bravo fala u tom je rjesenje
makar prije nisam vidio taj refresh a znam da sam trazio
thx
jesi isao na "Osvjezi"?? jer inace ne pokaze
(kad si u galeriji za pjesme,stisnes desnu tipku i ides na "osvjezi")
bravo fala u tom je rjesenje
makar prije nisam vidio taj refresh a znam da sam trazio
thx
vako iman problem kod usb.
detaljno ću opisat da znate o čemu se radi.
u 99 posto slučajeva mob mi se neće spoji s kompjuterom na prijenos datoteka, pise mi da neki drugi programi koriste masovnu memoriju i onda ja ugasin mobitel pa ga upalin i onda se normalno spojin.
(je li ko primjetia one male plave kružiće sta stoje pokraj ikonica na meniju.... sta oni sluze???????? je li pokazuju da je taj program u tijeku?????)
je li ko zna u čemu je greška kod usb-a???????
Ako ti napiše da neki drugi program koristi masovnu memoriju,
onda lijepo stisneš i držiš par sekudi onu tipku za ulazak u izbornik i izgasiš sve programe koji ti rade. i onda ponovo spojiš mob sa kompom i sve radi.
Greška nije kod USB-a, već je tebi pokrenuta neka aplikacija koja je očito instalirana na "masovnu memoriju" i radi ti u pozadini.
Ti plavi kružići ti pokazuju što ti je otvoreno u "pozadini".
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
je li kn zna di mobitel spremi teme nakon instalacije. Tribam izbrisati neke
programi->upravljanje programima
Bok,
Negdje sam čitao da je netko imao sličan "problem", pri paljenju mob-a pokrene se i neka instalacija i to sve uspori znatno podizanje sistema i na kraju ispiše de nije mogao instalirati nešto (traje ispis jako kratko i ne stignem niti pročitati o čemu se radi). Znam da je netko jednom nešto napisao šta treba obrisati i gdje, da se to više ne događa ali je to bilo davno i slučajno sam na to naletio dok još nisam imao taj slučaj. Jel netko ovdje možda zna što bi trebalo pobrisati i gdje su ti instalacijski fileovi koji se nisu mogli instalirati?
a znam. to je i meni bilo. piše ti da je neki softver nepouzdan (u tom smislu) i da ides u upravljanje programa da ga instaliras.
ubiti taj softver već imas instaliranog koji je nepouzdan.
uglavnom samo tribas ić na upravljnje programa i pogledati pojedinosti svakog instaliranog softvera i na kojem ti bude pisalo da je neki dio nepouzdan izbriši ga i gotov problem.
naprimjer ja san sebi bia stavia napredi kalkulator pa san izgasia pa uplia mob i onda mi se pojavilo to instaliranje. otisa san u upravljanje programima i pisalo mi je za kalkulator da je nepouzdana 3 strana i ja san ga izbrisa i ponovno izgasia i uplia mob. i sve je bilo u redu.
Ja sam imao isti problem - a sve šta sam napravio jest deinstalacija zadnje instalirane teme.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
dali je mob moguce nekako spojiti s projektorom?
e i offtopic, lol, dali je moguce kako titlove i film spojiti u jedan divx file?
ako da, molin vas za neke linove, hvala
Zadnji uredio karatekid : 05-10-2008 u 21:11
ZubøCяew
za projektor neznam ali za ovo drugi...program ovdje
★★★★★
Pozdrav! Nadam se da mi mozete pomoc...
Prijatelj me je zamolio da mu instaliram neku aplikaciju i karte na njegovu n95 8gb jer mu trenutna kao ne radi...
Pa bi vas zamolio da mi kazete koju aplikaciju da skine i gdje da nadem karte... Zahvaljujem
Jel ti trebas neki program za navigaciju?
Ako da probaj GarminMobileXT
Imas upute http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58055
Raise hell in heaven.
treba mi pomoc kako da sve uradim da radi.. ima neki garmin instaliran i kao imaju i karte ali nece da radi...
nisam ja nista instalirao vec nesto ima na njemu, ali kad ga pokrenem nece da radi...
Hej ekipa. Imam par pitanja u vezi N95 8gb..
1.) da li je moguce u Galeriji raditi foldere za slike i video ili sve stoji u jednom folderu?
2.) da li je wallpaper preko cijelog zaslona?
1) možeš radit foldere u mobu al u galeriji ce bit natrpano sve kaj trebas i kaj ne trebas
2)jok, samo dio. ako trebas preko cijelog moras napravit takvu temu....
Nudi li šta extra novi softver - isplati li se napravit update sa 2.0 na 3.0?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Bookmarks