sutra dolazi u t-mobile ponudu,btw evo za sve one koje interesiraju slike,ima ih preko par stotina http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=171773
mobitel je premocan :-)
Hm, da, tocno.
Zapravo sam mislio na LOCK, dakle zna se desiti da TELE2 prodaje nezakljucane mobove.
A ovo onda objasnjava ove nejasnoce oko SMS -> MMS i animacija.
sutra dolazi u t-mobile ponudu,btw evo za sve one koje interesiraju slike,ima ih preko par stotina http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=171773
mobitel je premocan :-)
Nekoć nokia,danas SE,sutra SE,zauvijek SE
po cemu je premocan?
Ove fotke mi izgledaju jako, jako dobro. Ja se malo dvoumim između i8510 i c905. Mislim da ću ipak uzeti SE.
PREDATOR
slikes u odlične
Pregledao prvih 10 stranca....moram reći da sam zadovoljan viđenim fotkama...![]()
a po čemu nije,toliko je premoćan da ga uspoređuju sa smartphonovima poput innov8 i n96,a po meni ih dere u svemu,to što nema 3.5 mm jack ili 16 miljuna boja ili 16 gb memorije,ili tv prijamnik (ovo je lol funkcija),OPĆE NIJE NEDOSTATAK,već prednost,jer sve ove gluposti,neće nepotrebno trošit bateriju i usporavat mobitel.
Zbilja je žalosno da jedan feature phone >>>> smartphonove koji se toliko šire i koji su nemjerljivo skuplji od c905.
OK, ne mozes reci da 3.5mm jack trosi bateriju i da ne bi bio koristan.
Ma full je koristan,to nema spora i zna biti prava stvar,ali samo onom kome to treba,al' budimo realni,prosječnom čovjeku to zaista nije potrebno,a da takve stvari dižu cjenu mobitelu,to je neupitno i to ne baš malo.
Gledao sam dosta testova kamera ta dva mobitela i nisam primjetio da su fotke bolje na INNOV8. Tim testovima odavno ne vjerujem, tj. onome što napišu. I sam se dvoumim između ta dva moba i ako uzmem SE onda ću usporediti fotke iz prve ruke jer mi frend ima INNOV8.
Ove fotke na gornjem linku su stvarno jako dobre i nemogu se sjetiti da sam vidio da Samsung radi tako dobre.
PREDATOR
malo se zaletio a nije rekao hop pa se popiknuo.
ja sam pobornik dobrog,lijepog,kvalitetnog mobitela pa bio to SE ili samsung ili nokia.
osim smarttelefona jedino SE daje kvalitetu kod glupih telefona dok smartove rade najbolje nokia i samsung novopridošlica.
SE je probao sa uiq smartovima i umjesto da je nastavio a smanjio glupe telefone on obrnuto.
po čemu če smarttelefon biti skuplji od dumiphona pa po ničemu to dokazuje nokia koja smanjuje dumi a sve više izdaje smartova.
ja sam rekao da če se SE popiknuti na SX1 i je jer baš ga i nema a i da ga ima preskup je.
SE je napravio dobar potez uzevši uiq za svoje smartove koji su u to vrijeme bili stabilniji od nokiinih,joj da su tu nastavilibilo bi svega, ne oni su stali i nikud dalje.
SE c905 po vanjštini je dobar mob ali po softveru nije ni dk koljena novom samsungu i njoki, a da mu stave uiq šišo bi ih stvarno.
neznam zašto SE ne sluša korisnike več sve radi pogrešno i sporo umjesto da ubrza i da počne raditi kao sad samsung izbacivati svakih 14 dana novi model.
to se odnosi na ostatak svijeta ne na hrvatsku jer kod nas novi modeli zlaze svakih 6 mjeseci što je sramotno.
predator jesi pogledao one na 49 str,di je tip slikao vodu iz slavine?
Btw innov8 se nemože mjerit s c905 kamerom jer nema xennon bjeskalicu i zato svako polemiziranje ne dolazi u obzir,SHVATITE TO C905 IMA NAJBOLJU KAMERU OD 8MP mobitela,to su pokazala i istraživanja vodeći svjetski mobilnih časopisa,a ako ćete vjerovati plaćeničkim sitovima i biti njihovi magnetofoni,onda se stvarno malo zapitajte koliko znate o mobitelima!!
Btw dokaz da je SE najbolji je i to što je prvi izbacio 8MP kameru i to još sa xennon bjeskalicom,svi ovi kao ''napredniji'' modeli od samsunga i lg (su izašli kasnije) su kao bolji a nemaju xennon ,lol-SE owned >>> all
offtopic pobrisan, drzite se teme o C905
kupio sam C905 i prezadovoljan sam sa mobom
ako nekog nešto zanima nek slobodno pita![]()
Pa napisi review, lupi par slika...![]()
Evo mene zanima par stvari...
1. Kako radi wifi, ako si imao prilike isprobati? Ima li kakvih problema sa spajanjem ili sve radi kako treba?
2. Kakva je kvaliteta izrade? Jel škripi nešto ili je sklopljen kako treba?
3. Kakva je brzina kretanja po meniju i sl.? U usporedbi recimo sa K800 kojeg vidim da imaš... Meni je K850 bio nekako trom i to me prilično živciralo...
4. Kad nađeš vremana nabaci par fotki u punoj rezi ako nije problem![]()
i mene nesto zanima
mozes li za tonove poruke stavljati proizvoljne melodije ili samo onih par po default-u?
znam da sada novi mobiteli mogu za ton poruke staviti bilo koji ton (skinut s neta) ali nikad se ne zna
hvala
ma moze se sigurno,ako se moze na starijim SE-ima moze se i na njemu![]()
a dobro baš mi se i neda pisat review, ono ja sam u globalu zadovoljan
doslovno sa svime osim sa accelerometrom koji baš i ne radi kako bi trebao
malo blokira tu i tamo, ma puno blokira tu i tamo
sve aplikacije i sva ostala "čuda tehnike" koja su u njemu rade bez problema!
evo "par" slika![]()
1. Wi-Fi radi bez ikakvih problema, ja se evo na poslu spajam na router koji
je udaljen 20-tak metara od mene, istina nema nikakvog zida ali opet ovo je mob
2. Kvaliteta je jako dobra a ovo je valjda prvi SE kojem ne škripi poklopac od baterije, barem menijedino su možda malo pretvrde tipke za pisanje ali i za
to se treba privikavati pa ono vidjet čemo za mjesec dana
3. a koliko sam za sad primjetio sve je brzo u meniju i lijepo se kretat po iako neki kažu premalom ekranu za takav mob ali ja sam prezadovoljan
jel iako mi je ekran od K800 izgreban razlika u kvaliteti iste slike na desktopu
kod jednog i drugog je i više nego očita
4. slike nema problema stižu uskoro sa ovim malo kaj sam isprobavao sam i više nego zadovoljan
ma naravno da možeš![]()
imala sam prilike igrat se sa c905 i moram priznati da radi fantasticne fotke!!
pogotovo u zamracenoj sobi
imam olympus mju 780 7,1 i jasno da fotke nisu ko na njemu al su opet itekako jebeno dobre
wifi odlicno radi i otvarala sam "teske" stranice i moram reci da su se jako brzo otvarale
google maps isto prejebeno brzo i super rade sa wi fiem
opera super radi na njemu i preporucam da je se instalira
i inace mob mi je bio poprilicno brz i glasan
ono sto sam smatrala poprilicnim minusom i zasto sam ga se rijesila jest:
1. slide se klackao kad je bio zatvoren..malo ali mene je to poprilicno nerviralo
2. prilikom ubacivanja animacije ili promjene teksta u smsu tipa-ukosen itd automatski te prebacuje na mms sto mi je apsolutno nedopustivo
3. nema document viewer
4. citala sam hrpu reviewa gdje navodno ima slabu bateriju i "nesto" grebe tipkovnicu kod otvaranja i zatvaranja (prema esato forumu) no ja to nisam primjetila ali sam ga prekratko imala
5. igrica need 4 speed ili koja je vec ima preuzasnu grafiku...da se covjek uplasi cijelog moba kad je vidi
6. gps je malo slabasan
kad nadjem neki koji ce rijesit prva 3 gore navedena problema (il bar prva dva) opet cu ga kupit jer zbilja vrijedi.
evo dvije noćne fotke slikane prije par minuta s prozora u 2 različita moda...
opcija za slikanje ima kao na pravom digitalcu
![]()
pa slide ko slide normalno da se malo klacka
a ovo pod broj 2 ti je zato kaj je mob zaključan na nekog operatera tj ima njegov softver
tako je i meni bilo sa k800 dok ga nisam otključao
evo rješio sam ti probleme jel ima kakva nagrada![]()
Zadnji uredio ravilov : 08-12-2008 u 00:23
hm hm...dakle zelis reci da sam napravila gresku sto sam ga se rijesila
sad si mi dao o cemu razmisljati...
i da...bio je srebrne boje a bas sam se zapalila na crnu (tako plitko znam...)
a kaj je sa 3-im problemom? nasla sam neki jar za pdf al zali boze jer ne prepoznaje tabele..
davno je bilo kad sam se igrala sa masvinim modanjem pa sam vecinu zaboravila pa me pliz podsjeti-jel sa istim programima mogu rijesit problem tih mmsa? mislim da je bio setools i xs++ nesto
eto nagradei thanx!
Bookmarks