Prikazujem rezultate 1 do 25 od 991

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    iPhone √16
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    di spremit prezentaciju tako da je mogu gledat u galeriji????
    i jos me jedna stvar izluduje na ovom mobitelu, a to je kad se iden prikopcati na komp i nikako mi nece, kaze da koristi neki 2. program koristi masovnu memoriju i ja drzin tipku za ic na meni i pogasin sve programe i opet nece i nece.......

Pravi forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    iPhone 7 Plus [32GB]
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    6.755
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.755, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dolac88 Pregledaj post
    . . .
    i jos me jedna stvar izluduje na ovom mobitelu, a to je kad se iden prikopcati na komp i nikako mi nece, kaze da koristi neki 2. program koristi masovnu memoriju i ja drzin tipku za ic na meni i pogasin sve programe i opet nece i nece.......
    Ovom pitanju se i ja priključujem!!

Doduše, ja pretpostavljam da je kod mene problem u Handy Shellu i Taskmanu koji su mi instalirani na tzv. masovnoj memoriji (umjesto na memoriji telefona) pa kad i sve "normalne" programe pogasim, taj Taskman uvijek ostaje, a on je zapravo taj koji "koristi" masovnu memoriju.. a njega valjda ni ne mogu isključit osim da ga potpuno obrišem, jer svakim dužim pritiskom na tipku glavnog izbornika poziva se Taskman i on valjda uvijek radi u pozadini..
    Baš ću sad to sve pokušat obrisat pa ponovno instalirat na memoriju telefona da vidim da li će bit razlike..

31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    di spremit prezentaciju tako da je mogu gledat u galeriji????

Koju prezentaciju? snimljenu telefonom ili ubačenu? Ako je snimak telefonom onda je telefon automatski prepoznaje u galeriji, ako je nešto ubačeno onda je upitan format pa tako i program kojim ćeš to gledati.

Nikad ovo nisam doživio, imam sve popaljeno i ne gledam uopće šta je pokrenuto, kod mene je instaliran stari PC suite a ne onaj što dođe sa telefonom (iako ni s njim nemam problema jer njega korisitm u firmi) i kad spojim USB obavezno pita koji mod i samo kažem PC Suite i sve radi bez problema.

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    iPhone 7 Plus [32GB]
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    6.755
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao azec Pregledaj post
    . . .
    kod mene je instaliran stari PC suite a ne onaj što dođe sa telefonom (iako ni s njim nemam problema jer njega korisitm u firmi) i kad spojim USB obavezno pita koji mod i samo kažem PC Suite i sve radi bez problema.
    Ma nije ni kod mene problem kad mu ja kažem da se spoji na "PC Suite" mod, ali ako sam na nekom kompjuteru koji nema PC Suite instaliran ili ga ne može instalirat, onda ga moram stavit pod onaj mod "Prijenos podataka", a tad dolazi do navedenog problema (na Mac recimo ne možeš stavit PC Suite, postoji neka zamjena za to, ali ne i originalni PC Suite, tako da u tom slučaju moram koristit taj drugi način spajanja)

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy Nexus
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.372
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.372, Nivo: 15
    Bodovi: 4.372, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ramone Pregledaj post
    Ma nije ni kod mene problem kad mu ja kažem da se spoji na "PC Suite" mod, ali ako sam na nekom kompjuteru koji nema PC Suite instaliran ili ga ne može instalirat, onda ga moram stavit pod onaj mod "Prijenos podataka", a tad dolazi do navedenog problema (na Mac recimo ne možeš stavit PC Suite, postoji neka zamjena za to, ali ne i originalni PC Suite, tako da u tom slučaju moram koristit taj drugi način spajanja)
    E, da u tom slučaju i meni pravi nekad problem i što kaže mario, pogledam šta je sve uključeno i kad to pogasim ide. Nešto što ti je povezano sa mass mem. a što to trebaš proučiti ili na ovaj način što kaže mario ili da odeš u aplikacije i vidiš gdje ti je upaljena ona točkica na ikoni pa po tome naći šta je pokrenuto a da se ne vidi u tasku.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    N95 8GB X2
    Operater
    T-mobile, orange(ch)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rabbit Pregledaj post
    E, da u tom slučaju i meni pravi nekad problem i što kaže mario, pogledam šta je sve uključeno i kad to pogasim ide. Nešto što ti je povezano sa mass mem. a što to trebaš proučiti ili na ovaj način što kaže mario ili da odeš u aplikacije i vidiš gdje ti je upaljena ona točkica na ikoni pa po tome naći šta je pokrenuto a da se ne vidi u tasku.
    Ugasi pa upali mob i problem rješen.... Jednostavnije nego se j... sa zatvaranjem programa pri čemu obavezno zaštopa na par sekundi mob

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    iPhone 7 Plus [32GB]
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    6.755
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mbasic2 Pregledaj post
    Ugasi pa upali mob i problem rješen.... Jednostavnije nego se j... sa zatvaranjem programa pri čemu obavezno zaštopa na par sekundi mob
    Ma gle, meni to ne rješava problem jer ja čim upalim mobitel - meni se pali Shell, odnosno Taskman (dakle, dok je god instaliran, Taskman je aktivan), a instaliran je na mas.memoriji - to je problem. Inače, riješio sam ja problem, maknuo sam s masovne memorije sve takve programe koje "ne možeš isključiti"

31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajd ti meni reci jel koristiš skyquickey? Mene je toliko počeo zaj..ti da sam uninstalirao prvo task manager pa onda i skyq. Kad počenm pisati brojeve ne bi li aktivirao skyq. on mi prvo prvi broj ne prihvati pa moram brisati sve brojeve pa iz početka, ajd to sam nekako pretrpio ali sad mi u zadnje vrijeme počeo da kad nađe broj koji sam tražio prvo ne može ostvariti poziv pa onda napravi samovoljno redial koji ja ne mogu spriječiti jer kad stisnem crvenu on obriše što je nakucao ali šiba dalje ono što nije, ne znam što se događa morat ću valjda napraviti reinstal fw-a?

Slične teme

1. [6120] Korisnički review
    By SEGA in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 261
    Posljednji post: 19-03-2009, 23:10
  2. [E65] Korisnički review
    By Symbian in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 88
    Posljednji post: 14-10-2008, 08:47
  3. pitanja vezana za dvd(8.5 GB)
    By kljukica_kviki in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 14