kako si ovo fino rekao,čekaj tek nove exluzive kad dođu,a bit će ih vjerojatno,što će onda t-mobile radit,na temelju toga što je jedini koji ima iphone smije tražiti polog? ne baš...a ako se sad nitko ne žali(a oni koji su kupili se neće žalit jer misle da su ugrabili dobar uređaj po pristojnoj cijeni,bar neki tako misle)no ipak,od početnog wow cijene su ok,ispada sasvim suprotno
Jos samo da pitam jednu stvar !
Koliko vidim po T-Mobile ducanima sve iPhoneove aktiviraju na PC racunalima ako se zatrazi da ga se odmah aktivira ?! Onda je vjerojatno tako i u TIM ducanima !?! Hoce li onda raditi i na Macu, ili ce ga trebati resetirati kao sto je slucaj sa iPodom da se on formatira samo na PC ili Mac pa onda ne radi na drugoj platformi ( osim nakon resetriranja ) !?
preskup je.
pretjerali su
procitao sam da ga je jedan tip uzeo iz usd po cjeni od 2 000kna jos prije 3-5mj! 8gb
sve mu radi na nasim mrezama .
brijem da su tamo sada cjene oko 1200kna od 8gb...
A gle, takve stvari se kupuju preko oglasnika (našeg ili stranog). Izuzetci su osobe sa takvim tarifama na osnovu kojih im se isplati uzeti tako nešto.
Svi ostali su za mene toliki baksuzi da je to nevjerojatno.
Ljudi moji niste niti svjesni koliki novac odvajate za malu pi*dariju.
Što si sve čovjek može uzeti za taj novac...
za 7000?
3 i po fina iphonea iz use![]()
Ne znam da li ce ikome biti interesantna informacija, no moguce je dekodirati iPhone 3G preko IMEI broja... dosta kosta, ako netko treba informacije neka se javi PM-om. Nista ne prodajem, samo dajem informacije.
Forumaš godine :)
Kak više čitam o ovom "veličanstvenom" Iphone-u sve mi je više draža moja Nokia E65. Fakat dobro je na njemu: dizajn, soft, ali kad čitam sve ove zavrzlame: kodiran, košta ko drago kamenje (tko zna možda ga Zagorec može zamjenit za dijamante), uplata pologa itd.
Žao mi je što Hrvati luduju za nečim što će im već za mjesec dana postat stara krama i tražit će nekaj novo. Jadan li je ovaj svijet.
Eto samo dajem svoje mišljenje o ovoj temi, nek se nitko ne osječa prozvanim.
Pozdrav.![]()
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Uff nije me bilo neko vrijeme vidi dobio iPhone i svoju sekciju bravo bravo
Ajmo odmah na ove nebuloze, koliko košta E65? u dućanu? na pretplatu?
Sorry brate al pričaš standardne nebuloze jer su cijene njega i iPhone-a tu negdje, osim unlockane verzije (za koju znamo zašto je tolika).
A na ovo ću se samo nasmijatiza mjesec dana postat stara krama i tražit će nekaj novo![]()
Bookmarks