Piše par postova prije......
By the way mom sa v20 softom treba oko 3-4 sekunde da uđe u poruke...
malo sam prelistao forum,ali ne znam da li sam dobro shvatio...na mojoj N95 je 20.0.016 ver softvera...to je najnovija ver,je li tako? interesuje me da li je svima spor tel sa ovom verzijom,posto mu dok udje u slanje nove poruke treba nekih 10ak sekundi![]()
Piše par postova prije......
By the way mom sa v20 softom treba oko 3-4 sekunde da uđe u poruke...
Meni treba oko 1 sekunda da uđe u poruke.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ja imam oko 1700 poruka
Pozdrav svima, evo pročitao sam ovu temu od početka i malo se zabrinuo. Kad sam neki dan postavio pitanje uzeti HTC tT II ili N95, zbog kamere je prevagnuo N95, no što sam više čitao ovu temu sve sam više bio zabrinut što sam to naručio, puno problema a i kamera se nekima pokazala "loša". Baš me zanima kakva je stvar sa HTC-om i kakve on probleme ima i jesam li pogriješio u izboru zbo bolje kamere
. Kako bilo mislim da ću uskoro početi pisati o svojim iskustvima sa N95 samo se nadam ne lošim
LP
Kaj se tice kamere n95 ima nesto bolju i nesto vise megapiksela, al cim fali malo svjetla nazalost daleko je to od dobrog. na takav mob ne stavit xenon blic... koma
Što se dobiva s tim V20 sofotom na N95 8gb? Naime, ja imam trenutno V15 i zadovoljan sam, nemam nikakvih bugova, problema, mob je dosta brz s obzirom da je symbian...
Bom Chicka WahWah
Neki kažu da baterija duže traje, a ono šta sigurno dobivaš je automatski rotejt skrin :-). Možda još ponešto, mini je softver bio promjenjen prije nego sam uspio isprobat staru verziju.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
U kojem smislu automatski rotate screen? Htio upgradeat soft na v20, no ako je zbilja tak spor, onda ne znam koliko to ima smisla...
Bom Chicka WahWah
meni nije uopće spor, jedino mu treba 7-8 sec za ulaz u galeriju, 2 sec za novu poruku i 'upravljanje programima', sve ostalo odmah..
čak brže od starog K800
automatski rotate screen u smislu da se ekran sam rotira kad mob okreneš vodoravno.. mada nekad zna živcirat
jel se moze free dekodirat, i koliko bi kostalo kad bi mi operater dekodirao?
ZubøCяew
koliko sam ja čitao ne bi trebao uopće biti kodiran, jesi probao sa drugom karticom (ako na to misliš)
koji operater? u Hrvatskoj u Vipu nije kodiran a u T-Mobu nisam siguran(mislim da je jer oni kodiraju sve)
★★★★★
upravo sam skužio da kada u kameri namjestim neke postavke i ugasim tj izadjem iz kamere i ponovno uđem sve se vrati na default?! ito zna nešto o tome?
★★★★★
Vrati se samo u Automatski način kamere. Kada odabereš Korisnički definirano ili Pejzažno, trebale bi sve postavke biti onakve kakve si ti unio.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
di se to moze kupit i koliko kosta
ZubøCяew
Pozdrav svima.
Moram priznati da sam malo izasao iz stosa mobitela pa imam mozda jedno malo glupo pitanje..
Razlika izmedu Nokie N95 i Nokine N95 8Gb je jedino u ovih 8 Gb interne memorije?
Sve ostalo je isto?
Ako ja stavim karticu od 8 Gb u Nokiu N95 onda nema bas neke razlike ili?
Ostale funkcije su 100% iste?
Hvala na odgovoru!
Bez zamjerke na mozda malo glupom pitanju..
--
. [Lejzermaster]
samo trebaš citat
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52755&page=2
★★★★★
8gb ima veci display za 0.2 inch, nema poklopac kamere i ima malko jacu bateriju 1200-950
u biti isti drek
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
Jel se kome od vas dogodilo da mu ne radi vibracija ???, pa kad ponovno ugasi pa upali mobitel normalno radi. Inace softver je V 20.0.016
EDIT : Skuzio sam da mi se to dogada samo nakon spajanja iskljucivo na PC Suite (V 6.86)
Zadnji uredio GroundZero : 03-08-2008 u 18:04
EDIT: Dupli post...
Obrisite ovog...
THX...![]()
Zadnji uredio Smuchac : 12-08-2008 u 20:03
Radi se o N95 8GB...
Zar taj mob nema štopericu???
Sve sam iskopao,al ju nisam naš'o...![]()
Bookmarks