Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 113

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam, ajde dobro setool ga nije kužio gotovo nikako, ali x++ bi ga uredno očitao prijavio cid 52, (btw kažu da seus diže cid na 53 ali meni je i dalje ostao cid 52, nakon servisa nisam gledao reko neću izazivat vraga). Ja sretan ali čim krenem phone not supported. Šarajući okolo čini mi se da taj čip nije podržan, naravno već sam zaboravio koji i da nema fleša za njega bez para.

Upustim li se u rastavljanje svakako ću poslikati stvar samo onda nemam čime slikati osim na poslu, a tamo baš nisam skoncentriran stalno me jašu.Pa da uzet ću fotić doma. Nemam snage to nosati na servis , a tko zna hoće li to i staviti pod garanciju jer je mehanički kvar, reći će mi da sam guro kitu u konektor i da sad platim A i tjedan dana bez zabavnog centra užas više ništa ni ne koristim osim njega slušam mjuzu dok se brijem gledam filmove u krevetu pa samo zaspem učim, ćoravim usput ali uvukao mi se pod kožu. Tak da vjerojatno ću se upustiti u to kad tad.

EDIT:
    I da izgleda da je rađen isključivo za vodafone tak da i nema golog sonyevog softwarea za njega pa je cijeli problematičan za modanje, moram priznati da nemam baš puno vremena pa nisam baš shvatio sve te cake s modanjima i što je što.
    Zadnji uredio fukmondo : 16-05-2008 u 12:42

Slične teme

1. Sony Ericsson V640
    By pero1985 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 24-10-2009, 12:51
  2. Sony Ericsson P1 review
    By Vepar in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 141
    Posljednji post: 22-11-2008, 10:10
  3. Sony Ericsson V640i - VIP webshop akcija za nove korisnike
    By sms freak in forum Usporedbe Modela