vjerujem da ce se moci otkuljucati kao i ovi preko oceana...vec ce ekipa nekaj smisliti...![]()
vjerujem da ce se moci otkuljucati kao i ovi preko oceana...vec ce ekipa nekaj smisliti...![]()
T-mobile sigurno će ugurati svoj shit unutra (u firmware) kako bi što duže bio zaključan (tj da se brzo ne skuži način unlock-a9 s obzirom da će jedini u RH ponuditi ovaj gadget.vjerujem da ce se moci otkuljucati kao i ovi preko oceana...vec ce ekipa nekaj smisliti...
Neće napraviti istu glupost kao At& t u SAD-u.
Njima je cilj da što više ljudi bude na njihovoj mreži iz ekonomskih razloga a ova stvarčica sigurno će pridonijeti tome.
Trebala bi se prodavat i otkljucana verzija kao u Italiji, UK, Francuskoj itd
Inace proslo je vec 3 mj otkad sam kupio svojeg i uzasno sam zadovoljan!Instalirao sam vec brdo gluposti i jedva cekam da izadje novi 2.2 firmware! HIHIHIHI
![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
A ima li kakva informacija kad će u t-mobilea??? Službeno je već u hrvatskoj.....
ne mogu vjerovati, nece danas objaviti cijene. ocekuju da ce im ljudi doci u ducan kupiti iPhone a da uopce ne znaju koja je cijena. naprosto, jako pametno. ^^
Nravno, to je politika Apple-a, odnosno politika mrkve i batine. Najprije te napale, naprave 5,6 nepotrebnih presica, uvedu umjetne čekače redova da se stvori privid gužve i još više ljudi napale. Onda na kraju svi k'o maniti počnu kupovat kao da im je zadnji mobitel u životu. I onda te još prilikom korištenja ugovora dobro oderu.
Patetično konzumenstko društvo. Na njihovu sreću u Appleu jako dobro koriste tu situaciju što su ljudi ovce.![]()
ne bih se slozio, pri predstavljanu iPhone, Steve Jobs je odmah na konferenciji objavio cijene, i za classic, i za 3G. tako da ti tvrdnja ne stoji.
...sad idemo malo off ali mu stoji to, da su ljude plačali da sto je u redovima da se stvori privid gužve i time još više napale ljude.
kakve to veze ima s objavljivanjem cijena?
i to nije placao apple, nego operatoru u poljskoj (Orange) ako se ne varam.
ne vidim kako se to tice Applea, T-Mobile i ne objavljivanja cijena.
shvacam da se hoce napraviti hype, ali ne vjerujem da ce netko doci u ponoc (kad krece prodaja) u t-mobile centar i kupiti iPhone ako su cijene previsoke, a ako nije onda su to mogli i sad objaviti i stvoriti jos vec hype.
EDIT: da, "sigurno" ce napaliti ljude na taj nacim da kad dodu u centar i vide cijenu da padnu u nesvjest, nice thinking.
EDIT#2: @Drug Mile, pa naravno da nije govorio za cijenu kod nas, da je ne bi sad pricali o ovome, zar ne?![]()
LOL @ T-Mobile & Apple![]()
A da se malo smirite, svi skupa? Cijene ce biti poznate nekoliko dana prije prodaje, a ne tek na pocetak.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Mene u ostalom boli patka![]()
mene isto boli patka makar ga nemamcijena bi trebala biti, ako je u americi 200 dolara, tu kod nas 200 eura uz, naravno, ugovor.
Dinamo rules!!!
Mene isto boli patka što je stigao jer ga imam tak da mi je svejedno.
Ajmo sad svi po redu: boli me patka jer...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Mene samo zanimaju cijene... that's all folx![]()
Mene samo jedna stvar zbunjuje zasto su stavili na stranicu za simpa korisnike iphone, bice zele namamit simpa korisnike da pređu na pretplatu. Ili su seljačine ili su stvarno pošteni ako če ga stavit u simpa ponudu
Mozda hoce al cijena ce sigurno biti paprena...
iphone: 999kn
pretplata: 2 godine
paket: 100kn 5GB
200kn 10GB
300kn flat
sam uredjaj 4400kn
nesluzbeno sa newsgrupa
Tko rano rani, zajebo je pjetla
www.gadgethive.com
Bookmarks