Super, hvala! Nazvat ću sutra, pa javim kaj su mi rekli![]()
Super, hvala! Nazvat ću sutra, pa javim kaj su mi rekli![]()
Imam vario III a to bi trebalo bit isto nešto se ne snalazim u imeniku. Kako da podesim da mi ne prikazuje kontakte sa SIM kartice?
Jer kontaktima mogu dodati sliku samo ako su na kopirani na uređaj a uređaj mi pokazuje stalo sve kontakte sa sima i one na uređaju i toga ima previše
zašto da se svađam kada sam u pravu?
forum.xda-developers.com
i skini si aplikaciju koja se zove kaiser tweak
naci ces ju na kaiser dijelu foruma
kad ju pokrenes imas opciju da prikazuje samo kontakte s telefona
Pozdrav forumu!
postoji li nacin kako otvoriti stranice poput www.betsson.com ili www.betfair.com te www.gamebookers.com dakle stranice online kladionica na tytn 2?
Kupio sam ga najvise za tu svrhu a kad pokusam otvoriti te stranice napise mi previse frame-va na internet exploreru.
Molim vas ima li ikakvog rijesenja za otvoriti te stranice jer mi taj uredaj najvise i treba da se mogu okladiti dok sam daleko od neta.
Placam cevape ko mi to objasni,lijep pozdrav!
Imam par pitanja. Kada pišem sms, prvo stavim broj koji hoću i onda klikenm dolje da počnem pisat poruku i on mi odscrola dolje umjesto da mi se spusti na prostor za pisanje poruke. Onda moram prstom kliknut na prostor za pisanje poruke. Na početku je normalno radilo i odjednomse nešto promjenilo.
Te kako da na onome "HTC home" dodam speed dial? Ne mogu nać opciju. Imam za melodije, music player, vrijeme i propgrami.
Hvala
zašto da se svađam kada sam u pravu?
A jel se na ovom čudu može stišati dolazni poziv. Znači telefon zazvoni, ja stisnem nešto, a on se stiša ali i dalje zvoni na 0 decibela.
I još nešto, hoće li se sa najavljenim patchom ili grafičkim driverima popraviti kvaliteta snimljenog videa? Jer ono što sam vidio na netu je živi očaj.
Imam jedno pitanjce, i unaprijed se ispričavam ako se već pojavilo, a ja ga nisam vidio...
naime, imam tytn II i zanima me kako ga mogu natjerati da me prije spajanja na net pita da li se želim spojiti, a ne da se samo spoji. recimo, kliknem na explorer ili bilo koji drugi program i on se automatski povezuje. Jedino rješenje do sada je bilo da mu promjenim postavke spajanja pa da se ne može spojiti, no dojadilo mi to svaki put mijenjati. nije mi problem toliko dok sam tu, može se spajati koliko hoće, ali u roumingu...
unaprijed zahvaljujem na odgovoru
Snimio sam neki video na hard u komp i sad me zanima koji program da koristim za konvertiranje da mogu to pogledat u Variu 3 i koji prog da ubacim u njega za gledanje.Hvala
koliko ja znam i koliko sam probao mora bit ili ,ili.Da mu konfiguriraš da se spaja preko 3G ili 3,5G postavki (gprs i umts 3G) (hsdpa 3,5G) ili da se spaja preko wlan-a.naravno ako imaš bežični internet.Ja uglavnom preferiram wlan jer me niš ne košta , a i po gradu nađen hot-spot za spajanje koji nije osiguran ili je public free.
Instaliraj Core player i s njime možeš pogledati većinu formata. Da bi video dobro radio, predlažem da prije stavljanja na mobitel promjeniš rezoluciju videa na max 320x240
Hvala.Probati ću.Koji ti program za smanjenje rezolucije i koji format videa koristiš .Hvala
Ja koristim ImTOO MPEG Encoder i avi format, ali bilo koji drugi će također biti dobar
Ok.Player sam ubacio još neki video da sredim i da vidim kako šljaka.Reci mi molim te još gdje ima dobrih igara za skinuti.Hvala
Evo mala recenzija na :
http://mobile-place.info/home/index....=140&Itemid=30
i preview video:
http://www.youtube.com/watch?v=7h1T6NGKi8k
Trebam za Varia ako ima negdje za skinuti Erik kartice opasnih tvara na hrvatskom jezihu.Hvala
Ima kakvih novosti o video driveru? Smradovi, sta nisu rekli da ce krajem treceg mjeseca to izac?
Jel bi na Variu 3 trebalo ići exe datoteke instalirati.Nemogu ništa sa exe instalirati samo cab.Jel treba šta ubaciti u njega neki program ili nešto.Hvala
.exe fileovi su ti za instaliranje na kompu pa ti se onda preko ActiveSynca prebaci na pocket pc, a .cab fileovi su ti instalacijski paketići za instaliranje na samom uređaju (samo prebaciš na memoriju uređaja ili na karticu i pokreneš)
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Znači ako sam dobro razumio instaliram na komp i onda od tamo kuda sam instalirao prebacim sve na karticu i to je to.
instaliraš na komp i spojiš uređaj i sam ti instalira, ti samo trebaš odobriti instalaciju na ppc-u (bude ti pop-up screen) i lokaciju instalacije
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Ok sad probam.Hvala
Probao sam sve ide super.Jedimo me zanima jel ide ovaj exe što je za komp ubaciti u Varia.Imam neki program za posao koji bi trebao ubaciti u Varia.
Nemogu naći msn messenger za njega i koja opera radi dobro u variu ako neko zna gdje ima za skinuti.Hvala puno.
msn? pa windows mobile ima u sebi msn... ali ako nemaš, oba programa možeš naći na možeš naći na ppcwarez.org i na ipmart-forum.com (meni je osobno draži ppcwarez)
pa kod mene nema msn.Ali pogledati ću još
Hvala.Probao sam otvoriti preko explorera radio stanice ali nemogu ih pokrenuti.
Jel mi fali kakav plugin.
Kako da formatiram memorisku karticu.
Zadnji uredio dspacek : 13-04-2008 u 13:28
Bookmarks