kritika tolika da su mi se zgadili , a do sad su bili naj bolji što se tiče komunikacije s njima.
podnesen je zahtjev za prijenos broja u tele 2 , trebo je bit 6.2. pa je odbijen zahtjev jer kao nije plaćen račun koji je došo 5.2. a dospjeće plaćanja je 5.2. (mislim ko je tu lud) i zato jer je kriva adresa (nije ista matična adresa, selili smo se). nakon obilnog svađanja s njima su priznali pogrešku i rekli da ak tele 2 može da pošalju odmah isti zahtjev da će odobrit , međutim tele 2 to nemože pa se moro ponovo podnijeti zahtjev. za svaki slučaj je poslana kopija osobne da se promjeni matična adresa i odrezak zadnjeg računa i to smo poslali iz vip centra. danas je trebo bit opet prijenos broja i naravno su ga odbili , opet je kao razlog različita ardesa . opet nakon svađanja sa službom za korisnike , čovjek prizno da su primili tu kpiju osobne i sve al nezna zašto su odbili zahtjev, reko je kao da će zvati kad provjeri.
uglavnom ni prismrdit više vipu neću. gamad sam odbija zahtjeve , sad opet treba čekat 10 dana. ovo je stvarno sramotno i stara je rekla da će dić tužbu protiv njih .

hehehe

Bookmarks