imam tytn II i u zadnje vrijeme mi se pojavili neki problemi sa adslom doma pa bih ja tytn-a spojio kao modem ako je to moguce da se spajam preko vip-a i surfam na kompu. dali je to netko isprobavao i kako izvesti to?
Hm, ja aludiram na ime pc-a kojeg upisuješ kad odeš pod properties na my computeru... i onda se to ime pojavi na mreži kao ime tog kompjutora, laptopa, ili čega već...
... pa mi je malo glupo da se to ne može i na titanu...?
imam tytn II i u zadnje vrijeme mi se pojavili neki problemi sa adslom doma pa bih ja tytn-a spojio kao modem ako je to moguce da se spajam preko vip-a i surfam na kompu. dali je to netko isprobavao i kako izvesti to?
nije mi jasno kak taj Tytn 2 tak dobro drži cijenu. Ok, zadnja riječ tehnike, ali sad ga je nasljedila Diamond serija, pa nebi trebala malo pasti cijena na crnom?
usudujem se reci da je htc jedna od firmi koje najbolje drze svoju cijenu. to nije nista cudno zbog tehnologije i standarda po kojem su uredaju napravljeni, a cak i TyTN jos uvijek drzi svoju cijenu nakon sto je dobio i nasljednika.
Pozdrav ljudi!
I dalje nisam uspio natjerati win vistu da mi prikaže moj tytan kad odem na network map kao uređaj spojen na kućni wlan.
Konfiguracijsko sučelje Thomson t-com routera ga uredno prepozna, ali windowsi neće...
Namjera mi je da recimo mogu nekako sherati fajlove sa pda uređaja kao da je običan pc... Jel to moguće uopće?
Nisam toliko stručan, ali mislim da ne možeš uraditi zamišljeno. Moj se bar ne vidi u mreži kako god da odradim. Može valjda da se seruje kad se ide preko blututa.
A sad jedno pitanje za tehničare. Punjač mi da signal da puni telefon al ga uopšte ne puni, dok se sasvim normalno puni preko usb kabla.
Jednom prilikom kad sam radio soft reset, nabio sam stilus u utor od usb'a i od tada mi je taj problem. Šta da radim, dal da na originalni punjač stavim običan usb kabal.
Hvala
di mogu nac update na wm6.1 za Vario , ali sluzbenu verziju?
Mislim da čak nije ni izašla službene verzija WM 6,1 za Varija (nisam baš siguran, ali mislim da je nema ni da će je biti), a ako je ima onda na službenim stranicama HTC-a pod HTC e-Club (potrebna besplatne registracija), ili na stranicama T-mobila pošto je Vario brendiran za T-m opereatra.
HC4L
Ponovo postavljam pitanje oko punjenja HTC-a.
Dal neko zna na koje pinove na usb port punjac daje napon, struju. Originalni punjac nece da mi puni, ali hoce da se puni kada zakacim na comp putem univerzalnog usb kabla.
Nemam ti ja pojma na koje pinove se puni. Kažeš da puni peko kabele i kompa, onda je vjerojatno otišao punjač, odnosno možda kabel punjača.
HC4L
koliko ja znam i koliko sam probao mora bit ili ,ili.Da mu konfiguriraš da se spaja preko 3G ili 3,5G postavki (gprs i umts 3G) (hsdpa 3,5G) ili da se spaja preko wlan-a.naravno ako imaš bežični internet.Ja uglavnom preferiram wlan jer me niš ne košta , a i po gradu nađen hot-spot za spajanje koji nije osiguran ili je public free.
Newbie alert
OK, sad kad smo razjasnili s kim imate poslanadam se da će netko imati volje za pomoći dobrim savjetom. Hvala unaprijed!
Prekjučer sam uzeo HTC Tytn II u VIPu na produljenje ugovora, i sad sam na sto muka. Totalni sam newbie i po pitanju WM operativnog sustava i općenito PDA, ma i Windowsa jer zapravo dobro poznam samo Linux, pa molim vas budite nježni
Osnovni problem s kojim sam se suočio su "profili". Dakle da se telefon različito glasa s obzirom na recimo doba dana (ali da ja to ručno mijenjam), nešto kao što je na Nokijama vulgaris oprilike "Quiet, Meeting, Outdoor...". Štoviše, ne mogu pronaći ni način kako manualno stišati ili pojačati ringer?! Da, postoje profili u onom HTCHome, "Sound: Normal", "Sound: Silent", "Sound: Vibrate" i "Sound: Automatic", ali s obzirom da nisu onakvi kako ja želim - ne uspijevam ih editirati, niti dodati ikako novi profil.
Drugi problem je instalacija softvera i GPS. Kako pokrenuti GPS? Kako instalirati TomTom navigaciju ili što već? Dajte mi molim vas kratke "quick-start" upute. Je, imam Windowse na disku ali svejedno ne znam odakle krenuti?
I treće konačno... volio bih da mogu koristiti topografske karte sa GPS-om. Savjet što nabaviti, gdje? A Google maps? Kako se to pokreće uz GPS?
Hvala vam što ste me otrpili![]()
Neznam dali misliš na stišavanje i pojačavanje zvona ako DA onda na početnom homescreen-u ekranu uređaja u samom vrhu pored sata (između prikaza jačine signala i sata ti se nalazi ikonoica zvučnika) e pa na nju kljikni i dođeš u opcija da si sam ručno reguliraš jačinu, Volume. Neznam dali si mislio na to.
HC4L
Ja ti malo znam o HTC u, imam ga i ucim. Za klasicne profile ne znam nista, znam da na moj today ekran imam da izaberem ocu li da mi zvoni ili ne ili ce da vibrira. Mada vjerujem da ima softvera za tako nesto. TomTom navigaciju instaliraj sa CD-a koji dodje u paket, bar je meni dosao. Mada ja koristim IGO jer je Crna Gora pokrivena fantasticno sa zadnjim mapama, skinuo sam ga sa neta mislim sa ppcwarez sajta.
Mislim da IGO ima i mape terena ako na to mislis, bar sam ja stavio sebi mapu istocne evrope i imam ono brda i ostalo. Nijesam ja strucnjak, zato ne zamjeri ako ti nijesam nista pomogao.
Inače moj opšti utisak o HTC tytn II je da je to telefon PDA kako oćeš ispred svog vremena, tehničkim karakteristikama, funkcionalnošću i dizajnom zadatim na postojećim gabaritima. Svaki dan pogledam svoj Tytn i kažem sebi ¨imaš naučnu fantastiku od telefona¨.
Inače riješio sam svoj problem sa punjenjem telefona. Kod HTC'a trenutno mi se puni strašno jednostavno. Uzmete klasičan usb otvorite ga na crvenu žicu spojite + a na onu oplatnu srebrnu zakačite -. Radi vrh, tako ću da prespojim i punjač za u kola. Napominjem da sam ja imao problem sa svojim USB-om i oštećen mi je tako da ne znam da li navedeno radi na ispravni HTC telefon.
Ima li gdje u Zagrebu kupiti baterija za Tytn ii, ali jača od standardne, znači iznad 1350mAh? Tnx.
Pogledaj na www.baterije.hr. Ima za HTC TyTN (1) od 2400 mAh, pa mislim da bi ti mogli srediti i za dvojku...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Imao sam pola godine vario III i moram reć da sam sretan da sam ga konačno prodao, izmnjenjao negdje 50 romova i nijedan nije bio dovoljno brz da taj telefon bude uporabljiv.
Preporodio sam se sa nokiom N82...
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Imao sam originalni ROM na tytn 2 i htio popi*dit. Touchscreen je radio svakih 3 puta, resetirao sam ga u pravilu 4-5 puta dnevno. E onda sam stavio HyperDragonov ROM. Majke ti mile, to je drugi mobitel. Naprosto savršen rom, brz do bola. Usuđujem se reči, i to iz žeščeg iskustva, da je brži opako od symbiana. A imao sam ih barem 6-7, em novih em starih. Kao all-arounder mob-zvijer
e jedno pitanje, zanima me jel je ista stvar kod svih koji imaju tytn 2. Znate ono kad malo prejako stisnete LCD pa se onak uvuče malo , ko da izobliči sliku? Slična stvar ako pritisnete LCD na laptopu. E mene zanima, dal vam se to događa kada otvarate tipkovnicu? Jer koliko vidim , između gornjeg djela i tipkovnice je flat kabel , pa on očito vrši pritisak od ispod ekrana. Mislim jako malo se vidi, jedino na bijeloj ili sivoj podlozi
ljudi veliki pozdrav,,dajte mi recite razliku u softwaru između at&t tilt 8925 i htc tytn II ??? jeli se sve može ubaciti u at&t kao i u htc tytn?zam da je glavna razlika u tome što at&t nema naprijed kameru ali dali se isplati uzeti at&t ili dodati malo više love pa uzeti htc tytn II?
i još jedno pitanje,,,dali je jednostavno dekodirati at&t tilt? čitao sam da je komplicirano,ali ako se prate upustva sve je ok..right?
Bookmarks