a čuj, od ovog mog pakovanja teško da će nešta bit u skorije vrijeme jer sam pretrpan poslom a i to je daleko gadnija stvar nego što si možete zamislit sve tak spakirat, pogotovo jer ima puno prčkanja po samom romu i ne želim bit odgovoran za hrpu cigli u koje će vam se mobiteli pretvorit ako nešta pođe po zlu. A šta da ti dam ako ne link, ako netko ne zna pročitat doslovne upute korak po korak na engleskom onda stvarno ne znam koliko je pametno da uopće ima taj mobitel, a kud da još tolko prčka po njemu (ne mislim na tebe nego općenito). Ali ako misliš da će od tog firmwarea touch radit savršeno daleko od toga. Zapravo, ako vam se događa da je manje osjetljiv na rubovima to je rješeno potpuno, ali i dalje postoji problem da je wm rađen za stylus.
Prema tome, koliko god bio velik gumb na ekranu to ne znači da će vam biti lakše koristiti se njime jer je OS rađen tako da prepoznaje pritiske na malu površinu a veće ignorira. Ja recimo više nikad ne fulam da kad skrolam mi uđe slučajno u izbornik, ili da mi ne stisne ono što hoću a uopće nije potrebno pritisnuti jače, čak ni malo jače. Samo dodirnuti ekran ali sa što manjom površinom, najbolje noktom i hvata ko zmaj. Ako želite mogu vam poslati link na firmware i napisati općenito kako se radi flash. Evo čim zgotovim jedan projekt pošto mi je rok u ponoć ću se uhvatit toga, ali opet kažem, ako ne možete to prema engleskom tutu ne treba vam ni omnia, a još manje muka koju ćete imat ako ju spalite

Odgovori uz citat

Bookmarks