o neće,prvo ovo im je idealno,cijena može bit ovolika sada i ostat će do božića sigurno,tad će imat veću potraznju,ne jednaku kao sad u petak subotu ponedjeljak ali i dalje onak,tek nakon božića eventualno
o neće,prvo ovo im je idealno,cijena može bit ovolika sada i ostat će do božića sigurno,tad će imat veću potraznju,ne jednaku kao sad u petak subotu ponedjeljak ali i dalje onak,tek nakon božića eventualno
dal je dosta 2gb za svakodnevno surfanje?svabi imaju flate vec u tarifama od 50e![]()
ja ga nit ne mislim uzet,al da mislim,ipak bi pricekao,da vidim kak ce sljakat ti prvi primjerci,reakcije ljudi itd..
OT:ja se veselim kaj cu kupit k750,naj mobitel ikad,lol![]()
gidi jap!
slobodna prodaja
HR: 8gb - 6798,00 kn
USA: 8 gb - 3300,00 kn
HR: 16 gb - 7298,00 kn
USA: 16 gb - 3850,00 kn
http://www.ipodtouch.bloger.hr/
sa tvog sajta:
Potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca, što je kod nas minimalno, i uz najnižu tarifu iPhone će te dobiti po cijeni od 3098,00 odnosno 3698,00. Ako ugovor na 24 mjeseca potpišete s AT&T dobit će te ga za 199$ (1100 kn) odnosno 299$ (1645,00 kn). Vidite li razliku.
pa koji vam je ljudi?dosta sa tim lolovima![]()
sad sam bio u t-centru i pitao za tarifu 300 dali se može prebacit nakon 4 mj. na 150 i može, ali nije to bitno! pitam ja ok dobro koliko bi me došo i phone pravim se blesav jer sam već vidio i on pita kolegicu i spomene nešto nove cijene i ona mu kaže da i on meni kao ovisno o modelu 8gb 1300kn 16gb 1700kn!! a na stranici je još 698kn i 1298kn???
What else you gonna do on a saturday?
nema sanse...cijene moraju biti one po kojima ih trenutno na netu reklamiraju..
mora biti ono kaj pise na netu i tocka inace mogu najebat.moju autoskolu su bili zatvorili jer je na netu imala jedne cijene a u stvarnosti druge
a tako mi je reko.... još ovaj frend koji je bio samnom bi produžio još pretplatu i može i pita za cijenu i kaže mu isto 1300 i 1700?!
What else you gonna do on a saturday?
gle nemoguce..odi sutra tamo pa ces vidjet...odma dode udruga za zastitu potrosaca,budu na telki...+novine i blamaza..nema sanse,to su te cifre..
Ma to je prevelika bruka njima,ja cu prvi ici u novine s tima ak je istina a ima nas po forumima tak da.a opet kad uzmes u obzir da su zadnja gamad onda mi ne izgleda ko neistina.ma nis vise neznam
ma ljudi,nema sanse...tako je kako je..to je patka...ja ga sutra uzimam,ne da mi vrag mira![]()
ja sam htio sutra al izgleda da ce bit slijedeci tjedan.razblio sam se i nemrem se ustat a kamoli cekat u t-mobilu.e jeste skuzili kak je svugdje navedeno iphone 3g 8 gb crni
kaj uopce nema bijelih?ni 8 ni 16gb?negdje sam citao da su samo 16 gb modeli bijelu al ovdje je svugdje navedeno da su crni
bijeli 8gb uopce ne postoji a od 16gb ce biti dostupan samo crni
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
nema bijelih jos...bit ce samo 16gb
sutra idem za zg, a posto nisam jos dobio nikakvu obavijest o onoj rezervacij, a rezervirao sam, zanima me dali se ocekuju velike guzve jer cu bit u zg- u do neki 10h?!?
There are no shortcuts in evolution.
ne bus stigao,jer ak se otvara u pol9 do 10 se izmjeni 30 ljudi.stani u redu u pol 8 pa ces uspijet
Mi Hrvati i nove tehnologije.......
Ako netko ne zna, ovo je jutrosnji red za iPhone !
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Kaj ga još nitko ovdje nije kupio???
PREDATOR
koja ludnica,dobro da danas nisam isao...![]()
Šta bi tek bilo da ne pada kiša.........
Bookmarks