pošaljem poruku za potrosnju i veli mi da sam potrosio 97kn od cega je 88kn data (2,197 MB) pa kaj su poludjeli??
pošaljem poruku za potrosnju i veli mi da sam potrosio 97kn od cega je 88kn data (2,197 MB) pa kaj su poludjeli??
gidi jap!
al ne kuzim 2,2mb 88kn?? samo sam par puta bio na f,nikakav promet..kad mi dojde racun idem k njima,ovo je nemoguce
edit: 100kb je 6kn,ajme meni,to nisam znao
budala nisam neki paket uzeo,konju!!
gidi jap!
@rukfaš
Priznaj ipak ostane "gorak okus u ustima" kad vidis koliko ti naplate ako ne znas za te pakete!![]()
uu,da gorak,tako gorak da odlazim od njih
gidi jap!
znam 10aLEX, no gledam to ovako ; zašto netko kada se zezne odmah govori kako će otići kod drugog operatera ?!
ista stvar bi se dogodila da je npr. tomy23 bio na simpi i napravio prijenos podataka isto bi platio 100kB/5,98 kn ,,
slažem se s tim da nikome nebi bilo drago da zbog nikakvog pod. prometa plati "suvo zlato" , ali zato se malo sami raspitamo i eto ga ...
Naravno da ce ljudi biti ogorceni, kad je tolika razlika van data paketa i sa data paketom!
Nije pitanje zasto ljudi odlaze, vec zasto su t-mobile i VIP ostavili takve razlike (Tele2 je nesto posteniji 1Mb=1kn ili 1Mb=6kn preko t-mobile roaminga).
To sve upucuje na to da zele zaraditi na neinformiranosti ljudi i to je podlo i zato ljudi imaju biti pravo ogorceni a mozes ih kazniti samo tako sto ces prestati im davati novac tj. prestati biti njihov korisnik!
Pohvala vipu od prekjučer surfam oko 3mbps, do sada na edge 0.20mbps u kući, niz ulicu bih lovio na mobitel 3g nakon par desetaka metara ali u kući ne, kad sam se spojio nisam vjerovao hsdpa signal odličan sreći nije bilo kraja mislio sam da je greška neka, još sam pod dojmom sa dvostrukim zatvorenim prozorom na suprotnom djelu sobe brzina ista oko 2.75-2.95mbps na speednet-u, za one koji znaju što je to edge ne moram posebno objašnjavati, lokacija novi zg zapad kuća, tnx vip napatio sam se više na edge svih ovih godina( skidat nešto uz surf na od 3-4 do 10-15kb/s ubije u pojam, sad mi tako reči leti i preko 350kb/s
ping šeta i na 350, ovaj je još dobar, ali neću tražiti dlaku u jajetu sad)
Zadnji uredio Oldy : 20-08-2010 u 08:18
ma nije to zbog toga,odlucio jos davno prije ja to..
al ono,ostao sam neugodno iznenadjen,priznam da sam sav kriv al ipak,cijena im je nerazumna
gidi jap!
znači ovo je bio šlag na kraju ... ma takva je cijena kod svih naših operatera,, mislim na neki način te time guraju da koristiš podatkovne pakete ,,
dobro je operaterima što je facebook napravio revoluciju tako da većina mladih a i starih koristi mobile facebook što je svakom operateru dosta
pridonijelo ...
Imao sam na racunu oko 50kn i aktiviran Surf100 paket, i sta je bilo, paket se potrosio, Vip me oderao skroz do 4kn na racunu i tek ondam poslao poruku da su svi MB u paketu potroseni. Sramota i jad od Vipa, znam da sam u jednu ruku i sam kriv ali to mi se nikad nije dogadjalo na Tele2 i na Simpi nego poruka odmah dodje istog trena kada se MB potrose pa cak dodje i upozorenje kada dodjem na 1MB. Ali ovo 'varanje' korisnika je gadljivo, prvo te opeljese pa ti ga ondam laganini 'smjeste'. Skroz sam blizu odluke da nakon 10 godina odem s Vipa jer me vise za njega nista neveze, imaju ocajne cijene, ocajne mobitele u prepaid paketima + 'legendarni' Vodafone sftw itd.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nego sta nego je njihova krivica, upravo u tome i je problem, server ili sta vec im vec sto godina lose radi i steka, pa neka to poprave vec jednom i neka uvedu neki univerzalni kod poput Teleta ili Simpe npr. *130# gdje se moze vidjeti net potrosnja a ne da im svako malo saljem skupe poruke i provjeravam, a i da negovorim da im net svako malo po noci neradi (00-06h), vjecito imaju radove na poboljsanju mreze a nista se nedogadja osim sto te pokradu pa se ti zali poslije
Pa sad, da imas Android mobitel bi ti preporucio programe za pratnju potrosnje. No posto nisi morat ces se eto snaci.
Jesi cuo ikada za Moj Vip?
Registriraj se tamo i onda mozes svaki put preko kompjutera provjeriti trenutnu potrosnju te stanje besplatnih minuta/SMS,MMS/MB.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kad bi bilo najbolje prijeci sa pretplate na bonove (isti operater) mislim na dan u mjesecu,kad se najmanje gubi,krajem mjeseca? ako ja prijedjem sada,dal cu morat platit tarifu za cijeli mjesec?
gidi jap!
Nisam siguran dali je dobar topic za moje pitanje, no ako nije neka admin premjesti.
Ugl. interesira me dali se moze nekako preko Vipa blokirati pozive sa skrivenim brojem?
Blokiram jednog tipa, no on me zove sa skrivenog broja non stop.
Neznam dali za to postoji aplikacija, ili ima nesto u postavkama ili se ipak moze nesto preko Vipa rijesti?
evo danas dobih sms da i dalje koristim hocu sms+ opciju jer ce mi sms-i biti besplatni,sad koliko njih,do kada,to ne znam,pa ako neko zna neka napise,to su valjda morali zbog tele i![]()
gidi jap!
-Ja sam na pretplati kod Vip-a i najvise mi smeta tipa kad idem pregledavati stanje racuna ili preko TPO-a ili BSP-a cesto mi pise da ta usluga trenutno nije moguca!
Ajme kako sam sada ljut!
Kakvi su ovo lopovi iz Vipa to je strasno!
Uzmem onaj Mobile Surf 1GB paket, platim 90 kn i sve oke.
Pocnem surfat.
Odem na stranicu Vipa i tamo procitam da paketi traju 30 dana ili dok ne potrosis iznos.
I vrag mi nije dao mira, odem ja zvat SZK da provjerim to, kad ono ovaj jazavac mi kaze da to vrijedi od 1. do zadnjeg dana u mjesecu!!
I sad sta da radim, dal da debilu govorim da na stranicama pise drugacije ili kaj??
EDIT: Zovem opet SZK..
Nista pametno mi nisu rekli.
Rekli su da ce mi se za ovaj mjesec "proporcijonalno" dodjelit broj MB-a i sad ja pitam kolko je to, ona mi kaze da nezna, ali otprilike 132 MB -.-"..
Ja sam mislio da to sljaka dakle da ako sam to danas, 27.9. kupio da ce to do 27.10 trajat...
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 27-09-2010 u 12:52
Ako te veseli mozes mu reci ali imas za sebe Uvjeti korištenja Mobile surf podatkovnih paketa za pretplatnike VIPnet d.o.o. i to ti je to![]()
dobar grah daleko se čuje
Izvor (pred kraju se to nalazi)..Koliko traje jedan mobile surf paket?
Naknada za korištenje podatkovnog paketa iz točke 2. ovih Uvjeta korištenja obuhvaća vremenski period od 30 dana od dana aktivacije ili do potrošnje ukupnog podatkovnog prometa uključenog u podatkovni paket od dana aktivacije. Mobile surf paket automatski se obnavlja nakon isteka 30 dana i obnavlja se dok ga ne isključite.
Mislim strasno sta oni rade...
Od sutra raskidam sa Vipom. Bila sam pretplatnik 2,5 godine na easy + prpmo tarifi i sad mi je dosta. Slijedeći račun bi mi trebao doći preko 400 kn, a svaki mi je do sada bio max 150 kn. Navodno sam prošla 1000 besplatnih minuta i da su me obavijestili porukom koju nikada nisam dobila. Također da sam potrošila preko 175 mb neta. Imam aktviranu tarifu od 50 mb i prema portalu i web stranici još 42 za potrošiti, a i sama znam da nisam baš koristila net na mobu. Dosta mi je Vipa. Pisat ću im pritužbu, s obzirom da nisam nikakvu obavijest dobila i s obzirom da im se ne da sporiti trebali bi mi barem malo umanjiti račun. Znam, svaka od mreža je lihvarska i cijenu su preskupe,ali šta se ne isplati više dati nekih 26 kn za 1000 min i 20 kn za 100 mb neta na t-mobileu. Vip je definitivno preskup, a da o njihovim nesposobnim operaterima ne pričam. Šta oni misle da su im studenti koje plaćaju po nekih 18 kn po satu adekvatni rješavati probleme??? Ima li koga da ima staru easy + promo tarifu i kakav je postupak oko prekida ugovora?
treba se postavit...mene nitko nije zahebavao...kada sam to skuzila, trazila sam nekog od odgovornih i nadredenih da s njima pricam i raspravljam o svom problemu, bilo je sve rijeseno u roku od 24h, a operater se ispricavao jedno 15min...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks