Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1255

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao igugliel Pregledaj post
    Care svi driver su bili uredno instalirani i u device menageru sam ih moga naci pod slovom M i bio je instaliran i motorola modem,nije mi prvi put da instaliravam tako drivere,ovakve stvari sam radio na sonyericcsonima,problem je u necem udrugome,ali sto je tu je ja sam dao 100 kn,moglo se sigurno iz kuce to rjesit ali mi se nije dalo tramakivat ja kad vidim da mi nesto neide ili da nema uopce pomaka onda rade dam 100 kn nego da razbijem mob u zid.
    ma da? a zašto ti je javljao onu grešku kad ti je prebacivao mobitel u bootloader mode? zato što nisi pravilno instalirao driver kada ti je prvi put prepoznao flash interface. stoga, nisi dobro instalirao.

SE i motorole nisu slične niti u jednom segmentu. Tako da ne brkaš 2 različite stvari.

Uglavnom, sljedeći put ostani još koji sat na netu (cca kunu do dvije), malo truda i strpljenja, i možeš zapiti 100 kuna sa svojim društvom za evo recimo, utakmicu kao danas.

EDIT: da, nije bilo nešto u redu. nisi dobro zadnji komad drivera instalirao za bootloader mode, da ti ga prepozna. tu ti je greška.

Malo više samokontrole i strpljenja ne bi škodilo.

Poštovanje, GoGs.

= Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Trebao si poslusat moj post gdje spomijnem unlock na kompu sa Xp-on. garantiram glavom,da ti je taj tvoj unlocker to napravio. Ja sam odhebao Vistu jer mi neke mobove nije htjela prepoznat do kraja... Nemojmo offtopičarit,stvar je riješena,mob je otkljucan... Idemo dalje...
    Z3, K1, V3x,, V3, v300, Z6, Z8, Pebl U9 i da ne nabrajam, na visti sam ih radio nez ikakvih problema. bez muke. skidao RSA, unlockao. 64 bitna vista, SP1, driveri najnoviji. Nema tog mobitela koji ne prolazi. Stoga, stvar je u korisniku, a ne u operativnom sustavu.

samo malo slušati savjete, strpljenja, i sve se da.

Poštovanje, GoGs
    Zadnji uredio Inovator : 12-06-2008 u 20:53 Razlog: koristi EDIT!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    K800-k810,K750-W800,V3
    Operater
    vip,tomato
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    ma da? a zašto ti je javljao onu grešku kad ti je prebacivao mobitel u bootloader mode? zato što nisi pravilno instalirao driver kada ti je prvi put prepoznao flash interface. stoga, nisi dobro instalirao.

SE i motorole nisu slične niti u jednom segmentu. Tako da ne brkaš 2 različite stvari.
    <cut>

Dva puta sam mu instalira drivere,pa za instalirati driver netriba neka mudrost to je njednostavniji di postupka,tako da neznam zasto mi je to javljalo,jedino ako nisam skinu dobre drivere s 41. strane,pa ti vidi. Ali kazem sto je tu je sto se tice provedenog vrimena na netu tu nestedim,sto mozes pogledati vremenske intervale mojih postova.
    Zadnji uredio Inovator : 14-06-2008 u 01:21

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao igugliel Pregledaj post
    Dva puta sam mu instalira drivere,pa za instalirati driver netriba neka mudrost to je njednostavniji di postupka,tako da neznam zasto mi je to javljalo,jedino ako nisam skinu dobre drivere s 41. strane,pa ti vidi. Ali kazem sto je tu je sto se tice provedenog vrimena na netu tu nestedim,sto mozes pogledati vremenske intervale mojih postova.
    ne kritiziram ja tvoje vrijeme. dapače, to je pohvalno.

samo ti hoću reći da ne postoji mudrost kod instalacije drivera, ali postoji caka kod instaliranja flash interfacea koje se mora dodatno instalirati. nakon što su svi driveri instalirani ("svi"), onda naknadno komp prepozna flash interface, koji naknadno moraš instalirati. Kažem, nije to nauka, ali nije ni SE.

Poštovanje, GoGs

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. unlock motorola c 350
    By ramswaper in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 15-08-2005, 22:37
  3. Unlock Motorola A1000 pomocu IMEI-a?