Izvorno postao
ravilov
Hm, to je istina, V modeli su iskljucivo Vodafone. To bi mozda mogao bit razlog zasto ga ne mozes moddati. Moram priznati, to sam zanemario.

BTW x++ ne postoji, valjda si mislio na XS++.

Hm da u zadnje vrijeme mislim jedno pišem i govorim drugo, rođen za politiku, dakle XS++, da bude bolje nisam se mogao sjetiti pa sam išao gledati u prethodne postove i naravno i tamo sam napisao x++, kreten, šta reć.
Našao sam dosta oprečnih tvrdnji neki tvrde da je cid 53, pa je to problem, dalje da se radi o drugoj platformi odnosno da ih ima i na jednom i na drugom čipu?DPxx bla bla, pa da je stvar u tome i treba čekati dok platforma bude podržana u freeware softu. Treća teorija je ta s vodafonom. Jedino što mogu reći da je meni xs++ očitao cid 52. Ah ko bi sve to stigao dok poflešam i izmodam sve uređaje u kući ode mi život.Na kraju gubiš dane na nečemu što ni ne stigneš koristiti kad se samo sjetim koliko vremena sam izgubio na satelitu, koji nisam imao kad gledati.
EDIT:
Evo što sam zaključio s kabelima.
Gledam konektor tu je sve plastično, dakle ništa od toga što sam ja zamišljao, očito cijeli taj dio se skupa s kontaktima mijenja, no kažem ne vidim oštećenja. izgleda da nije stvar u konektoru već u kabelima.
Počelo je prvo s usb kabelom i to s lijevom nogicom , slušalice i napajanje su držali vrlo čvrsto, sad se razlohao i kabel od slušalica i to ista nogica, pa sam pomislio da je konektor u pitanju no kad spojim napajanje drži ko vrag dakle nije konektor telefona. Kad gledam kabele i usporedim ovaj od napajanja i usb i slušalice ne vidim razlike niišta nije strgano ništa nije izlizano, ne kužim. U uvjerenju da je stvar u kabelima drži me to što napajanje drži stvarno dobro no pitanje je dokad. Bah.
EDIT:
Da stvar je u kabelima nogice se deformiraju odnosno stanje i ne drže više. Nabio sam šarafciger kroz njih tak da se napušu tj. rastegnu i tako ostavio cijeli dan i noć. Plastika se razvukla i sad kad su opet debele drže. Prilično bedast način spajanja. Očito je ta plastika trebala biti tvrđa.Uglavnom više mi ne ispadaju slušalice.
EDIT:
Evo vam preseta za media coder.Tak da nemorate ništa sami namještati samo instalirate mediacoder. Kopirajte ovaj dole xml kod, otvorite u notepadu novi txt file, kopirajte unutra, spremite kao Moj mediacoder.txt. Zatim ekstenziju txt zamijenite s xml.Otvorite mediacoder odite na file izaberite load preset izaberite Moj mediacoder.xml i to je to dalje vas samo zanima add new file, start i clear. Radni i izlazni folderi su c:\ to si prilagodite, možete i direktno na telefon.
Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<MediaCoderPrefs><node key="overall"><node key="generic"/><node key="ui"><node key="optionTab"><value>9</value></node><node key="param"><value>160,34,-32000,-32000</value></node><node key="noWelcome"><value>4077</value></node></node><node key="task"><node key="destdir"><value>c:\</value></node><node key="tempdir"><value>c:\</value></node></node><node key="output"/><node key="tagging"/><node key="subtitle"><node key="slang"><value>en</value></node><node key="font"><value>C:\WINDOWS\Fonts\TIMES.TTF</value></node></node><node key="decoding"/><node key="audio"><node key="encoder"><value>Nero Encoder</value></node></node><node key="video"><node key="bitrate"><value>325</value></node><node key="format"><value>XviD</value></node></node><node key="container"><node key="external"><value>Enabled</value></node></node><node key="mplayer"/><node key="preview"><node key="render"><value>false</value></node></node><node key="plugin"/><node key="presets"/><node key="httpd"/><node key="server"/></node><node key="audiosrc"><node key="mplayer"/><node key="winamp"/><node key="lame"/><node key="wavefile"/></node><node key="audioenc"><node key="lame"/><node key="vorbis"/><node key="faac"/><node key="aacplus"/><node key="nero"><node key="mode"><value>Target Bitrate</value></node></node><node key="helix"/><node key="helixmp3"/><node key="fraunhofer"/><node key="speex"/><node key="musepack"/><node key="ffmpeg"/><node key="aac3gpp"/><node key="amr"/><node key="wavpack"/><node key="flac"/><node key="ape"/><node key="tta"/><node key="als"/><node key="ofr"/><node key="pcm"/><node key="cli"/></node><node key="videosrc"><node key="mplayer"/><node key="avisynth"/></node><node key="videoenc"><node key="xvid"><node key="profile"><value>Simple Profile Level 1</value></node></node><node key="x264"/><node key="mencoder"/><node key="ffmpeg"/><node key="theora"/><node key="dirac"/><node key="amv"/><node key="vfw"/><node key="dumper"/><node key="wm"/><node key="remote"/></node><node key="container"><node key="mp4box"/><node key="matroska"/><node key="mencoder"/><node key="mp4creator"/><node key="atom"/><node key="pmp"/><node key="vcd"/></node><node key="audiofilter"><node key="resample"><node key="samplerate"><value>32000</value></node></node><node key="equalizer"/><node key="channels"/><node key="volume"/><node key="surround"/><node key="compressor"/><node key="delay"/><node key="extraStereo"/><node key="extra"/><node key="shibatch"/></node><node key="videofilter"><node key="scale"><node key="enabled"><value>true</value></node><node key="width"><value>220</value></node><node key="height"><value>176</value></node></node><node key="crop"><node key="mode"><value>Crop to fit</value></node></node><node key="expand"/><node key="frame"><node key="enabled"><value>false</value></node></node><node key="eq"/><node key="postproc"/><node key="rotate"/><node key="itf"/><node key="denoise"/><node key="unsharp"/><node key="delogo"/><node key="screenshot"/><node key="thumb"/><node key="extra"/></node></MediaCoderPrefs>
ako hoćete manje fileove možete još smanjiti kvalitetu zvuka i ovako je predobar
Bookmarks