Jos jedan WM mob u nizu.Uzbudljivo kao kad nokia najavi neki svoj 16643324373487 S60 u nizu. Jedino kaj me rajca je UIQ4.
kolko god izbjegavao pda i mob u jednom, ovaj s.e. je fakat opasan...no rađe bi ga koristio uz jedan t250 sa strane za razgovor, a ovo za prckanje, jer kad se zaigras baterija plane dok kazes keks..inace fala q sto nije sve u onom sombianu, wm rulez, makar najvise cekam neki k850 s xenonom u 1cm debelom tijelu..
bio nekad oglas...
Jos jedan WM mob u nizu.Uzbudljivo kao kad nokia najavi neki svoj 16643324373487 S60 u nizu. Jedino kaj me rajca je UIQ4.
prije će doć neka 3.xx verzija uiq neg 4.0 čini se
EDIT:
xperia vs iphone http://www.phonemag.com/xperia-x1-vs...save-02943.php
into x1 http://blog.se-nse.net/2008/02/12/a-look-at-xperia/
Zadnji uredio ravilov : 12-02-2008 u 13:33
Blek hrcak jes ti cuo za tipku edit?
sto se tice samog moba mogu rec samo wow jedva cekam da ga uzivo vidim...
Mislim da je dobar potez kompanije SE. Uređaj ima dobre karakteristike, mada mi se više čini, barem po dizajnu, da je orijentiran "mlađoj" publici, nekako koda je više okrenut za multimediju, ne djelujemi poslovno, mada po specifikacijama to jest.
Osim što je to prvi WM uređaj kompanije SE, mislim da je ujedno i prvi s ugrađenim GPS.
Ima tko podatak koji će se procesor ugrađivati u sam uređaj, dali bi mogao biti to 400MHz ili koji? I kojeg je kapaciteta baterija, hoće biti ista kao kod P1 od 1120 mAh ili bi mogla biti koja jača npr. od 1500mAh.
Citat sa Gizmoda koji su ga isprobali:
I wouldn't call it a killer of anything, let alone an iPhone.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Kaj mislite kad bu to došlo kod nas? Kažu da izlazi u americi i na istoku u drugoj polovici 2008, mislite da bu došel do Božića kod nas? I kaj mislite kolko bu došel? Ja igram na nekih 3,500 kn...
mozda ce i pocetna cjena bit veca,5,000,5,500,jer je dobar mob..al ce za koji mjesec past na 4,500
w960 je bio 5200 ako se ne varam,ispod 5 neće ić a ako dođe do listopada onda odlično,to bih volio
koliko vidim X1 ce imati procesor 528 Mhz i bateriju 1500mAh.mogao biti opako brz i izdrzljiv stroj.
http://www.gsmarena.com/xperia_x1_ru...1-news-441.php
Nakon ovih podataka mislim da cu ga sigurno uzeti![]()
PREDATOR
kao nesmije korostit win pro 6.1 jer nije sluzbeno najavljena tak nešto a koristi(zato se na promociji nisu zajebavali oko predstavljanja svega u mobu...
Stvarno jako dobar mobitel,odlicna reza ekrana,naspram N96 ima vise nego duplu rezoluciju...odlican procesor,trebao bi biti brz,N96 se po trenutnim podacima cini inferiorna XPERII,osim u kameri,ali i 3.2 je dovoljno...
Osim toga, ovo nije niti Nokia podforum niti usporedbe mobitela, pa molim da se drzimo teme. Dosta offtopica.
briem da sam u jutarnjem pročitao il na netu više nisam siguran da se hrvatska pokušava drzati plana da novi modeli dolaze na trziste direktno kad i na svjetsko i navodno ćemo x1 vidjet i tijekom ljeta,što ako je tpčno predstavlja dosta velik pomak,račujajući koliko smo čekali w960 npr.
svejedno ne treba racunati na skori pocetak prodaje. tek je najavljen.![]()
Što mislite da li ima podršku za DVB-H, mislim dal hvata digitalnu TV?
Mislim da bi bilo lijepo da hvata jer se ipak hvale reklamom dvd video na mobitelu...
Edit: Provjerio, nema DVB-H... Šteta...
Zadnji uredio mbusic : 21-02-2008 u 12:00
Da, šteta što nema. Po meni samo ta sitnica fali, u N96 su ga stavili.
PREDATOR
Bookmarks