VIP je ispao veći gospodin,dali su besplatno telefoniranje tokom cijelog dana!
Tele 2 samo 4 sata![]()
"Poštovani, zbog tehničkih poteškoća koje su neki korisnici imali 08.08.2008.,
u znak isprike besplatno zovite unutar Hrvatske 17.08.2008. od 08-12 sate. Vas Tele2"
ovu sam poruku dobio prije par minuta, hvale vrijedan potez
VIP je ispao veći gospodin,dali su besplatno telefoniranje tokom cijelog dana!
Tele 2 samo 4 sata![]()
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
VIP je i puno veca tvrtka s puno vecim profitom i brojem korisnika... Tako da, i ovo je dobro...
Forumaš godine :)
Ma kužim ja i ove za i ove protiv.
Po meni, u TELE2 su nespretno to odradili. Što ako se korisnik ta 4 sata nalazi u nekom prometalu, recimo u busu između Zadra i Zagreba? Hoće li sva 4 sata dosađivati ostalim putnicima jer baš tada ima "happy hour(s)"?
U ovome slučaju VIPnet je sa svojom akcijom od 24 sata neusporedivo bolje postupio. (ovime ne branim VIP, mnogi koji čitaju moje postove jako dobro znaju što mislim o toj mreži).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ma zamisli...u nedjelju od 8 do 12....pa dobro tko tada nije u crkvi ili spava????a koga bi ja taj dan mogao zvati????
kad su pametni sto nisu stavili ponedjeljak.....
Tele 2 je firma koja sama za sebe kaže da kopira od konkurencije i to je do sada radila jako dobro.I ovo su kopirali od VIP-a ali malo ćelavo!4 sata razgovora i to u nedjelju ujutro...nije baš nešto.Mogli su ili napraviti ko VIP ili izmisliti nešto novo.To šta VIP ima svoju mreži i nekoliko puta veće cijene meni kao korisniku Tele 2 usluga nije bitno...
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Mogtli su napr. dati 30 ili 45 ili...... besplatnih minuta pa nek ih koristimo kad kome odgovara ali ovak malo nespretno....
Trebali bi svi u znak protesta bojkotirati mrežu. Mislim..
Dajte, nije vam valjda 8.8. kruna s glave pala. I šta da daju cijeli dan free pozive? Isforsirat ćete tih nekoliko sati za klafranje dok vam se uši ne zacrvene, a sumnjam da ćete sklopiti kakav biznis u tom periodu ili nešto zaraditi na tim besplatnim pozivima. A sutra će opet sve biti po starom - pozivi prokletih 50 lipa.
Get real.
(ili navijte sat u 8)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Stigao i meni sms , 24.8. od 8-12 zovite unutar Hrvatske besplatno ... Brijem da cu to jutro zvati sve iz imenika da im zazelim Dobro jutro ...
Najvjerovatnije to neću ni iskoristiti, niti mi treba, meni je je bilo ok to što su se ispričali i dali kakvu takvu nadoknadu.
Par pitanja:
1) Da li je Tele2 jeftiniji roaming partner u Hr. u odnosu na t-mobile ili VIP?
2) I po cemu se odredjuje Preferirana mreza, konkretno u ovom slucaju Tele2?
Zasto to pitam, jer sam trenutno u Omisu i primjetio sam da su bazne stanice od Tele2 jako opterecen, a to se manifestira tako da se uopce ne cuje signal zvonjenja a uspostavi se veza ili se mora par puta nazvati da bi se dobio odredjeni broj ili pukne veza nakon par minuta. To mi se nikada nije desavalo u Osijeku i logicno mi je da je ovdje jako puno stranaca spojeno na Tele2 i da je zato opterecenje. Probao sam naravno i rucno se prebaciti na t-mobile i te poteskoce nisam primjetio.
Čisto da pitam, jel netko ima danas (evo, od nekih 12h pa do sada) problema sa Tele2 mrežom, područje Zagreba ? Malo-malo mi neće poslat poruku i kod primanja od drugih čini mi se da dosta kasni.
Ujutro nisam mogao niti stanje na računu provjeriti, sad nisam mogao doma na fiksnu nazvati, niti sa fiksne na mobitel ("osoba trenutno nije dostupna"), pa čisto da znam jel do mene ili ima i drugih sa poteškoćama.
Fala
Ovih zadjih 3-4 dana je sve nesto u k....
Cesto nema signala, onog tona prije uspostave poziva vec otprije rijetko cujem.
ovih zadnjih dana i kad me netko zove kad se javim ne cujem nista nego moram prekinuti i zvati natrag.
Ali za 0.5kn po minuti, briga me...
A ovo besplatni pozivi 17og i da su cijeli dan ne znaci mi nista, ne zovem nikoga na kucni.
A i da zovem necu sad cijeli dan iskoristit zivkajuci ljude okolo bez veze samo zato jer je besplatno.
Vip je bio u prekidu cijeli dan,zato su i dali cijeli dan,dok telac od 7-15
evo opet problem sa tele2....
danas mi cjeli dan ne želi poslati poruku... kaže nije moguće poslati... zna li netko u čemu je problem..
Potpis nije u skladu s pravilima.
Edit by Sljaka
isti problem...
Forumaš godine :)
Meni, u Zagrebu ju pošalje, ali ne dobijam nikakav report da je isporučena. Kaj ih opet nešto spopalo?
Kod mene danas sve normalno. Poslao u pola 12 poruku i frend ju dobio
I pozivi šljakaju...
Od jutra ne radi SMS, MMS i povremeno sam nedostupan.
Naknada za ovaj kvar ce vjerojatno biti malo duza "nedjelja od 7-13" pa neka se raja veseli.......
.
.
Mogu i ja izlazne pozive obavljati ali poneki dolazni zapne......
.
.
Nesto poruka je doslo ali nisu sve i zapele su neke MMS poruke (za koje znam da su mi poslali a njih nema).
Izvjesce poruke je proradilo.
.
.
Zadnji uredio kokibj : 19-08-2008 u 19:08 Razlog: Odgovor #2
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Poruka mi nije očigledno prošla, ali zato sam mogao najnormalnije telefonirati.
svako malo neki problem.... meni bar svaki dan zapnu poruke.....
Bookmarks