Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

m600i iskustva i par pitanja

Uredaj izgleda mrak, a prema svemu sudeci nije niti ostatak los

Pa me zanima slijedece:
    1. koliko mu je ogranicenje za mem. kartice?
    2. jel se moze nositi sa video reprodukcijom?
    3. kakav je zvuk i dal moze odglumiti mp3 playera?
    4. kakav je sofver; brzina uredaja, stabilnost i to?

fala
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya
    Uredaj izgleda mrak, a prema svemu sudeci nije niti ostatak los

Pa me zanima slijedece:
    1. koliko mu je ogranicenje za mem. kartice?
    2. jel se moze nositi sa video reprodukcijom?
    3. kakav je zvuk i dal moze odglumiti mp3 playera?
    4. kakav je sofver; brzina uredaja, stabilnost i to?

fala
    Ovako, uređaj nisam koristio neko duže vrijeme, ali sam se igrao s njime kojih sat vremena u dućanu pa eto, pokušat ću odgovoriti...
    1. Koliko znam kartice idu dokle ih možeš kupiti... Ne znam kolika je sad najveća M2 kartica... 1 ili 2 gb...
    2. Video reprodukcija je ok... Nije sad neki video player, ali čisto ok... Imao sam prilike samo pogledati video prezentaciju na njemu. I solidna je.
    3. Zvuk je ok, na zvučniku je solidan, na slušalicama vjerujem još bolji s time da mislim da s njim ne dolaze neke walkman slušalice, već neke obične... Uglavnom zvuk uopće nije loš... Makar ovo što je bilo na njemu nije zvučalo loše... Vjerujem da bi na slušalicama bilo još bolje, kao i na ostalim mobovima...
    4. Softver je dosta dobar... Sviđa mi se taj novi UIQ, nekako mi je logičniji za korištenje, praktičan je dosta... Brz je koliko bilo koji Symbian može biti, znači ne leti, ali ok je... Sučelje je stvarno super, uživancija je raditi s njime, mislim da se komotno može i prstima nabadati po TS-u, ali nisam baš iskušavao, ipak je uređaj iz dućana bio, ne moj...

Sve u svemu dosta dobar poslovni uređaj, nije loš ni za multimediju, ali mislim da je to posao W950-tke. Ovih par ljudi što ga je pokupovalo je zadovoljno njime, a i na prvi pogled i meni se svidio, samo eto nema kameru, koju baš i ne trebam, ali eto volim ju imat na mobu... A i kupio sam, mjesec-dva prije nego je M600 došao, W900 pa nije bilo love za novi...
    E, i ona tipkovnica, koliko nepraktično izgleda na prvi pogled, toliko se brzo na nju i navikneš... Ja sam se za to kratko vrijeme igranja s njime relativno dobro snašao na njoj... Nije loša izvedba tih dual tipki, iako bi naravno bilo ljepše da su odvojene...
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Razmisljam o njemu jer mi treba qwerty tipkovnica i dobra reprodukcija glazbe (dovoljno mi je 1 gb, eventualno 2) i nekada video. W950 je za to puno bolji, no on je zato i puno skuplji... Jos mi je Nokia E61 u planu, no m600i izgleda puno ljepse.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Razmisljam o njemu jer mi treba qwerty tipkovnica i dobra reprodukcija glazbe (dovoljno mi je 1 gb, eventualno 2) i nekada video. W950 je za to puno bolji, no on je zato i puno skuplji... Jos mi je Nokia E61 u planu, no m600i izgleda puno ljepse.
    M600 je stvarno dobar što se tiče moba kao moba, a za reprodukciju glazbe, a ne može biti ništa posebno... Ja imam ovaj W900 pa opet nije nešta extra, na slušalicama je dobar, a zvučnici tako-tako... Ali ako ti je zvuk posebno važan onda si bolje uzmi neki mp3 player koji obavlja svoju zadaću bolje... A za ovako usputno slušanje glazbe mislim da je M600 sasvim dovoljan jer većina SE-ova je dosta dobra po pitanju multimedije...

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zelim smanjiti broj gadgeta u dzepu, tako ce mi ovaj (mozda) zamijeniti PDA, mp3 player i mobitel.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zelim smanjiti broj gadgeta u dzepu, tako ce mi ovaj (mozda) zamijeniti PDA, mp3 player i mobitel.
    A mislim da M600 to može čisto solidno obaviti... Nikada naravno nećeš imati sve 3 stvari idealno riješene u jednom uređaju, ali za te dimenzije uređaja stvarno je fenomenalan po funkcijama... Od M600 je jedino jači P990, ako gledamo SE, a njega si pretpostavljam izbacio iz izbora čim ga nisi ni spominjao...
    Ja bi recimo uzeo M600 prije nego E61 koju si spominjao... Ona mi je nekako preplosnata i mislim da ipak treba uzeti u obzir i izgled uređaja jer tu ne ulazi samo design već i praktičnost, a meni E61 ne izgleda praktično u usporedbi sa M600... Što se mene tiče, ja bi uzeo M600, sviđa mi se taj novi UIQ i to što ima TS, a ovo ostalo je dovoljno dobro da zadovolji sve prosječne potrebe...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Par pitanja (vezano za K750i)
    By X-Plosiv in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 02-02-2007, 12:14

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke