kad mi je u boot modu onda mi ga program ni neprepoznaje tj mts mi ga neprepoznaje,a ostali programi da.MTS prepozna samo kad je mob upaljen i to nade neki modem i onda prebaci na taj switching mode i stoji na tome kado radi vrti se ona crtica ali se nemice s toga.
Zadnji uredio igugliel : 12-06-2008 u 11:40
Pokusaj jos ukljucit mob,te MS Tool paralelno ukljucit sa kojim programom tipa RSD ili F&B,te kad komp prepozna mob u oba programa,ugasi RSD ili sta vec imas ukljuceno,a MS Tool ostavi i pokusaj napravit unlock...
Ako ne upali,probaj pokrenut p2k tools te se prebaci na AT mod,pa probaj s MS Tool... (malo glupo,al mozda uspije...)
Kao alternativno rijesenje,odi kod nekoga tko ima Xp na kompu,i napravi unlock sa MS Tool programom s tim da ces koristiti p2k drivere 2.9 za Xp...
Nekako ne vjerujem u tu Vistu...
Hvala na svemu,vec sam odusta do svega otisa sam kod covika da mi ga otkodira i uzeo mi je 100 kn
Sad kad znam da se moze,rekao bih ti da ti to nije trebalo,al kad sam bio u slicnom problemu,razocaran sto ne mogu otkljucat mob,dao sam 250kn covijeku za TP... Mogli smo napravit unlock,al... as you wish...![]()
a svi su mi govorili cak mi je jedan priko msn-a isto govorio i promjenio sam onaj boot na 07.do i nista,a ****** najvirovatnije sam da lovu u vitar,ali sad cu ionako prodati tu motorolu i sigurno ce se naci kupac jer nema ogrebotine,pa cemo na nekoj drugoj motoroli probati mukte otkodirat.
s fizičkim TP to je 100% otključano ali neda ti se rezat mob pa...
|\/|0T0r0La
Care svi driver su bili uredno instalirani i u device menageru sam ih moga naci pod slovom M i bio je instaliran i motorola modem,nije mi prvi put da instaliravam tako drivere,ovakve stvari sam radio na sonyericcsonima,problem je u necem udrugome,ali sto je tu je ja sam dao 100 kn,moglo se sigurno iz kuce to rjesit ali mi se nije dalo tramakivat ja kad vidim da mi nesto neide ili da nema uopce pomaka onda rade dam 100 kn nego da razbijem mob u zid.
ma da? a zašto ti je javljao onu grešku kad ti je prebacivao mobitel u bootloader mode? zato što nisi pravilno instalirao driver kada ti je prvi put prepoznao flash interface. stoga, nisi dobro instalirao.
SE i motorole nisu slične niti u jednom segmentu. Tako da ne brkaš 2 različite stvari.
Uglavnom, sljedeći put ostani još koji sat na netu (cca kunu do dvije), malo truda i strpljenja, i možeš zapiti 100 kuna sa svojim društvom za evo recimo, utakmicu kao danas.
EDIT: da, nije bilo nešto u redu. nisi dobro zadnji komad drivera instalirao za bootloader mode, da ti ga prepozna. tu ti je greška.
Malo više samokontrole i strpljenja ne bi škodilo.
Poštovanje, GoGs.
Z3, K1, V3x,, V3, v300, Z6, Z8, Pebl U9 i da ne nabrajam, na visti sam ih radio nez ikakvih problema. bez muke. skidao RSA, unlockao. 64 bitna vista, SP1, driveri najnoviji. Nema tog mobitela koji ne prolazi. Stoga, stvar je u korisniku, a ne u operativnom sustavu.
samo malo slušati savjete, strpljenja, i sve se da.
Poštovanje, GoGs
Zadnji uredio Inovator : 12-06-2008 u 20:53 Razlog: koristi EDIT!
Dva puta sam mu instalira drivere,pa za instalirati driver netriba neka mudrost to je njednostavniji di postupka,tako da neznam zasto mi je to javljalo,jedino ako nisam skinu dobre drivere s 41. strane,pa ti vidi. Ali kazem sto je tu je sto se tice provedenog vrimena na netu tu nestedim,sto mozes pogledati vremenske intervale mojih postova.
Zadnji uredio Inovator : 14-06-2008 u 01:21
ne kritiziram ja tvoje vrijeme. dapače, to je pohvalno.
samo ti hoću reći da ne postoji mudrost kod instalacije drivera, ali postoji caka kod instaliranja flash interfacea koje se mora dodatno instalirati. nakon što su svi driveri instalirani ("svi"), onda naknadno komp prepozna flash interface, koji naknadno moraš instalirati. Kažem, nije to nauka, ali nije ni SE.
Poštovanje, GoGs
moze li mi neko reci kako da provalim u sifre motorole v3. mislim na pinove za zakljucavanje
s p2k advanced editorom, SIM pin nemožeš probiti
|\/|0T0r0La
a moze li sifre kojima se zakljucavaju pojedine aplikacije na telefonu. npr. poruke, media itd.
Moze. Skini ovaj program: LINK Dalje ti mora sve bit jasno...
Trebao bih unlock-at motorolu V235 i samo me zanima da li je ovo pravi tutorial
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=751334&postcount=46 odnosno ako nije koji je pravi (malo sam zbunjen i potpuno novi u motorolama)
Pa lijepo ti pise da je nekoliko ljudi uspjelo... Ni ja nisam nikad probao,al mislim da se moze...
Evo me opet , nakon instalacije drivera RSDlite3.8 i Flash&Backup3.0.7 mi prepoznaju mob a P2k ne ,jeli to normalno ili nekaj ne štima,jedino P2K 5.3 pod
Phone connection status: Connected to MOTOROLA TEST COMMANDS INTERFACE
STEP 1 mi je totalno nejasan( ili nekaj smenom ne štima)
I koja je najgora varijanta ak nekaj sj.....em
Zadnji uredio seamonkeydead : 25-06-2008 u 00:36
Evo ovako RSD mi prepoznaje mob FlashBackup isto , ali kad pokrenem P2K dobijem ovo: Processing input file:
Processed 2 codegroups
Connecting to phone ...
Connected to: 'Motorola Test Interface'
Switching to flash mode ...
ERROR: Could not connect
U čemu je problem ? Odnosno kaj god probam (Flash&Backup,P2K) sve je ok dok ga ne prebace u flash mode (mislim mob prebace ) ali nakon toga se javlja ovo gore navedeno ( imao sam otvoren DeviceManager i kad bi koji od navedenih programa krenuo sa prebacivanjem u flash mode uredno mi se pojavio MotorolaFlashInterface ) Sad očito nekaj ne štima,a ja nemam pojma kaj
Zadnji uredio seamonkeydead : 25-06-2008 u 12:02
prebaci ga ručno u flash mode. ugasi mobitel, stisni tipku za paljenje i odmah stisni *# zajedno i drži. kad ga prepozna, ponovi postupak
Poštovanje, GoGs
Koja je verzija drivera koje koristis?
Bookmarks