da se nadovežem...google maps koristi mape sa interneta, one nisu spremljene negdje na mobitelu, tako da bez spajanja na net nema ništa ni od google maps!
Stisneš tipku na vrhu mobitela i on ekran se ugasi.
Nema HR menia...
start->settings->system->remove programs, tu ti mora bit pokazano apsolutno sve što si instalirao, ako nije onda imaš bug i najvjerojatnije ćeš morat hard reset
eh da, slučajno sam nešta prčkao pa sam se tek sada sjetio ovog posta, dakle ovo s porukama možeš napraviti tako da odeš u start->settings->Sounds¬ifications->Notifications->Event izabereš Messaging: new twxt message i makneš kvačicu kod Display message on screen, to je to
Zadnji uredio sms freak : 12-12-2008 u 00:44 Razlog: na zahtjev člana
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
da se nadovežem...google maps koristi mape sa interneta, one nisu spremljene negdje na mobitelu, tako da bez spajanja na net nema ništa ni od google maps!
Stisneš tipku na vrhu mobitela i on ekran se ugasi.
Nema HR menia...
kako sloziti da ti glazbu i slike koje su dosle bluetoothom spremi u my music i my pictures? kako se spojit na internet preko wifi?
Dinamo rules!!!
a čuj, od ovog mog pakovanja teško da će nešta bit u skorije vrijeme jer sam pretrpan poslom a i to je daleko gadnija stvar nego što si možete zamislit sve tak spakirat, pogotovo jer ima puno prčkanja po samom romu i ne želim bit odgovoran za hrpu cigli u koje će vam se mobiteli pretvorit ako nešta pođe po zlu. A šta da ti dam ako ne link, ako netko ne zna pročitat doslovne upute korak po korak na engleskom onda stvarno ne znam koliko je pametno da uopće ima taj mobitel, a kud da još tolko prčka po njemu (ne mislim na tebe nego općenito). Ali ako misliš da će od tog firmwarea touch radit savršeno daleko od toga. Zapravo, ako vam se događa da je manje osjetljiv na rubovima to je rješeno potpuno, ali i dalje postoji problem da je wm rađen za stylus.
Prema tome, koliko god bio velik gumb na ekranu to ne znači da će vam biti lakše koristiti se njime jer je OS rađen tako da prepoznaje pritiske na malu površinu a veće ignorira. Ja recimo više nikad ne fulam da kad skrolam mi uđe slučajno u izbornik, ili da mi ne stisne ono što hoću a uopće nije potrebno pritisnuti jače, čak ni malo jače. Samo dodirnuti ekran ali sa što manjom površinom, najbolje noktom i hvata ko zmaj. Ako želite mogu vam poslati link na firmware i napisati općenito kako se radi flash. Evo čim zgotovim jedan projekt pošto mi je rok u ponoć ću se uhvatit toga, ali opet kažem, ako ne možete to prema engleskom tutu ne treba vam ni omnia, a još manje muka koju ćete imat ako ju spalite
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
ma ne, nije komplicirano napravit update, to je slično nokiji, nego je komplicirano modificirat soft a ne želim da se zbog moje nepažnje to nekom desi. Stvar je u tom da ppc mobiteli mogu potpuno odvojeno radit od mobitela, dakle bit samo u pda modu, s isključenim bilo kakvim radio-sučeljem. Zato se i firmware nadograđuje posebno za radio a posebno za pda dio, dok su kod pda male šanse da će nešta poc po zlu, kod onog radio dijela je moguće već sranje. A opet, ako staviš samo jedan od njih, moguće je da se baš te verzije pda i radia ne vole i eto opet sranja. Link sa ok tutom je ovdje http://mysamsungomnia.wordpress.com/...mware-into-h3/, dok firmware si potražite na i900.modaco.com hh3 nije uopće loš ali po meni je bolji na ovoj adresi http://www.megaupload.com/?d=YRRI9BCA, jer je modificiran, a provjeren i dobivate i radio i pda dio koji si savršeno pašu
Da li je moguce mijenjati i jezik na ovom modelu i staviti npr. hrvatski?
pročitaj temu od početka pa ćeš naći odgovor u vezi HR jezika...
a mogao si mu samo reci da nece moci.
Dinamo rules!!!
skinuo sam sve programe ali nece mi napravit update softwarea napse incorrect software version. please check your phone.
A, da. Procitao sam cijeli topic, samo sta mi je omaklo ovo za jezik jer sam samo letimicno scrolao do kraja, pa sam mislio da nema nista.
Unaprijed se ispricavam ako sam nekome nanio dusevne boli zbog ovog propusta.![]()
Malo žešće sam pročitao topic, prije nisam stigao.
vidio sam da ima dosta toga. Ima i neki program za prevođenje softwera (to bi bilo dovoljno za moje potrebe, jer trebam prevest osnovne stvari), ali je stranica na ćirilici.
Da je mob moj ne bi sigurno davio za hrvatski. Stric ga kupio u vipu, a on nezna beknut engleski.Može i talijanski, ako je to lakše izvedivo.
A ima i toliko toga oko update software-a. Što više toga piše manje kužim.
Na mobitelu piše version:
PDA: MRHJ3,
Phone: XXHI5
P.S: živila moja Nokia![]()
Zadnji uredio vanja-istra : 21-12-2008 u 15:22
ovo označava verziju tvog fw-a na mobitelu Phone: XXHI5.
ne, to označava verziju radio firmwarea koji nema veze s jezikom, samo sa upravljanjem, kako mu i ime govori sklopovljem od wi-fi, gsm i bt-a. Onaj pda je ono što njemu treba,
@vanja-istra
I sad mi nije jasna jedna stvar, rekao si da si pažljivo pročitao cijelu temu, a u linku koji sam ja dao za flashanje CRVENIM SLOVIMA piše što napravit ako dobiješ "incorrect software version". Talijanski ima za nabavit, ne treba ništa prevodit
ovdje imaš popis svih službenih ROM-ova: http://www.modaco.com/content/i9x0-o...e-version-fix/
Zadnji uredio Corunir : 21-12-2008 u 16:05
Probao sam sa ovim resetom, ali izbaci mi prouku device has already the newest firmware.
Kako ze zove ona aplikacija za prevođenje? Da prevedem par osnovnih stvari.
UPDATE:
Sređena stvar. Ubacio sam talijanski firmware IHI1 preko USDL GrandPrix. I sve savršeno radi.
Hvala.
Ps: koji software za GPS navigaciju preporučate?
Zadnji uredio vanja-istra : 21-12-2008 u 22:00 Razlog: update
Jel imaju koje teme koje ja mogu instalirat bez instalacije ikakvog ROM-a??
pripazi na double post, za teme ti ne trebaju nikakvi romovi, ali trebašprčkat po postojećem. Odnosno samo za temu ti ne treba nikakvo prčkanje, samo ju prebaciš u windows folder i to je to. Ali ako misliš na mijenjanje onog glavnog menua, koji je default bijel to nije tema nego skin za launcher, i zasad ih ima samo par dostupno, među njima i jedan kojeg sam ja napravio http://www.modaco.com/content-page/2...-menu/page/40/, to je zeleni na ovoj adresi a u ovoj temi imaš prikazanu i moju verziju one crne pošto mi se nije sviđalo to da su taskbar u menuu ostavili sive tako da sam u photoshopu ispočetka napravio imitaciju crnih od windowsa, i to možeš vidjet ovdje http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=187
pitanje
jer je naišao netko na kakav ignore sms program, a da radi?
to vam je program kad odbijete poziv da automatski šalje sms
probao sam jedan, ali ne radi...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Pogledaj SPB Phone Suite. Meni je savršeno radio
Hvala Freaked!
Hm... neznam jel to samo meni ili je to svima, ali kad god nakon 24h kliknem send/recieve za mail nestane mi najstariji mail bez obziri jel ima novih mailova ili ne, jel se to moze ikako sprijecit?
ne znam, to nisam primjetio ali budem vidio o čemu se radi s mailovima
pozdrav ljudi
gdje se moze skinuti pc studio za samsung i900 omnia kao sto kod nokia telefona ima nokia pc suite.na zvanicnoj web stranici samsunga ne mogu naci.molim za vasu pomoc
možda zato jer omnia ne radi sa pc studiom
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Bookmarks