evo i na t-portalu piše da se očekuje tijekom ljeta dolazak svih modela ako se ne varam...a najavljen je kao multimedijski uređaj pa ovo i može bit zamerka iako je prvi iz xperia serije tako da će novi modeli možda i imat podršku :
A cuj,lijepo je imati to na mobitelu,svida mi se,samo me zanima koliko ce kod nas kostat to cudoviste...ispod 6000 nebude...
mob je lijep ali bute vidjeli da nebu dugo čuvao cijenu jer mobiteli i wm nije dobra kombinacija, jedino ako SE ne prelazi i u PDA te PPC sekciju.
ispod 6000 će bit sigurno,ali i iznad prve cijene w960,takve extrem. cijene imaju samo ovakvi modeli se, a nokie malo češće no ipak mislim da nečće pretjerat,novo u ponudi se al stavit cijenu od 600 il iznad ne bi bilo pametno,a toga su i svjesni
Evo da malo podignemo temu
Evo videa na gsmareni: http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...n-news-491.php![]()
pogledao sam taj video kad je izasao na gsmareni, svi snovi da bi ovo mogao bit dobar mob pali u vodu
WM software - pa to je presmijesno
On-topic na gornji off-topic:
Navodno ni DVB-T nece bit besplatan, trenutno jest jer je jos uvijek u testnoj fazi.
A sad nazad![]()
dakle evo dobre informacije
You thought that upcoming Windows Mobile Sony Ericsson X1 wasn't enough powerful for super smartphone? If it's so, I guess you were wrong...
The matter is that Sony Ericsson X1 gains more and more power before its release. As it turns out, instead of the 128MB of RAM and 256MB of Flash memory, Sony Ericsson X1 will be equipped with double of them: 256MB of RAM and 512MB of Flash memory, which is proofed by recently posted "White Paper" of the device and of course that means that with a 528 MHz CPU, 256MB RAM and 512MB Nand Flash memory, smarphone will be operating much faster...
But that's not all. The "White Paper" gives some new info about its battery lifetime. In standby mode X1 will be able to work about 580/833 hours (GSM/UMTS) and in talk time mode about 10/6.5 hours (GSM/UMTS), isn't that incredible?
So, already powerful Sony Ericsson X1 is getting more and more powerful and with those new specifications, I guess X1 will be one of the most powerful Windows Mobile based smartphone on the market...
Naravno da je sve to lijepo na papiru...ja se drzim toga,dok nesto ne probam ne vjerujem i to mi je do sad super bilo...ali nema sta ovo mocno djeluje...
ma čuj istina al evo dobro je vidit da nekšto dobroga rade na tim modelima a ne da samo klize prema dolje,bar sam ja taj dojam/vjerujem ne jedini/ poprimio
ovaj put se slažem s ravilovom,neću offtopicizirat al vista jest razočaranje
no symb i wm su solidni i uiq me oduševio a wm ne toliko koliko očekujem da hoće sa x1
For the hoven lands...
nastavimo o x1![]()
stvarno mi je fenomenalan mobitel.. joj da imam love..![]()
Da malo oživim topic, par pitanja.
Zna li itko kad bi trebao doć X1 uopće na tržište i da li će se QWERTY tipkovnica moć mjenjat u QWERTZ (bar kao hr eng na kompu)
Što se tiče tipkovnice, predpostavljam ("sigurno") da će za naše tržište biti prilagođena na QWERTZ.
...a evo ovdje i kratka recenzija uređaja: http://www.boygeniusreport.com/2008/...ria-x1-review/
Čini se kao odličan mobitel u ovom review-u. A kako ga je tip dobio ispitat na više dana, očekujem da bi se uskoro mogao pojaviti i na našem tržištu![]()
stalno padam neku dvojbu oko toga koji uzet i aad između c905 i x1 ne vidim fvorita,oba su mi fenomenalna
oba su fenomenalna,ali i posve razlicita!
istina,ali kao što si rekao,fenomenalna,da se ne bojim za brzinu tj štekanje x1 definitivno xperia al na par videa se vidjelo da se zaledi na par sekundi
usput :
http://justamp.blogspot.com/2008/06/...-on-video.html
http://www.eprice.com.tw/mobile/news/?news_id=7338
Ja sam se isto strašno dvoumio što bi uzeo pa sam odlučio X1. Razmislio sam malo i vidio da li mi zapravo treba kamera toliko. Odbacio sam kameru i sad "imam" skoro sve ostalo. Uz X1 će mi teško bit dosadno kad ima WM. Tu postoji pregršt svega što se može stavit na mob...
Edit:
Evo i LINKA na ovaj eprice - prijevod na engleski (post iznad)
Bookmarks