Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 384

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislio uzet i onda procital ovo..
    You can't transfer files via bluetooth,
    You cant transfer your contacts directly from your SIM card to the phone memory,
    You can't use the full GPS specs, since the device only let you enjoy the maps, but it doesnt realy give an exact information of where you are, nore where you heading to (destination), as well as it doesnt have voice assitance.
    and many many more...
    good luck IPhone loosers, i mean users.
    Uff da mi je znati odakle si ovo iskopao lol neto jako "upućen" čini se

Kontakti sa SIMa će se MOĆI prenijeti direktno na iPhone, isprobano
    a ovo o GPS-u neću ni komentirati,nebuloze samo takve, vidim da Tom-Tom već ima full working softwafre sa turn by turn navigacijom za iPhone i samo čeka službeni početak AppStore-a i zeleno svjetlo od Apple-a.

And many many more... desinformations

uff ovakve "provjerene" informacije su mi najjače

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Operater
    VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bi0 Pregledaj post

a ovo o GPS-u neću ni komentirati,nebuloze samo takve, vidim da Tom-Tom već ima full working softwafre sa turn by turn navigacijom za iPhone i samo čeka službeni početak AppStore-a i zeleno svjetlo od Apple-a.

da već poznate mogućnosti iphone-a, gdje moraš instalirat dodatnih 50 programa da bi dobio normalnu funkcionalnost uređaja...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ranger Pregledaj post
    da već poznate mogućnosti iphone-a, gdje moraš instalirat dodatnih 50 programa da bi dobio normalnu funkcionalnost uređaja...
    kojih 50 i definiraj normalno?

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ranger Pregledaj post
    Vidim da si neupućen pa neću đonom . Opisano dolazi u novom 2.0 firmware-u odnosno sa samim sistemom ( bez potrebe za 3rd party aplikacijama koje spominješ). A naravno i referenca na "normalno " nije baš najzahvalnija jer na svim telefonima moraš instalirati nešto ako želiš "normalnu" funckionalnost uređaja. Meni normalno znači, skype odnosno neki drugi IM alat ( a koliko znam to nijedan mob/smartphone nema out of the box), MS Office viewer/editor, i da ne nabrajam dalje. Piz*** poput MMSa me ne diraju previše s obzirom da MMS smatram bacanjem novaca.

Uglavnom ovo iPhone software se konstantno mjenja, svakim mjesec do dva izađe nova poboljšana verzija software-a sa nekim novim featureima, to je Apple filozofija, koja ponekad može izgledati nelogična ili "flawed" ali pali svaki puta, upravo zbog toga je OS X tako dobar operativni sustav u odnosu na druge.. al eto vidjet ćemo sa vremenom kako će se stvari odvijati
    Zadnji uredio Bi0 : 15-06-2008 u 16:24

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    8.513
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.513, Nivo: 22
    Bodovi: 8.513, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moram ovo demantirat iako je vec staro:
    [QUOTE=Bi0;784686]Vidim da si neupućen pa neću đonom . Opisano dolazi u novom 2.0 firmware-u odnosno sa samim sistemom ( bez potrebe za 3rd party aplikacijama koje spominješ). A naravno i referenca na "normalno " nije baš najzahvalnija jer na svim telefonima moraš instalirati nešto ako želiš "normalnu" funckionalnost uređaja. Meni normalno znači, skype odnosno neki drugi IM alat ( a koliko znam to nijedan mob/smartphone nema out of the box), MS Office viewer/editor, i da ne nabrajam dalje. Piz*** poput MMSa me ne diraju previše s obzirom da MMS smatram bacanjem novaca.
    Ovo crvenim slovima ja imam na Lg Viewty.
    [QUOTE=Bi0;784686]
    Uglavnom Fly ne brini se iPhone je jedan od najfunkcionalnijih telefona koje sam imao do sada, naravno sve ovisi što tebi kod telefona točno treba. Ako ti treba fun mobitel za razmjenu "sličica i melodija" sa prijateljima iphone definitivno nije za tebe, uzmeš nekog SE i mirna si
    Naglašavam ovo : koje sam imao do sad- Tko zna što si ti imo prije iphone-a bive Noki 3310 i Siemens C55 il tak nesto pa ti je iphone najfunkcionalniji mobitel. Također Fly preporučavam ti neki normalni mobitel kao SE, Nokia, Samsung, LG,......vjeruj mi netreba ti ulickani mp4 player(tkz. ipod) s "velikom" funkcionalnošću-SMS, mogučnost telefoniranja i cak s 3G-om
    Pali ste na Apple-ove fore pogledaj mu predstavljanje uređaja napuho je 3g i malo više sati trajanja baterije koda je izmislio neznam ti što a pri predstavljanju tog tvog idealnog 2.0 firmware-a šprdali su Windows Mobile koji je postojao dok su se oni još igrali sa svojim Nanovima i ostalim glupostima...uostalom jedini tko je ovdje neupucen si TI BiO
    Zadnji uredio Dominik3333 : 20-06-2008 u 12:46

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dominik3333 Pregledaj post
    Uglavnom Fly ne brini se iPhone je jedan od najfunkcionalnijih telefona koje sam imao do sada, naravno sve ovisi što tebi kod telefona točno treba. Ako ti treba fun mobitel za razmjenu "sličica i melodija" sa prijateljima iphone definitivno nije za tebe, uzmeš nekog SE i mirna si
    Naglašavam ovo : koje sam imao do sad- Tko zna što si ti imo prije iphone-a bive Noki 3310 i Siemens C55 il tak nesto pa ti je iphone najfunkcionalniji mobitel. Također Fly preporučavam ti neki normalni mobitel kao SE, Nokia, Samsung, LG,......vjeruj mi netreba ti ulickani mp4 player(tkz. ipod) s "velikom" funkcionalnošću-SMS, mogučnost telefoniranja i cak s 3G-om
    Pali ste na Apple-ove fore pogledaj mu predstavljanje uređaja napuho je 3g i malo više sati trajanja baterije koda je izmislio neznam ti što a pri predstavljanju tog tvog idealnog 2.0 firmware-a šprdali su Windows Mobile koji je postojao dok su se oni još igrali sa svojim Nanovima i ostalim glupostima...uostalom jedini tko je ovdje neupucen si TI BiO
    malo te quotanje ne ide ha?

Oprosti ali ako sam nešto sigurno nisam "neupućen" ... nitko nije na ništa pao dominik pogledaj dolje moje "neupućeno" mišljenje, pa probaj argumentirati na smislen način to što pokušavaš reći.

Ali i ne očekujem da shvatiš jer ti je očito susret sa Nokijom N95 ili koji god telefon imaš bio prvi susret sa "pametnim" telefonima... I opet ja ne pljuem po ničemu, ja govorim iz iskustva sa iPhone-om ali i većinom uređaja koje spominješ, ono malo ljudi koji me znaju ti mogu to i potvrditi

edit: vidiš ovo sam predvidio

Ovo crvenim slovima ja imam na Lg Viewty.
    Sorry ali cijela priča je krenula sa onim što DOLAZI sa telefonom ne ono što si instalirao kasnije jer se to stalno naglašava. Po toj logici MSN/Gtalk/Yahoo/Skype messenger imam i na iPhonu, Word/Excell editor isto tako u AppStoreu, MMS aplikacija ... itd itd... o čemu onda pričamo halo?
    Zadnji uredio Bi0 : 20-06-2008 u 15:09

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Xiaomi Mi 4i, Nexus 5
    Operater
    HT
    Godina
    42
    Bodovi
    11.683
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.683, Nivo: 25
    Bodovi: 11.683, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bi0 Pregledaj post

a uzel sam to s gsmarene... obicno tam budu tocni komentari...
    zacas cemo vidjet kako ce bit

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kapica Pregledaj post
    a uzel sam to s gsmarene... obicno tam budu tocni komentari...
    zacas cemo vidjet kako ce bit
    Isprobao sam najnoviju betu tako da mi možeš vjerovati na riječ

Zatvorena tema

Slične teme

1. kratki kod u hrvata
    By giPe in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 04-06-2007, 23:02
  2. Ponuda mobova u Hrvata
    By ljacme in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 15-09-2006, 18:01
  3. WiMax u Hrvata
    By Drug Mile in forum Mreža
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 09-02-2006, 01:09
  4. UMTS u Hrvata (VIP I T-mobile)
    By Nokia in forum Mreža
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 15-04-2005, 21:19
  5. ADSL u hrvata
    By Tihomir in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 01-12-2002, 23:42

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove