Možeš ako instaliraš Manila 2D ili 3D plugin. Neki romovi ga već imaju u sebi.
Ja npr. koristim HyperDragon ROM koji već ima predinstaliranu manilu. http://sakajati.com/blogs/2009/02/hy...on-htc-iolite/
Možeš ako instaliraš Manila 2D ili 3D plugin. Neki romovi ga već imaju u sebi.
Ja npr. koristim HyperDragon ROM koji već ima predinstaliranu manilu. http://sakajati.com/blogs/2009/02/hy...on-htc-iolite/
bok evo nakon 6 sati skoro me se i žena odrekla ja i dalje radimuspio sam stavit kajzera i stavit jednu temu na telefon ali ne znam je pokrenut samo mi se slika sa teme instalirala kao scr.saver ,do toga sam došao tako da sam je copy pejstao u dokuments i tamo zadao da ga stavi kao scr.saver,skinuo sam ja i taj 2D ali ga ne znam uploadat na tel aj pomognite da ne potrošim još 6 sati!!??thx
samo da napomenem da sam sve skužio i složio ali sad imam problem jer mi ne radi synk. i gasi mi se konekcija kad se spojim na net svakih 10 min???
Zadnji uredio markoe : 09-02-2009 u 00:37
Ne znam jesi li u medjuvremenu uspio sve sredit ili ne, ali evo mali tutorial...
Buduci da imas neke nedefinirane probleme, kojima je tesko dokucit pravi razlog predlazem flashanje roma. Ako imas garanciju i strah te izgubit je, a flashanjem je vjerojatno gubis (postoji nacin vracanja originalnog rom-a ali o tome negdje drugo) onda nemoj flashat, ali ako ne ovo je opcija za tebe.
Prvo ovo dobro procitat i sljedit slijepo slijedit upute http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
Drugo odabrati jedan ROM i flashat ga. Cijela kolekcija romova je ovdje http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378
Moja osobna preporuka bi bio ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426349 (verzija DK.8 ili DK.9)
Zadnje sto ce vjerojatno trebati flashat je Radio rom (nema veze sa FM radiom) Procedura je prakticno ista kao i za flash roma http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393182
Radio rom utjece na rad kamere, prijem gsm signala, wifi, potrosnju baterije i tsl. Vrlo je bitno pogoditi pravi, jer pogresni radio rom uzrokuje da jedno od prije nabrojanog ne radi (npr. baterija ode za 4-5 sati, kamera ne radi, prekida se veza usred razgovora i tsl.) Savjetoavti radio je nezahvalno jer su oni dosta podlozni promjenjivom radu s obzirom na operatera, lokaciju i drugo, ali moj osobni savjet je 1.65.21.18
To bi bilo otprilike to, iako opet napominjem, kao i svi, da se necu osjecati odgovoran (niti cu objektivno biti odgovoran) ako nesto podje po zlu. Kod ovakvih operacija to je uvijek moguce.
Je l' ima neki nacin da snima sms na memorijsku? Na tel stane maximum 100 poruka, sto me nervira, jer poruke prije nisam uopste brisao.
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
Odkud ti to da ih stane 100? Ja ih trenutno imam barem 500. Ako imaš Manillu, na njoj ih se može vidjeti prvih 99, ali ako ideš na All Messages, onda su tamo sve.
Imam (imao touch flo), i prikazavilo je smao 99 poruka, ili 100, ne sjecam se.
Juce mi je iznenada 'pukao' touch flo, tj. uoste ne radi. Iskljucim ga, aktiviram opet, nista. Pise: "tap here to launch touch flo", tapnem, pise "launchig touch flo" par sekudni i opet dobijem istu poruku "tap here to launch touch flo". Gasio/palio mob, nista, soft reset, opet nista.
Pomoc, kako da skinem touch flo, imam hyperdragon temu.
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
I meni se to dešavalo na starijim HyperDragon ROM-ovima. Ja sam to riješio tako da sam ga flashao (opet s istim ili s novijim ROM-om).
Trebao bih sutra na put, a prvi put idem tom relacijom, pa koliko bi tytn2 mogao izdrzati sa upaljenom navigacijom (garmin), a nemam auto punjac.
U jednom smjeru imam nekih 5h voznje, pa nazad jos toliko
Nemam dotični model ali imam dosta sličan takav HTC pa iz nekog mog iskustva neće ti izdržati 10h (teško), možda bi mogao jedan smjer, 5h.
Bio u sličnoj situaciji ali sam se oslonio na autopunjač na kraju.
HC4L
Hvala na odgovoru, navigacija mi na kraju ipak nije trebala.
Odradio sam backup poruka, i call log, sa nekim programo PIM Backup, i dobio .pib fajl. Da li se sad mogu te sms poruke iz tog fajl, i taj call log importovati nekako u nokiu 6120c?
Govoreči napamet NE, ali nisam probao. Radi se o WM na Symbian. Trebao si jednostavno napraviti sinkronizaciju WM uređaja sa PC preko ActiveSynca te onda Nokije sa PC preko PC Suita i prebacili bi ti se svi kontakti, kalendarski zapisi...
HC4L
Da li netko slučajno ima original ROM za tytn 2 od VIP-a?
nešto mi se zbrljalo na mobu i navodno me samo on spašava.![]()
Teško da ćeš ikog naći, posjeti VIP. A što ti hard reset nebi riješio problem (probaj ako već nisi) ili posjeti htc.com pa napravi upgrade ROM-a mada mislim da neće ići, trebati će onda ići na opciju home made.
HC4L
Probao sam sve moguće ali ništa. Evo kako je počelo:
Igrao sam igricu na mobu i nešto je zaštekalo pa sam morao napraviti
softreset. Poslije toga mob se stalno vraća u boot (trecolor) mod.
Na mobu sam imao sve original i uopće nisam čačkao po njemu.
Probao sam sve fore sa xda stranice ali ništa ne pomaže.
Tamo su mi na kraju rekli da moram pronaći original rom pa bi onda
navodno trebalo proraditi tj. podignuti OS.
Svaka pomoć je dobro došla![]()
srcao sam po svim forumima i nisam nasao da se ovo nekom dogadja..dakle zamijenio sam melodiju za sms i sad kad god ga dobijem ona odsvira cijela dakle nekih 40 sekundi nemogu je prekinut..malo me to nervira pa ako moze help..
My name is SaTaN...Woo0ooohoo0oo
Nemam slusalice za tyyn2. Narucim sa ebaya ovo (http://cgi.ebay.com/Mini-USB-Adapter...3%3A1|294%3A50) , i ne radi. Bilo koje slusalice ta ustekam u ovo, a ovo u telefon, telefon i dalje pusta muziku na zvucnik? Cacka sam po telefonu, nisam nigdje nista uspio naci vezano za slusalice? Ima ko kakvu ideju oko ovoga?
ps
izgleda da je ovaj samo za motorole, a za HTC ide malo drugaciji. Opet cekati dostavu 15ak dana![]()
Zadnji uredio Spok : 02-07-2009 u 00:25
Ovo je miniUSB, a HTC treba extUSB za slušalice (punjač i data kabel koriste miniUSB)
Koje je vase misljenje valja li sta tytn 2 koji je star godinu dana a dode 1500 kn i na sta bih trebao pripaziti kod kupovine tog uredaja?
Moze valjati a moze biti i jako los... Ja bi najprije gledao na ocuvanost uređaja. Znaci da li slide mehanizam i dalje cvrsto otvara i zatvara uređaj, ekran, tipkovnica, a nakon toga probati wlan, gps, poziv i tsl.
Mozete li mi preporuciti ROM za tytna 2? Treba mi neki koji bi bio brz, jednostavan za koristanje(ovo ce mi biti prvi ppc), i graficki lijep(nesto kao iphone). I koja je razlika izmedu ROM-a i OS-a?
Da bi bio grafički lijep, možeš birati između Manila (HTC) i CHome (WM 6.5) sučelja.
IMHO, CHome možda izgleda ljepše, ali vrlo brzo postane iritantno tako da je po meni Manila bolji izbor
Ja sam najviše koristio HyperDragon ROM-ove i ovo su dva najnovija:
HyperDragon IV Rhodium (Manila) - Screenshot - Download
Windows Mobile 6.5: HyperDragon IV (CHome) - Screenshot - Download
Na you tubeu sam vidio da neki igraju warcraft 2 na tytanu. Koje bi se jos igrice mogle igrati na njemu sa kompa i kako, mozda pomocu emulatora??
Ja redovno igram worms 3d, ludnica ziva
Igrao sam i call of duty, ali streca, nedovljno fpsa.
Warcraft 2 nisam probao, ne sjecam se zasto.
Tony Hawk Pro Skater 2 mi nije radio
E sad, imam jedan problem na tytn2u zadnji dana. Naime, telefon ne mogu puniti kad je ukljucen. Kad ga ugasim, puni se normalno.
Kad ga prikopcam na usb, prepozna ga, prebacujem fajlove, ali punjenje ne ide.
U autu, telefon punim bez problem kad je ukljucen.
Znaci nigdje veze :/?
Settings > Power > Advanced > When device is turned on, do not charge the battery when connected to PC.
Bookmarks