bio bi zanimljiviji da je malo tanji...ali dobro ipak treba ugurati 8mp u mob...svaka cast sony ericssonu...
17 June 2008 The new C905 Cyber-shot™ and S302 Snapshot camera phones from Sony Ericsson allow consumers around the world to capture and share vivid photos whatever their needs, photography skills or budget. Whether it is a compact camera phone with prestige good looks, or a real alternative to a digital camera, Sony Ericsson has the phone for the job.
Singapore, 17 June 2008 – The C905 is Sony Ericsson’s first Cyber-shot slider and its most advanced camera phone yet. With an 8.1 megapixel camera and real camera flash amongst its cutting-edge capabilities, it offers easy photo-taking in a phone that derives its looks from a digital camera and offers the picture quality to match. In comparison the S302 Snapshot is for those who want it all at an affordable price – good looks, must-have features and a pocket-sized slim design.
“The C905 Cyber-shot™ and S302 Snapshot have been developed to make us all better photographers! That means making it easier to take great shots and never missing that magic moment.” said Sven Totté, Head of Imaging Marketing at Sony Ericsson. “Although both have photography at their core, the phones are very distinct; the 8.1megapixel C905 is a viable alternative to a digital camera and the S302 is perfect for those who don’t want to miss a moment and like to send or Bluetooth™ their photos to their friends.”
The new C905 Cyber-shot™
Take your best shot
* Complete digital camera experience on a phone – true digital camera styling and an 8.1 megapixel camera with Xenon flash
* Outstanding picture quality – complete with face detection auto-focus, smart contrast and image stabilizer
* From baby’s first steps to an amazing sunset; store them all on the 2GB Memory Stick Micro™ (M2®) included
* The USB adaptor (CCR-70) provided in-box allows for easy transfer of your photos to-and-from your PC.
* View high-quality pictures on the phones impressive 2.4” scratch-resistant mineral glass display
* Share your memories – send your photos wirelessly from your phone to your TV via Wi-Fi™ (using DLNA), or connect with wires using the TV-Out Cable ITC-60, also announced today
* Upload photos to your own online blogsite or print your photos with fantastic resolution up to A3 size
* Much more than a camera phone - GPS-enabled for geo-tagging of photos and navigation support.
The C905 Cyber-shot™ will be available in three colours (Night Black, Ice Silver and Copper Gold) in selected markets from Q4 2008. It will support the following networks:
* C905: GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 UMTS/HSDPA 2100.
* C905a: GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 UMTS/HSDPA 850/1900/2100
* C905c: GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900.
8.1 megapixel camera
Xenon flash
Auto focus Face detection
Smart contrast
Image stabilizer
Red-eye reduction
BestPic™
Digital zoom – up to 16x
Photo fix
Photo flash
Photo light
Video light
Video recording
Video stabilizer
Picture & Video blogging
Geo-tagging
Photo feeds
PictBridge printing
Bluetooth™ stereo (A2DP)
Media player
Music tones (MP3/AAC)
PlayNow™
TrackID™
3D games
FM radio
Java
Video streaming
Video viewing
Access NetFront™ Web browser
WAP 1.2.1
WAP 2.0 XHTML
Web feeds
Video calling
Speaker phone
Polyphonic ringtones
Vibrating alert
Exchange ActiveSync®
Instant messaging
Picture messaging (MMS)
Predictive text input
Sound recorder
Text messaging (SMS)
Auto rotate
Navigation key
Picture wallpaper
Wallpaper animation
GPS and aGPS
Bluetooth™ technology
Modem
Synchronization
USB mass storage
USB support
Wi-Fi™
DLNA™
Jedno je sigurno, ovaj puta si je SE doista dao truda.. Navodno kamera ima CCD senzor, što je razlog više da će slike ispasti odlično (bar se nadam)
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
bio bi zanimljiviji da je malo tanji...ali dobro ipak treba ugurati 8mp u mob...svaka cast sony ericssonu...
----------Sony Ericsson----------
ovo je pila... al dok ne naprave kameru sa optickim zoomom,nece to bit pravih 8.1.svaka im cast ovo je pila od moba..vani je 400 funti kod nas oko 5500 do 6000 kn ce bit sigurno...
For the hoven lands...
Ja bi taj mobitel![]()
No sikiriki...
jako zanimljiv model,ali nabijanje piksela ne donosi nista posebno,osim sminke i povecanja prodaje.jos uvijek nedostaje opticki zoom....
najava:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c905-2427.php
[QUOTE=Vepar;785182]jako zanimljiv model,ali nabijanje piksela ne donosi nista posebno,osim sminke i povecanja prodaje.jos uvijek nedostaje opticki zoom....
Tako je ! Ja sam planirao mjenjat k800 za k850 kad vidim da i nije tako velika razlika.
Ovo ima smisla samo ako planiraš stalno slikat.
ni meni nis posebno.. funkcije odlicne, wifi, gps itd, kamera napuhavanje samo, stancaju mpx a ostalo ostaje isto..
sve pet samo nikad ne bi ga uzimao zbog debljine, jednostavno mrzim cigle..
c902 je jos uvijek nenadjebiv..
bio nekad oglas...
A dobro sad,nije baš tolika cigla koliko pričate, recimo tanji je od K800 za nekih 3 mmI da,primjetio sam na slikama da i on ma grbu tamo kod leće kamere, slično kao i K800, samo što sad nije toliko uočljiva, lijepo je zaobljena
Sviđa mi se jako ovaj model, samo me zanima kolika će bit cijena... Ako ne bude prevelika mislim da bi ovo mogao biti dobro prodavani mobitel
EDIT: evo sad gledam na gsmareni, pod video piše: video(QVGA 30fps)Pa ne mogu vjerovat, zar nije bilo najavljeno da će imat VGA video? Ovo je veliko razočaranje za mene ako je istina
![]()
Nema što... Svaka čast SE-u. Šteta što telefon nije smart al i ovako je definitivno najpoželjniji SE!
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
crni kakav je na linku iznad je predivan.mob je stvarno hvale vrijedan,jos da snima video u VGA rezoluciji i da ima opticki zoom ne znam koji bi mu tako skoro mogao konkurirati
Ljubav na prvi pogled. Fakat predobar mobitel. Ne samo zbog kamere. Meni je i ergonomija OK.
Navodno video snima u QVGA rezoluciji (320x240) i to mu je ozbiljna mana.
Ako mu cijena bude pristojna, prebacujem se s Nokije na SE.
Na Youtubeu imate par video-uradaka. Mobitel me po ničemu još ne odbija (naravno osim toga što baš ne volim slide mobitele jer su podložniji habanju svake vrste od mono-blok mobitela).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
jos jedna tipicna glupost karakteristicna za SE.fotomobitel koji snima video u "samo" 240x320.zaista smijesno!!Navodno video snima u QVGA rezoluciji (320x240) i to mu je ozbiljna mana.
@Vepar, pa SE je po kvaliteti videa bio još lošiji. K610 ima 144x176 video sa 10 fps (ja koristim werto 0,7 pa imam 15 fps) tako i K800 a i W200. Tek što sam primjetio na V640 da snima nešto bolji video ali kad je tako i na K850, C905... onda se samo sjetim nokija 6288 i N95... za svoju cijenu, a i sony ericsson manijaka te dvije nokije su me iznenadile. A da ne skrećem s teme, ovaj SE je fakat čudo, makar sam ja očekivao neki sa 7,2 mpx, ali ovo je još i bolje, kome još treba digitalni fotoaparat?
pa sta ce ti 8.1 kad nemas opticki zum,automatski nemas ni makro kakav treba bit ,blic nije toliko jak,video katastrofa ... ali da je za posluziti svakako je i cijena ce zbog te kamere bit highhhhhhhhhhh,mobac je super meni...
i ako ista nevolim to su ove zelena i crvena slusalica ,ko na vodafone k800samo poruzni mob
For the hoven lands...
Eh, a ja se baš ponadao da će ovo biti jedan stroj bez neke slabije točkeNe znam zašto SE uvijek mora negdje zakinut, ako su već sve ovo ugurali u ovaj model onda su mogli i bez problema stavit VGA video koji je kod Nokia već neko vrijeme standard...
![]()
Očito je da su Japanci i Šveđani poludili zbog nokijinih i lg-ovih 5mpx aparata, iphone-ovih gluposti s GPS-om i 3G-om pa su brže bolje izbacili ovaj skoro pa savršeni mobitel.
+= kamera,gps,Wi-fi,ekran koji se ne može grebat, ne ostaju otisci prstiju na njemu
-= malo mal ekran, nema vga snimanje,ima slide, nema TS i symbian
Čekaj malo pa sad sam skonto da je ovo samo još jedno napuhano smeče još jedan pokušaj brice da od guzice napravi lice. prvo misiš da je savršen mobitel i onda skontaš da nije i da nikad neće postojat takav mob.![]()
Možda i bolje da nije savršen. Dosta mi je "savršenih" mobitela koji su na kraju podbacili.
Trenutno imam K530i i prezadovoljan sam s mobom. Naravno, niti ne očekujem nešto ekstra.
Tako, mislim da bih se mogao napokon pozdraviti s Nokijom i njenim mobitelima kojima baterija traje 1 ili 2 dana.
U Mobisu!
Pa dosada nije postojao savršeni mob. N95 je bilo skupo debelo smeće s malim kapacitetom baterije, malim ekranom s tim da ima gps, wi-fi...
Ovako bi izgledao moj savršeni mobitel: Maska: Viewty, OS i ekran: iphone, kamera sony ericsson(8.1),nokia(vga video) i još nekih bezvezarija kao što su wi-fi,tv out, dual sim,gps, dvb-tuner(ili što to več ima n96)...ali 3G nebi nikako stavio, što če mi to u Hrvatskoj kad je skupo ko vrag.............ajme malo sam se previše udaljio od teme mogo bi si otvorit jednu u vezi ovog, sorry!
Zadnji uredio Dominik3333 : 23-06-2008 u 22:03
C905 bi mogao biti jako dobar mobitel, na stranu nedostaci u snimanju i sitne manice.
Slidere ne volim baš, ali ovo je "debeli slider", a takvi mi savršeno leže. Ergonomski mislim da je stvoren za moje šake.
Wi-Fi je pravi pogodak, a bogme i GPS.
U Mobisu!
malo mi dizajn podsjeca na Nokiu 6270. Sad sam i ja shvatio da malo previše sanjarim pa ču se zadovoljit s ku990
...ako jos cijena bude solidna mozda si ga priuštim.
Zadnji uredio ravilov : 27-06-2008 u 12:37
u smeđoj boji http://pic.mobile.163.com/pic.jsp?ph...Q4QKRV09F50011
meni je predivan![]()
Ti problemi na P1 su vec davno rijeseni, jednostavno stavljanjem drugog (boljeg) GPS softvera.
Ovo doduse nije smartphone, ali mozda ce biti moguce rijesiti na slican nacin...
Bookmarks