x208)... jedino što su možda mogli staviti bolju kameru... (ova 2mpx je vjerojatno ko i na N70)...
Ako cijena bude kod nas do 3500kn, to će biti super...
a šta če ti bolja kamera od 2mpx,pa mogli su staviti i do 5mpx ali nisu,jer kao i svi moraju konstanto upregrejdati mobove...
dobra je stvar što symbian postaje rasprostranjen i nokia ga dosta agresivno gura naprijed...u vrijeme kad dođe u dučan ovaj mobitel će imat karakteristike konkurenata za prihvatljivu cijenu što nije čest slučaj sa nokijinim smartphonovima...u svakom slučaju ciljana meta su mase...pomeni pozitivno,palac gore![]()
angels might have been eaten.
Evo još jedne slike...
biti će vjerojatno dostupan i u srebrnoj boji... čak mi bolje izgleda srebrni nego crni...![]()
dizajnom malo vuce i na 6233 iako mi se cini da je jos tanji.
dobar nokiin potezsymbian se polako rasprostranjuje
![]()
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Jako zgodan mob(pogotovo srebrni), a uz to i cini se veoma mocan.
Nije loša, kao i svaka Nokija do sada. Čini mi se da će biti osjetljiva na packe prstiju.
A, inače još jedan nedostatak-nema tipke za shortcut (ona koja postoji od modela N70), a ne vidim ni olovčicu.
Doslovno Symbian za široke mase.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Imaš dobro oko Moby...
Nisam do sad to ni primjetio...
Da, mob za široke mase...
@robee: po slikama, mi se nekako čini ko da nema 2 zvučnika (kao što imaju 6233 i N73), osim ako su smješteni ko i na N73, tj na vrhu i dnu, a ako bi bili smješteni ko kod 6233, tj sa strane, onda nema, jer sa desne strane moba nema "otvora" za zvučnik (vidi se na slici ovog srebrnog)...
kada sam prosle god. vidio 6233, prvo pitanje je bilo ''zasto u takvo jednostavno kuciste savelikim gumbima, ne stave symbian soft''
iiii evo ga
nema jos puno podataka...pitanje je dali ima 2 zvucnika...bilo bi steta da nokia odustane od toga, jer to je pravo osvjezenje sto se tice zvuka u gsm-u...
stvarno steta sto nema wlan...
eh, jos da naprave sve one korisne aplikacije za symb 9.2....
psylock je izgleda odustao...tako da cemo biti zakinuti za dosta dobrih programa !
RoBee
izgleda mi kao mjesavina 6233 i n73,jako ljep mob, sa zavidnim spec.
kul.Znaci to se sada mora kupiti.Izgleda mi sve to kul s tim 369 MHz .Ali ta baterija ....
...Valjda ce i to usavrsiti.
I da mob mi je jako lep
mob mi se čini kao pun pogodak...
u odnosu na n95 sve bolje osim kamere i nedostatka wlan-a te gps-a
naravno, i doze kur**nja
A na slici crnog se sa strane vide otvori, tako da najvjerovatnije nema dva zvucnika.
@xianfu: i ja mislim da je to zvučnik... osim ako nije ventilator za proc...
No nećemo sad off... ispričavam se radi ovog malog off_a...
Samo kad bi cijena bila tih 260€ + neka davanja znači kad bi u dućanu došao oko 2500kn... ali poznavajući cijene u Mobisu...![]()
A gle tih 260 + uvoz + pdv - i lako dolazimo i do vece cifre za taj mob. Tu cijenu nokia ionako stavlja bas ono minum minimuma, a na to idu jos kojekakve dadzbine![]()
Bookmarks