Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 24 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 151 do 175 od 580
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    E71
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ja se baš i ne bih mogao složiti s boljim ili dobrim signalom. Brat i prijatelj mi imaju tele2 i stalno psuju i žale se kako im puca veza i kako se ne čuje ništa. ja sam uzelo tele2 blabla i ite probleme imam dok mi je na vipu veza odlična. Vip kakav da je ima odličan signal i još nisam bio nigdje da nisam mogao razgovarati.
    druga stvar je cijena.
    U mojoj pretplati cijena poziva je 0,91 kn prema svim mrežama. Uključena opcija VIP0 pa mi se prema VIP brojevima naplaćuje samo uspostava poziva, VIPSMS0 i imam nekih 500 poruka besplatno što je 10 lipa po poruci, i za 45,50 kn mjesečno imam 512MB prometa. Pretplata mi je 0kn pa plaćam samo 12,5 kn radijske frekvencije.
    Dakle za 158 kn imam internet, vip razgovore i poruke praktički neograničeno a niti pozivi prema drugim mrežama nisu preskupi.
    Činjenica da je Tele2 jeftiniji ali nema interneta što mi je dovoljan minus da budem na vipu.
    Što se tiče t-mobile-a za njih ne znam ništa osim da su preskupi i imaju takve lude pretplate i opcije da ne mogu i da želim proučiti ih i shvatiti.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2007
    Operater
    Tele2, Vip
    Bodovi
    6.742
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.742, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao epajazet Pregledaj post
    Pa ja se baš i ne bih mogao složiti s boljim ili dobrim signalom. Brat i prijatelj mi imaju tele2 i stalno psuju i žale se kako im puca veza i kako se ne čuje ništa. ja sam uzelo tele2 blabla i ite probleme imam
    Ne znam jesi li u nekom "bermudskom trokutu", ali ja takve probleme nikad nemam, gdje god da dodjem.

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da ukratko opišem svoja iskustva sa dotičnim reketarima:
    Djevojka i ja korisnici smo njihovog mobile connecta od srpnja ove godine. Potpisali ugovor na 24 mjeseca i aktivirali račun preko carneta radi 50% popusta, paket 512MB.
    1. Sa uključenjem računa su kasnili 10 dana, što znači da smo čekali milost njihovu 10 dana na moru ko budale
    2. Nakon čekanja njihove milosti obećali su da za slijedeći mjesec neće zaračunavat potrošnju, tj. da ćemo u znak isprike za nastalu tehničku grešku(čitajte "nesposbnost") moći besplatno surfati internetom.
    3. Na kraju "besplatnog" mjeseca došao je račun u iznosu od 304,36kn. Naravno da sam kontaktirao sa njima i pokušao doznati o čemu je riječ, ali svaka komunikacija sa dotičnima je bila nalik komunikaciji sa govornim automatom, ukratko bez ikakvog efekta. Zvao sam ih maltene svaki dan i obećavali su riješenje problema. Savjetovali da tražimo retrogradnu specifikaciju za taj mjesec što smo i učinili i na kraju ništa od specifikacije kao i riješenja problematike, naprotiv, dobili smo dopis koji u kojem nam prijete ovrhom ukoliko ne platimo račun za taj mjesec + navedena LAŽ u dopisu da su nas pokušali kontaktirati ali da nisu dobili odgovor od nas(telefon je 0-24 uz mene, nije teoretski moguće da sam previdio poziv i sl).
    Nakon svega toga platili smo taj prokleti račun i mislili, hajd, idemo vidjet dalje.
    4. Danas, otvaram pristigli račun za period 16.09.2008. - 15.10.2008. u iznosu od 231,33kn i u specifikaciji navode da je potrošnja u tom periodu bila 875,447MB, a counter njihovoga softwarea kaže da je potrošeno 405MB.
    Naravno, uslijedila je komunikacija sa našim najdražima što je za posljedicu imalo slijedeće:"kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku, proslijedili smo pritužbu", na moj upit o mogućnosti raskida ugovora sa dotičnim reketarima odgovor je bio:" možete ali morate otplatit potrošnju do kraja isteka ugovora"(što bi okvirno iznosilo 1600kn), nakon čega sam ih upitao a što ako korisnik nije zadovoljan sa njihovom uslugom:"možete poslati zahtjev za raskidom ugovora i oslobođenjem isplate do kraja isteka ugovora u trajanju 24mj. na fax te će vijeće razmotrit vaš zahtjev"(znači: odgovor je NE), da bi nakon svega, vrhunac bio resetiranje countera vodafone mobile connecta s njihove strane kako nebismo imali pristup informaciji o iznosu potrošnje za nevedeni period.
    Dovedeni smo u šah mat poziciju i što nam slijedeće preostaje? Pozvat se na "zakon o zaštiti potrošaća" , proslijedit ovaj lopovluk u medije or else?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mozes se ti pozivat na zakon o potrosacima kolko hoces.
    Jesi li usporedio podatke s countera VMC softa i counter na mobile.carnet.hr?
    Dosta ljudi ne izadje iz VMC softa odnosno ona im ostane u trayu pored sata i kada iskljuce komp potrosnja se ne registrira. Relevantniji je pregled preko carnetove stranice i tamo se vide sva spajanja koja si radio.
    Provjeri na carnetu pa bas javi kolko je tamo registrirano prenesenih podataka.
    dobar grah daleko se čuje

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se spomena zakona tiče, to je sprdnja jer naravno da se ništa po tom pitanju nemože napravit. Nikada mi ne ostaje u trayu jer znam što se sa softom dešava. Provjerio carnet, zbroj za navedeni period je 718,42MB a ne 875,--.
    Nemam problem sa time da platim potrošeno, ali kad me netko pokušava reketarit nemogu bit najsretniji sa situacijom. Još je ovo zadnje milina s obzirom na račun od 15.07.2008. - 15.08.2008. s potrošnjom od 678.85MB oni meni poslali račun na 304,36kn i još obećali besplatno surfanje za naš paket, što znači, 512 free a ovo sto smo prekrdasili ok je da dođe na naplatu. Moram priznat da sam prilicno frustriran.

Kompletna specifikacija za dosadašnje korištenje interneta 15.07.2008. - 15.10.2008.
    http://i26.photobucket.com/albums/c1...or/VIPspec.jpg
    Da se nemora zumirat:
    1. stavka - 155,84kn
    2. stavka - 78,49kn
    3. stavka - 174,18kn
    Zadnji uredio FiZor : 31-10-2008 u 11:47

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nazalost ovo nije nista cudno...tako ti je kod svakog operatera....neces uspjeti nista rjesiti....svi mi ulazimo u razne ugovore niti ne razmisljajuci sto ce nam se desiti i ako se desi nitko ti nemoze pomoci..samo mogu reci za internet flat za mobitel prepaid...za sve drugo ce vam se ovako dogadjati....
    sritno fizor...

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FiZor Pregledaj post
    Što se spomena zakona tiče, to je sprdnja jer naravno da se ništa po tom pitanju nemože napravit. Nikada mi ne ostaje u trayu jer znam što se sa softom dešava. Provjerio carnet, zbroj za navedeni period je 718,42MB a ne 875,--.
    Nemam problem sa time da platim potrošeno, ali kad me netko pokušava reketarit nemogu bit najsretniji sa situacijom. Još je ovo zadnje milina s obzirom na račun od 15.07.2008. - 15.08.2008. s potrošnjom od 678.85MB oni meni poslali račun na 304,36kn i još obećali besplatno surfanje za naš paket, što znači, 512 free a ovo sto smo prekrdasili ok je da dođe na naplatu. Moram priznat da sam prilicno frustriran.

Kompletna specifikacija za dosadašnje korištenje interneta 15.07.2008. - 15.10.2008.
    http://i26.photobucket.com/albums/c1...or/VIPspec.jpg
    Da se nemora zumirat:
    1. stavka - 155,84kn
    2. stavka - 78,49kn
    3. stavka - 174,18kn

Ajd ne budi lijen pa nam probaj staviti racun sa specifikacijom i screen sa Carneta za to obracunsko razdoblje pa da se malo zabavljamo time.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Acer Liquid E2 Duo
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.269
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.269, Nivo: 18
    Bodovi: 6.269, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

Ma ovaj vip je bas jadan...

...evo ovih dana bih trebao produziti pretplatu i bas danas su promijenili cjenik i nemaju vise niti jedan mobitel za 1 kunu na 12 mjeseci ugovora...stvarno su jadni...
    O Tite tute Tati tibi tanta, tyranne, tulisti.---> O, tirane, Tito Tacije! Učinio si tako dobre stvari za sebe!

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Sony Ericsson Xperia X1i
    Bodovi
    9.734
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.734, Nivo: 23
    Bodovi: 9.734, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VIP je do nekad bio sasvim dobra firma, imala super opcije i sve...
    A sad, u šta su se pretvorili, pogotovo od kad su promijenili logo...

Ono, kao kod nas možete kupiti N95 8GB za samo 0,91 KN*!

*= u tarifi Vip bussines max**

**= mjesecna pretplata = 2000 KN***

***= ovo sam sa tom bussines max tarifom i n95 8gb izmislio ;-)

al fakat su gamadi, iako ja uživam što imam 1 GB za 91 KN, dok je kod Tele2 120 KN giga. A još sam dobio i ASUS Eee PC (mogu rec dobio jer bi za tih 29 KN koliko bi placao vise da imam mobile broadband kod Tele2 mogao kupiti ASUS Eee PC).
    Iako je velik bad koji oni nisu u stanju 3 puta kad sam ih bio zvao odgovorit:
    Dali ako uzmem onu promotivnu akciju surfaj na svim terenima, i prebacim na CARNet, mogu istu karticu koristiti u svom mobilnom telefonu koji podržava 3G.
    Prvo su me 2-3 puta bili slali dok ne nađem pravu osobu, koja mi kaže da moram spojiti mob s kompom i iako mu ja kažem da želim na mobitelu, ne kompu bit na internetu, kaže da to nitko nije pokušavao bla bla bla... Drugi put kažu da je moguce - da mi samo podešenja pošalju na mob i to je to. Treci put ih zovem da provjerim i onda mi kažu da kao vec ste to pitali, prije oko 2 sata i sve vam je rečeno, imate li kakvih drugih pitanja. (KOJI JE TO NAČIN DA SE TAK SAMNOM RAZGOVARAJU???)

No, onda uzmem, i nakon što sam prebacio na CARNet, nisu bili u mogučnosti na ~15ak poziva riješiti da imam na ASUS Eee PC koji sam kod njih kupio da se mogu spojiti na CARNet. Na kraju sam kod njih otišao i sve mi u 5 min sredili, a ne da mi jedan objašnjava da idem u my computer, iako sam mu 2 puta rekao da ima Linux gore, a ne Windowse itd... I nisu uspjeli sredit internet na mobu, kažu da se trebaju CARNet podešenja sigurnosna neka podesii koje moj mob nemre itd...

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    K1 (još radi ha ha)
    Operater
    Vip
    Godina
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ante_os Pregledaj post
    Ma ovaj vip je bas jadan...

...evo ovih dana bih trebao produziti pretplatu i bas danas su promijenili cjenik i nemaju vise niti jedan mobitel za 1 kunu na 12 mjeseci ugovora...stvarno su jadni...
    Nema toga više ...... ja čekam li čekam takvu neku ponudu
    Izgleda da ću morat pljunut koju kunu
    nja.... nja..... njaaaaaaaaaaaaaaa

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    May 2007
    Operater
    Tele2, Vip
    Bodovi
    6.742
    Nivo
    19
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja uopce ne bi razmisljao o takvoj ponudi, 15 minuta besplatnog razgovora je nista, a ni 30 SMS-a nije neki spektakl. Ako zelim prebaciti broj, tesko da bi me netko mogao pokolebati, a pogotovo VIP.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ako nekoga zanima koje mobitele nudi VIP u Makedoniji na prepaidu:
    http://www.vip.mk/cm/offer/handsets/packages/index.php

Cak nude i Nokiu N96, N78, E66 u prepaidu?!?

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    Evo ako nekoga zanima koje mobitele nudi VIP u Makedoniji na prepaidu:
    http://www.vip.mk/cm/offer/handsets/packages/index.php

Cak nude i Nokiu N96, N78, E66 u prepaidu?!?
    To su gluposti. Nuditi tako skupe uređaje za prepaid. Ako imaš para za takav mob, onda ti vjerovatno i treba, pa tako imaš i novce za bilo kakvu pretplatu. Mislim, poslovni mobiteli u prepaid varijanti. Svašta...

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    Galaxy S4 I9505
    Operater
    V)(P
    Bodovi
    22.664
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ja šaljem jednu pohvalu VIPU, a vezano je za nas "bonaše" .
    Primjetio sam prije par dana da su ukinuli onu babu koja te obaviještava koliko ti je još ostalo love na računu pri pozivima kad prođeš ispod 8 kn...
    FORD FOCUS RS500

I like it!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno im je dugo trebalo da skuže kako to iritira korisnike...

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...danas sam uspio uzeti zadnji j800 (N.Gradiška) - kada će ponovno doći - ne zna se ...i naravno, nitko ništa ne zna...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Xperia P
    Operater
    Vip
    Godina
    36
    Bodovi
    15.456
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.456, Nivo: 30
    Bodovi: 15.456, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja stvarno nemam nikakve pritužbe, a na Vip-u sam već nekih 7 godina, još imam onu prvu SIM karticu ajd dobro, cijena bi trebala biti niža, ali idemo polako prema tome...

primjetio sam da su stvarno očajni postali što se tiče prelaska na pretplatu- doslovno na koljenima mole nas koji još nismo prešli! već za najjeftiniju pretplatu dobiš mob, pola godine besplatnih pozive prema vipu, u tih pola godine svaki mjesec jedan besplatan mobile surf paket... zvučim kao da za njih radim pa ću prestat

edit: mobile surf jedan besplatan paket mjesečno traje samo do 31.01. gadovi
    Zadnji uredio Hrc : 11-12-2008 u 23:14
    Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    HTC Wildfire, SE P1i
    Operater
    VIP, bonbon
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedna kritika. potpisao sam ugovor u vipu 26.11.2008 i kartica je stajala sa strane do 1.12.2008 kada sam produžio pretplatu na 2 godine i od tog trenutka mi se aktiviralo 1500 bespl minuta unutar vip mreže u idučih 9 mjeseci. danas provjerim koliko mi je preostalo minuta (slanje poruke ? na 771) bespl razgovora prema vipu i piše 0 (nula). zovem SZK u čem je problem, kako kad sam puno razgovarao da bi mi trebica rekla da je meni obračunsko razdoblje do 16. u mjesecu. u tom trenutku nisam razmišljao o datumima i reko ok. kad sam prekinuo gledam na kalendar i nepaše mi.

kako mi može bit obračunsko razdoblje 16. kada to nema nikakve veze sa datumima potpisivanja i produljenja ugovora????
    jel se ima smisla žalit ili preč preko toga onako...
    ULTRAS CIBALIA VINKOVCI

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    SE: C905, P1i
    Operater
    098, 091
    Bodovi
    14.525
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Winamp Pregledaj post
    jedna kritika. potpisao sam ugovor u vipu 26.11.2008 i kartica je stajala sa strane do 1.12.2008 kada sam produžio pretplatu na 2 godine i od tog trenutka mi se aktiviralo 1500 bespl minuta unutar vip mreže u idučih 9 mjeseci. danas provjerim koliko mi je preostalo minuta (slanje poruke ? na 771) bespl razgovora prema vipu i piše 0 (nula). zovem SZK u čem je problem, kako kad sam puno razgovarao da bi mi trebica rekla da je meni obračunsko razdoblje do 16. u mjesecu. u tom trenutku nisam razmišljao o datumima i reko ok. kad sam prekinuo gledam na kalendar i nepaše mi.

kako mi može bit obračunsko razdoblje 16. kada to nema nikakve veze sa datumima potpisivanja i produljenja ugovora????
    jel se ima smisla žalit ili preč preko toga onako...
    Obračunsko razdoblje je 16-tog u mjesecu, npr: ja sam ugovor produžio 08.11. i svakog 8 u mjesecu mi "sjednu" besplatne minute, istog datuma sam uključio opciju VIP 0, obračunsko razdoblje mi se računa s datumom kreiranja računa, 16-ti u mjesecu.
    www.karate-nedelisce.hr

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne (laži) doznaju"

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    HTC Wildfire, SE P1i
    Operater
    VIP, bonbon
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kreirao sam račun 26.10.2008
    produljio sam ga 1.12.2008

tu se nigdje ne spominje 16.?
    ULTRAS CIBALIA VINKOVCI

Veteran100 Experience Points10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Moto G
    Operater
    Bonbon
    Godina
    41
    Bodovi
    17.655
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.655, Nivo: 32
    Bodovi: 17.655, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kod vipa je uvijek 16-ti. Nema veze kada si kreirao račun, prvi račun ti je bio od 26.10 do 15.11 a kada si već postojeći korisnik i nešto radiš u međuvremenu opet se uzima 16.x do 15.x+1.
    ....

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pa di bi operateri, elektra, vodovod i razne druge institucije dosle kad bi svakom radili po zelji obracunsko razdoblje ?!

spominje se ali ne na mjestima gdje si citao.

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

...vip inače ima dva obračunska razdoblja: 01.xx.-31.xx. te 16.xx-15.xx. , ali nikako nisam skužio po čemu odlučuju u koje će te obračunsko razdoblje staviti....

...ja npr. imam jednu pretplatu koja je u prvom obr. razdoblju i drugu koja je u drugom ...

...a što se tiče tih minuta - to nažalost nikada kod vipa nećeš znati jer koliko sam upoznat sa sistemom - to ne radi...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    HTC Wildfire, SE P1i
    Operater
    VIP, bonbon
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD Pregledaj post
    pa di bi operateri, elektra, vodovod i razne druge institucije dosle kad bi svakom radili po zelji obracunsko razdoblje ?!

spominje se ali ne na mjestima gdje si citao.
    nisam ni mislio po želji već mi je bilo logično da ako sam uzeo ugovor 26 da mi je obračunsko razdoblje svakog 26 u mjesecu.

@lika091
    hvala, sad sve kužim

= Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
    ...a što se tiče tih minuta - to nažalost nikada kod vipa nećeš znati jer koliko sam upoznat sa sistemom - to ne radi...
    ma radi, pošalješ poruku ? na 771 ali ti ne dođe obavjest koliko minuta ti je ostalo do tog trenutka već je dan, dva ranije. ali barem okvirno znaš. isto kao kad šalješ TPO na 777 pa ti jave koliko si potrošio do pred dva dana
    ULTRAS CIBALIA VINKOVCI

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisam ni mislio po želji već mi je bilo logično da ako sam uzeo ugovor 26 da mi je obračunsko razdoblje svakog 26 u mjesecu.
    I meni je recimo logicno da potpisem ugovor kod plinare 23. pa da mi je obracunsko razdoblje svakog 23. u mjesecu.

a jos bi mi bilo logicnije da motoric registriram (platim cestarinu i osiguranje) na onoliko vremena koliko cu prometovat njime. recimo od 4-11 mjeseca. pa ipak ne ide. Ipak platim za citavu godinu iako ga ne koristim.

+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 24 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05