He he
Pa ovo di piše "Code" npr. #7465625*638*Code# = Disables Network lock
je prostor gdje se upisuje kod dobiven od operatera za otključavanje...
Znači nema pisanja slova C o d e![]()
Evo ovo sam našao šta se tiče unlocka omnie e sad nezna kolko je to istinito ali probajte !
*#7465625# = Check the phone lock status
*7465625*638*Code# = Enables Network lock
#7465625*638*Code# = Disables Network lock
*7465625*782*Code# = Enables Subset lock
#7465625*782*Code# = Disables Subset lock
*7465625*77*Code# = Enables SP lock
#7465625*77*Code# = Disables SP lock
*7465625*27*Code# = Enables CP lock
#7465625*27*Code# = Disables CP lock
*7465625*746*Code# = Enables SIM lock
#7465625*746*Code# = Disables SIM lock
or hidden menue
*#0011#
S tim kodovima bi se trebali dati otključati ali ja baš u to ne vjerujem !
He he
Pa ovo di piše "Code" npr. #7465625*638*Code# = Disables Network lock
je prostor gdje se upisuje kod dobiven od operatera za otključavanje...
Znači nema pisanja slova C o d e![]()
Da ali ovi su nekaj spominjali da su dobili besplatne kodove i da su u ove redove upisivali !
Nezam točno nisam do kraja pročito možda griješim jer na pola spavam (naporan dan) !
Stigao i900 u VIP
A cijena 4491,00 kn to ti je bolje otiči u SLO i tam si ga kupiti jer tam dojde 3631,20 kn i još si staviš u đep 860 kn i lijepo putem za te pare otiđeš npr. na čevape i otključan ti je na sve mreže !
usput i gorivo kupis koje je isto u sloveniji dosta jeftinije.
Dinamo rules!!!
Da sve mu ide na ruku !
Jeftinije i da oče proč ne može jedino da kupi rabljenog a ipak novo je novo !
imam jedno pitanje, možda će se činiti glupo ali me ba zanim...
da li se na omniji recimo mogu igrati java igre, ako one zahtjevaju tipkovnicu za pokretanje likova, a omnia ju nema?
ne, java igre su posebno rađene za tochscreen, a i krivi si mob našo ako je za igru, za multimediju je super, ali igre ako hoćeš onda trpaš za pocket pc a ne java, one su redom sve za touch ali opet bi mogao naić probleme zbog nestandardne rezolucije omnie. Heroes of m&m su mi jedina i najbolja igra na njemu
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
zanimljiv mob ali imam jedno pitanje...
nemam iskustva s touchscreenom a pisem nekih 500tinjak poruka mjesecno pa da pitam kako je tipkati po njemu? jel' tlaka pisat desetke poruka dnevno na touchscreenu? kakva je uopce prakticnost touchscreena pri IM i sms-ovima? nemam cevape od pristiju ali nisam imao nigdje priliku probati mob pa pitam za iskustva... e da i ako se pise poruka i mob se okrene panoramski je li onda tipkovnica normalna ili je qwertz?
maravno da touchscreen nije praktičan za pisanje SMS-ova kao npr. tipkovnica na koju si pretpostavljam već naučen.
Ipak, ako se koristi stylus i puna tipkovnica, to je puno brže za unos texta od bilo koje tipkovnice koju imaju klasični mobiteli. 100 %
BTW kada je u panoramskom položaju prikaže se full qwerty tipkovnica
Ma evo i ja sam danas uzeo omniu u vip centru na produzenje ugovora na god. kosta 2991.00 a na dvije 2771.00 kuna. Imam par pitanja vezanih za ovaj mob. Dakle postoji li mogucnost da se ekran gasi dok se telefon ne koristi??? Next, pa zar nema neki dodatak za ovo windows sucelje da se prebaci na hrvatski jezik kao npr xp?? Moze li se ugasiti spajanje na gprs prilikom ulaza u google maps??
EDIT: I da li postoji mogucnost da se poruka, kad dodje, ne vidi na ekranu???
Zadnji uredio alanford11 : 27-11-2008 u 16:57
evo imam i ja par pitanja,pa molio odgovore
1.kaj su to romovi?
2.kakve su igre za omniu tj. grafika i ostalo,jel bolja/losija u odnosnu na iphone?
3.vidim da je komplicirano mjenjat jezike il se meni to samo cini,dal postoji hrvatski jezik?
4.dal se aplikacije i igrice lako instaliravaju?
5.dali vrijedi tih para :=)
da, stisneš na kratko power gumb,
nema hrv jezika,
google maps je... loš. umjesto da tražip odgovor na to pitanje stavi garmin 5.0.10.
@edgeD600
1.ROM je read only memory, laički rečeno softver koji dolazi sa mobom ugrađeno u njega, ima puno boljih od tvorničkih ali i rizik od s*ebavanja mobitela kad ga stavljaš
2.omnia nikako nije za igru, možeš koristit pocket pc igre i ok je grafika ali ako su ti igre bitne zaobiđi ga na široko
3.ne
4.kao na windowsima ili prebaciš na mob i pokreneš, to je to
5.ovisi, kao mobitel za svakodnevnu uporabu ne, ali ako ga koristiš za ozbiljnije stvari onda i više od tih para. Puno moćniji od iphonea ali ako želiš izbornike koji su oku ugodni i glatkoću izvođenja tvoj je izbor iphone
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Hvala majstore. A reci mi to za poruke. Postoji li mogucnost da se ne vidi na ekranu tj. da bude samo zvuk. Gdje bi mogao skinuti tu verziju garmina naravno sa uputstvima.
Hvala
za garmin ti ne smijem stavit link na forum ali mogu ti sljedeći tjedan uploadat pa na pm poslat, a smogovče ono je dobar review ako želiš pokopat taj mob, pretjeruju sa nekim zamjerkama samo zato šta su nesposobni saznat kako stvari rade da bi ih mogli koristit
Moze FREAKed. Bio bih ti zahvalan.
Servan daj mi molim te reci koliko izdrži baterija kod navigiranja!=)
Kupil sam nokiu 6220 c i baterija prilikom navigiranja drži oko 6 h!
Jel zna možda netko kak da si složim MMS i WAP postavke za Tele2??
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
c/p s t2 stranice
iliPošaljite SMS poruku sadržaja Tele2 na 777. Uskoro ćete primiti SMS poruku s postavkama. Aktivirajte uslugu tako da pratite upute.
http://selfwap.tele2.se/ota2/?countlang=hr
"Žao nam je, ali tvoj mobitel nije u mogućnosti koristiti WAP usluge. Ako nabaviš novi bit ćeš u mogućnosti slati MMS, igrati igrice, čitati vijesti i drugo!
Pronaći ćeš odlične ponude našoj web stranici!"
Baš kao šta sam i mislio
Treba ručno ukucat postavke...a ja nemam pojma koje su niti gdje bi ih upisao![]()
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
uzeo ga, ok je, nisam previše očekivao, da me ne razočara, razočarao me nije, ali nije pokazao ništa više od tipičnog wm uređaja...
zasad sam zadovoljan, vidjet ćemo za dalje
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
pa u tom i je stvar, ti dobiješ podlogu a onda napraviš iz njega šta god želiš. Jedino šta ga izdiže od ostalih wm je kamera, jer nijedan drugi wm nema ni blizu tako nešta
kamera mi ne igra veliku ulogu, jer jako rijetko ju koristim
ali dobro ju je imati, daleko od toga, meni više koristi za posao
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Bookmarks