Evo, nismo samo u nogometu jaki![]()
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clana...1,7,,140169.jl
Evo, nismo samo u nogometu jaki![]()
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clana...1,7,,140169.jl
nema se para![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nacekao sam se u redovima i zvali su me budalom zbog toga, no iPhone se mogao nabaviti nekoliko puta jeftinije ne danima, nego tjednima ranije, a ako je bas frka jednostavno se moglo pricekati jos dan ili dva. Nije da ce im ponestati kvragu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58768
Nazalost radim pokraj najveceg tcom centra u Rh , i to kaj je bilo ovih dana ej katastrofa. Mislim ti ljudi .. cekat za jedan obican mobitel .. ???
gore sam stavio link na alternativu . da alternativu , noviji mobitel s boljim mogucnostima . ali neee , to se treba biti in .. koja katastrofa.
dam se kladit da vise od 3/4 ljudi koji su tak maloumno cekali u redovimo te novce za njega zaradili nisu.Mislim nije bitno , al ono..
neznam kaj je gore, iskesirat 7 soma kuna za mobitel , vezat se na pretplatu na ko zna kolko mjeseci , ili kupit na kakvu revolving karticu . U svakom slucaju , pushing
stvarno nisam zemljak neki , da se zainatim , da hocu kupim si taj mb za dva mjeseca , dakle bas ga fizicki kupim otplatim ga cijelog , nikakve pretplate ni s***anja, ali brate mili onaj tko zaradi tisucu eua nece ih dat tak olako..
to je tjedan dana skijanja bez beda u AUT ..jebate![]()
Zadnji uredio stamp1 : 08-11-2008 u 12:06
@mcl
Ma brate mili to mi nije ni na kraj pameti , napisao sam to cisto zbog takvih kao ti i tvog posta prije prepravljanja , dakle nisam zavidan kupcima istog jer mi je dostupan , ali ne razumijem takve navale na nesto u 2008oj godini kad bi proizvod trerbao traziti kupce a ne da se ceka od 5 ujutro u doba najvece svjetske recesije od 1929e godine , a taj isti proizvod stoji 1,5 prosjecne RH place ..
Sljedim nekakvu logiku.Ako je kriza , ako treba smanjiti troskove , necu valjda kupovati pola kruha i manje mesa , a kupiti planiranu skupu majicu ili uplatiti 10 dana Kaira. Ili sam u krivuNema krize za tehnološki sektor. Nasdaq ne pada kao DowJones
U stvari kad razmislim bolje, mogao je onaj debilan naslov u jutarnjem biti "Hrvati spasili Apple od recesije"![]()
Zadnji uredio stamp1 : 08-11-2008 u 12:33
Nema krize za tehnološki sektor. Nasdaq ne pada kao DowJones
U stvari kad razmislim bolje, mogao je onaj debilan naslov u jutarnjem biti "Hrvati spasili Apple od recesije"
dobar grah daleko se čuje
dakle bez uračunatih gb ne vrijedi?
a wi-fi?
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
e pa da ga beš-je tko god da je rekao italija,pametno je rekao,naravno,exluziva jedini u hrvaCkoj imaju iphone pa hajdemo nabit cijenu ono,drito idu mi na živac jednako kao i mudrinić sa svojim pričama i pričicama...definitivno bih ga uzimao preko ebay-a preko italije ili nekoga dalekog rođe iz njemačkejer bi vjerojatno prošao jeftinije nego ovak
kao i očekivano, t-mobile je sjebao stvar.
iskreno se nadam da im ovo nece proci, da su kupci pametniji, ali nekako ne vjerujem u to. ;(
a gle, kad si doma budi na wlanu, svaki dan provjeri koliko si potrosio mb i ona sam ocjeni kako ide potrosnja.
sto je t-mobile sjebao?
1.) naplata naknade za uspostavu poziva samo u tarifi i150
2.) obracunska jedinica za prvu minutu je 1 minuta, a ne 15 sec
3.) samim time dolazimo do zakljucka da njihovih obecanih 150, 300 i 500min je nemoguce ostvariti
4.) svim korisnicima koji nisu prije bili na t-mobileu i koji ne placaju putem trajnog naloga se zahtijeva da plate 1200, 2400 i 3000kn za nekakav polog, a ne daju nikakvu kamatu na to, dakle financiras t-mobile na 6 mjeseci za nista mislim da bi se ulucni lihvari postidili tog akta
5.) tu cetvrtu tocku nisu najavili na pravi nacim, ljudi su cekali u redovima pa tek onda saznali za to, dakle stvoritli su hype sa redovima, a vecina tih ljudi je na kraju izvisila, ali je t-mobile na svoj pizdraski nacin uspio ono sto je nakanio, prezentirati preko medija dugacke redove i "veliku potraznju" za iPhonom
uzivaj u svom iPhoneu, nadam se da te nece neke sitnice poceti nervirati nakon nekog vremena kao mene. ali opet sam super zadovoljan i vjerovatno ga necu mijenjati u dogledno vrijeme.
Ovdje se očito krši Zakon o zaštiti potrošača (naravno, odredbe koje stupaju na snagu pri ulasku u EU se krše sve u šestnest), ali i one koje jesu na snazi:
Članak 7 i Članak 9 (barem jedan od njih, a vjerojatno i oba).
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/298920.html
Naša država IMA institucije gdje se vrlo jednostavno i lako ovakvi slučajevi zavaravanja mogu i trebaju prijaviti: Državni inspektorat:
http://www.inspektorat.hr/
Naša država ima institucije, da bi one bile efikasne, moramo ih koristiti.
Zato svima koji se osjećaju oštećenim... samo prijavljujte.
Ovo je naša država, a ne od t-mobilea ili apple-a.
Što je sa zamjenom + club bodova? Da li to vrijedi pri kupovini iPhone-a?
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
također smatram da se za ova navedena "osiguranja", tj. "pologe" kojima tako sretno obraduju nove korisnike treba uložiti nekakva grupna tužba i opleti.
Pa mislim zaista nisu normalni...
Tko je tu blesav?
I onda ti idi po taj uređaj, pa nisam pao sa drveta...primitivčine!
A na kraju, ja ne znam kako i zašto oni imaju provjeravati moju kreditnu sposobnost što je moja osobna stvar. Pa ne kupujem kuću ili auto.
Ma nabijem ih u T-Mobile-u, čak razmišljam da više ne budem niti prepaid korisnik.
Pa stvarno nisu normalni.
Imam jako mnogo psovki za njih ali ih naravno ovdje neću izreći.
Zadnji uredio Wisher : 08-11-2008 u 20:47
jao danas opet odem do t centra i pitam neku trebu ša radi tamo koliko bi mi došao ovaj od 16 gb u i300 i kaže mi 1500 kn??je li to zato šta sam sad vip pa ono nova kartica i to...??(i naravno tu je još i BONUS OSIGURANJE OD SAMO 2400kn)
Zadnji uredio @l@n : 08-11-2008 u 19:33
What else you gonna do on a saturday?
A u paketu još dobijete i mountain bike, televiziju ili set padela
Ciao od Angelo da Linea Casa (možda će se neko sjetiti otkud ovo)
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
rekalam za set posuda u devedestimavaljda.
cudi me da t-mobile ne zeli objaviti podatak o broju prodanih iPhonea, kazu da je taj podataka "tajna". ne shvacam sto se tu ima skrivati?
Možda zato jer je pola ljudi iz onih nekoliko redova odustalo od kupovine nakon pokušaja naplate onih bonusa.
[QUOTE=mble127;818581]Nemoj molim te miješati prevaru i dobar marketing. Ovo je zavaravajuća poslovna praksa.
Pitam se da li su u Njemačkoj radili tako nešto. Nešto mi govori da nisu.[/QUOT http://www.t-mobile.hr/pdf/uvjeti-mcd.pdf
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ja vjerujem da je to odličan uređaj, ali se ne isplati za te novce i te uvjete po kojima se nudi.
Bookmarks