Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 113
    Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post

"Zvjezdasti inbus" se inace zove TORX, tocnije TORX-6, i vec se puno puta spominjao ovdje.
    Moze se kupiti u svakom ducanu elektronikom (npr. Chipoteka).

Ovo za tipkovnicu ne znam (mozda neki lighteffects mod?), a sto se tice fonta, istina nema izravno podesavanje, ali mozes moddati layout, tamo se definira velicina fonta. Za vise detalja pogledaj teme o moddanju.
    Tenkju veri mač! Već letim misliš dakle da mogu doprijeti do toga? Ja to zamišljam kao da se radi o nekakvim limenim prečkicama pa kad to malo savinem opet će držati nogicu kabela kako treba?

Modanje ne hoda s ovim čudom, čak sam našao i soft ali nisam uspio naći ni jedan program koji ga podržava zato sam i zaglavio na kraju u servisu. Mada mi se čini da je bila najava da će podržati platformu nova verzija x++ -a.
    Zadnji uredio fukmondo : 16-05-2008 u 12:26

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam mozes li doprijeti do toga, ali znam da pomocu TORX (i eventualno jos malog kriznog) odvijaca mozes skroz rastaviti mob, do same maticne ploce, pa je onda lako (tj. lakse) vidjeti sto je sa konektorom. Ne znam jesu li limici ili sto (po meni, prije ce bit neka plastika), ali valjda ces smislit nesto. Nazalost u temi o rastavljanju nema tutora za V640 niti sam ga uspio naci Googleom, ali ako ti se da, tijekom procesa poslikaj par slika i napisi ti tutorial.

Hm, ne kuzim kako ti ne radi moddanje... Da nije CID53? U svim ostalim slucajevima bi ti trebalo raditi, mozda ne bas sve, ali koliko znam na svim nizim CID-ovima je moguce mijenjati layout.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam, ajde dobro setool ga nije kužio gotovo nikako, ali x++ bi ga uredno očitao prijavio cid 52, (btw kažu da seus diže cid na 53 ali meni je i dalje ostao cid 52, nakon servisa nisam gledao reko neću izazivat vraga). Ja sretan ali čim krenem phone not supported. Šarajući okolo čini mi se da taj čip nije podržan, naravno već sam zaboravio koji i da nema fleša za njega bez para.

Upustim li se u rastavljanje svakako ću poslikati stvar samo onda nemam čime slikati osim na poslu, a tamo baš nisam skoncentriran stalno me jašu.Pa da uzet ću fotić doma. Nemam snage to nosati na servis , a tko zna hoće li to i staviti pod garanciju jer je mehanički kvar, reći će mi da sam guro kitu u konektor i da sad platim A i tjedan dana bez zabavnog centra užas više ništa ni ne koristim osim njega slušam mjuzu dok se brijem gledam filmove u krevetu pa samo zaspem učim, ćoravim usput ali uvukao mi se pod kožu. Tak da vjerojatno ću se upustiti u to kad tad.

EDIT:
    I da izgleda da je rađen isključivo za vodafone tak da i nema golog sonyevog softwarea za njega pa je cijeli problematičan za modanje, moram priznati da nemam baš puno vremena pa nisam baš shvatio sve te cake s modanjima i što je što.
    Zadnji uredio fukmondo : 16-05-2008 u 12:42

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm, to je istina, V modeli su iskljucivo Vodafone. To bi mozda mogao bit razlog zasto ga ne mozes moddati. Moram priznati, to sam zanemario.
    BTW x++ ne postoji, valjda si mislio na XS++.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm, to je istina, V modeli su iskljucivo Vodafone. To bi mozda mogao bit razlog zasto ga ne mozes moddati. Moram priznati, to sam zanemario.
    BTW x++ ne postoji, valjda si mislio na XS++.
    Hm da u zadnje vrijeme mislim jedno pišem i govorim drugo, rođen za politiku, dakle XS++, da bude bolje nisam se mogao sjetiti pa sam išao gledati u prethodne postove i naravno i tamo sam napisao x++, kreten, šta reć.

Našao sam dosta oprečnih tvrdnji neki tvrde da je cid 53, pa je to problem, dalje da se radi o drugoj platformi odnosno da ih ima i na jednom i na drugom čipu?DPxx bla bla, pa da je stvar u tome i treba čekati dok platforma bude podržana u freeware softu. Treća teorija je ta s vodafonom. Jedino što mogu reći da je meni xs++ očitao cid 52. Ah ko bi sve to stigao dok poflešam i izmodam sve uređaje u kući ode mi život.Na kraju gubiš dane na nečemu što ni ne stigneš koristiti kad se samo sjetim koliko vremena sam izgubio na satelitu, koji nisam imao kad gledati.

EDIT:

Evo što sam zaključio s kabelima.
    Gledam konektor tu je sve plastično, dakle ništa od toga što sam ja zamišljao, očito cijeli taj dio se skupa s kontaktima mijenja, no kažem ne vidim oštećenja. izgleda da nije stvar u konektoru već u kabelima.

Počelo je prvo s usb kabelom i to s lijevom nogicom , slušalice i napajanje su držali vrlo čvrsto, sad se razlohao i kabel od slušalica i to ista nogica, pa sam pomislio da je konektor u pitanju no kad spojim napajanje drži ko vrag dakle nije konektor telefona. Kad gledam kabele i usporedim ovaj od napajanja i usb i slušalice ne vidim razlike niišta nije strgano ništa nije izlizano, ne kužim. U uvjerenju da je stvar u kabelima drži me to što napajanje drži stvarno dobro no pitanje je dokad. Bah.

EDIT:
    Da stvar je u kabelima nogice se deformiraju odnosno stanje i ne drže više. Nabio sam šarafciger kroz njih tak da se napušu tj. rastegnu i tako ostavio cijeli dan i noć. Plastika se razvukla i sad kad su opet debele drže. Prilično bedast način spajanja. Očito je ta plastika trebala biti tvrđa.Uglavnom više mi ne ispadaju slušalice.

EDIT:
    Evo vam preseta za media coder.Tak da nemorate ništa sami namještati samo instalirate mediacoder. Kopirajte ovaj dole xml kod, otvorite u notepadu novi txt file, kopirajte unutra, spremite kao Moj mediacoder.txt. Zatim ekstenziju txt zamijenite s xml.Otvorite mediacoder odite na file izaberite load preset izaberite Moj mediacoder.xml i to je to dalje vas samo zanima add new file, start i clear. Radni i izlazni folderi su c:\ to si prilagodite, možete i direktno na telefon.

Code:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <MediaCoderPrefs><node key="overall"><node key="generic"/><node key="ui"><node key="optionTab"><value>9</value></node><node key="param"><value>160,34,-32000,-32000</value></node><node key="noWelcome"><value>4077</value></node></node><node key="task"><node key="destdir"><value>c:\</value></node><node key="tempdir"><value>c:\</value></node></node><node key="output"/><node key="tagging"/><node key="subtitle"><node key="slang"><value>en</value></node><node key="font"><value>C:\WINDOWS\Fonts\TIMES.TTF</value></node></node><node key="decoding"/><node key="audio"><node key="encoder"><value>Nero Encoder</value></node></node><node key="video"><node key="bitrate"><value>325</value></node><node key="format"><value>XviD</value></node></node><node key="container"><node key="external"><value>Enabled</value></node></node><node key="mplayer"/><node key="preview"><node key="render"><value>false</value></node></node><node key="plugin"/><node key="presets"/><node key="httpd"/><node key="server"/></node><node key="audiosrc"><node key="mplayer"/><node key="winamp"/><node key="lame"/><node key="wavefile"/></node><node key="audioenc"><node key="lame"/><node key="vorbis"/><node key="faac"/><node key="aacplus"/><node key="nero"><node key="mode"><value>Target Bitrate</value></node></node><node key="helix"/><node key="helixmp3"/><node key="fraunhofer"/><node key="speex"/><node key="musepack"/><node key="ffmpeg"/><node key="aac3gpp"/><node key="amr"/><node key="wavpack"/><node key="flac"/><node key="ape"/><node key="tta"/><node key="als"/><node key="ofr"/><node key="pcm"/><node key="cli"/></node><node key="videosrc"><node key="mplayer"/><node key="avisynth"/></node><node key="videoenc"><node key="xvid"><node key="profile"><value>Simple Profile Level 1</value></node></node><node key="x264"/><node key="mencoder"/><node key="ffmpeg"/><node key="theora"/><node key="dirac"/><node key="amv"/><node key="vfw"/><node key="dumper"/><node key="wm"/><node key="remote"/></node><node key="container"><node key="mp4box"/><node key="matroska"/><node key="mencoder"/><node key="mp4creator"/><node key="atom"/><node key="pmp"/><node key="vcd"/></node><node key="audiofilter"><node key="resample"><node key="samplerate"><value>32000</value></node></node><node key="equalizer"/><node key="channels"/><node key="volume"/><node key="surround"/><node key="compressor"/><node key="delay"/><node key="extraStereo"/><node key="extra"/><node key="shibatch"/></node><node key="videofilter"><node key="scale"><node key="enabled"><value>true</value></node><node key="width"><value>220</value></node><node key="height"><value>176</value></node></node><node key="crop"><node key="mode"><value>Crop to fit</value></node></node><node key="expand"/><node key="frame"><node key="enabled"><value>false</value></node></node><node key="eq"/><node key="postproc"/><node key="rotate"/><node key="itf"/><node key="denoise"/><node key="unsharp"/><node key="delogo"/><node key="screenshot"/><node key="thumb"/><node key="extra"/></node></MediaCoderPrefs>
    ako hoćete manje fileove možete još smanjiti kvalitetu zvuka i ovako je predobar
    Zadnji uredio ravilov : 18-05-2008 u 01:22

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    samsung s3
    Bodovi
    6.887
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.887, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel se u V640 može nekako isključiti internet. U drugima mobitelima trebalo je namjestiti postavke želim li ići na internet. Ovdje izgleda već je sve namješteno i ono sa vremena na vrijeme greškom uđem u interent i proguta par kn.

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Noviji SE mobiteli automatski prema SIM kartici tj. operateru skinu postavke za GPRS, MMS i ostalo. Rjesenje je rucno obrisati/iskljuciti te postavke. Ili pazi sta stisces.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    samsung s3
    Bodovi
    6.887
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Noviji SE mobiteli automatski prema SIM kartici tj. operateru skinu postavke za GPRS, MMS i ostalo. Rjesenje je rucno obrisati/iskljuciti te postavke. Ili pazi sta stisces.
    gdje se nalaze točno te postavke?

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam za V640 buduci da ga nemam, ali evo za K810:
    - GPRS: MENU > Settings > Connectivity > Data communication > Data accounts
    - MMS: MENU > Messaging > Settings > Picture message > MMS profile

Vjerujem da tocno mjesto na V640 ima u uputama od mobitela (procitao si ih, jelda?).

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moram reć da su upute za sony vrlo jadne i šture, bar u usporedbi sa samsungom i nokiom.

Ja sam već deformiran s godinama pa sam na engleskom sučelju dakle menu-settings-zatim odabereš zadnju karticu conectivity-internet settings-odabereš i tamo ti je označeno po d data accaunts -start-options-edit-i tamo mu izbriši npr. apn ili upiši nešto bezveze i ubio si ga. zapiši si taj apn ako se predomisliš isto možda trebaš napraviti i za broadband accaunt.

Jedino ako opet sam ne upiše te podatke to bi te trebalo riješiti, glupo je jer na samsungu sam jednostavno isključio pristup i zdravo ovdje ima samo opciju da isključiš lokalne konekcije.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    samsung s3
    Bodovi
    6.887
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam za V640 buduci da ga nemam, ali evo za K810:
    - GPRS: MENU > Settings > Connectivity > Data communication > Data accounts
    - MMS: MENU > Messaging > Settings > Picture message > MMS profile

Vjerujem da tocno mjesto na V640 ima u uputama od mobitela (procitao si ih, jelda?).
    Upute su više nego šture.
    Izbrisao sam folder (ili već što je) start iz Connectivity i sad je po defaultu MMS pa se više ne može spojit na internet.
    Hvala!

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao happydayhr Pregledaj post
    Izbrisao sam folder (ili već što je)...
    Profil, inace.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    huawei p10 plus
    Operater
    t-mobile,tele2
    Bodovi
    13.314
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.314, Nivo: 27
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da ne otvaram novu temu o se v640i,često mi se pojavljuje ona ikona 3g na ekranu, kako to isključiti,i iako u karakteristikama
    stoji da ima dobru bateriju meni traje 2-3 dana,(kad skoro ništa neradim)iako je posve nova

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vec je bilo o tome rijeci, mogao si bas i potraziti.
    Negdje u postavkama mreze ima "GSM and 3G" i "GSM only", stavi na "GSM only" i to je to.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ili tocnije -

settings>connectivity>data communication>preferred service>GSM only ili CS only

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 6s
    Operater
    te-kom
    Bodovi
    14.784
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.784, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fukmondo Pregledaj post
    I da izgleda da je rađen isključivo za vodafone tak da i nema golog sonyevog softwarea za njega pa je cijeli problematičan za modanje, moram priznati da nemam baš puno vremena pa nisam baš shvatio sve te cake s modanjima i što je što.
    a sto je K630 njegov brat blizanac...
    For the hoven lands...

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    huawei p10 plus
    Operater
    t-mobile,tele2
    Bodovi
    13.314
    Nivo
    27
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vec je bilo o tome rijeci, mogao si bas i potraziti.
    Negdje u postavkama mreze ima "GSM and 3G" i "GSM only", stavi na "GSM only" i to je to.
    hvala na odgovoru,
    čitao sam o se 640 ,neke stvari sam vidio(poput isključivanja interneta)a ovo nisam vidio

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ravilov;776065]
    ... Nazalost u temi o rastavljanju nema tutora za V640 niti sam ga uspio naci Googleom, ali ako ti se da, tijekom procesa poslikaj par slika i napisi ti tutorial.

Znam da je stari post, ali ako u međuvremenu niste našli, evo za skinuti dosta toga sa servisne strane :
    http://rs152dt.rapidshare.com/files/.../V640_CSPN.rar

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    počeo mi se restartati ko blesav prvo po sitno a sad više gotovo da i ne radi servis ili ima neki trik?

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 6s
    Operater
    te-kom
    Bodovi
    14.784
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Servis. To je A2 platforma koju nemozes od doma sredit,tako da tamo di si ga kupio ,tamo i reklamiras
    For the hoven lands...

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @fukmondo,
    Da ne ponavljam dvaput:
    https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58729

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo mi je poslao kolega Deyo238

QUOTE:

Probaj ove postavke za video kodiranje, umjesto onih koje si postao ovdje: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=771313&postcount=67 , iste tvoje postavke samo malo izmijenjene, a veličina datoteka je puno manja, jer se može koristiti manji bitrate, uz istu kvalitetu slike.

Audio
    source - autoselect
    encoder - nero encoder
    resample - 32000 hz
    channel - stereo (ja osobno koristiom mono, razlika je nikakva, a datoteka je manja)
    Postavke nero encodera: - profile-auto ili lc-aac, target bitrate 64 kbps

Video:
    mode - two-pass, 128 kbps, (čak i 112 je sasvim dovoljno, film od 2h je otprilike velik 135-140MB, dok u xvidu je bio oko 200-210MB)
    format - h.264
    container - mp4
    source - autoselect(mencoder)
    encoder - autoselect(mencoder)
    x264 - baseline
    predictor frames - 6
    motion est. mode - hexagonal
    motion est. range - 8
    level - 2.1
    b-frames - 5
    subpel refinment - 7

Muxer
    enabled
    multiplexer - mp4box

Picture

Resize 220x176
    Crop to fit
    Frame rate original (isključeno)

Subtitle
    enabled
    font - times new roman true type (ako vam je premali stavite bold)
    scale - movie diagonal

Generic
    ovdje odredite radni i izlazni folder

End Quote

Mogu vam reći da sam na kraju i probao uglavnom izađe vam epizoda recimo atlantisa 50-60 mb, a film oko 100-130 mb, otprilike duplo manje nego s xvidom ali i duplo više traje s time da ja ne koristim dva prolaza kao kolega jer onda traje još duže.(duplo)

Uglavnom kome je bitna količina memorije koju video zauzima vrlo dobra ideja. Ipak je to dva filma umjesto jednog na kartici ako se nekuda ide i na kraju sam i sam počeo koristiti kolegine postavke osim kad mi se žuri a imam mjesta na kartici.

I neznam dali je tko rekao naišao sam na potvrde da mali radi bez ikakvog problema s karticama od 8 gb.

Kome trebaju tamo neke nokije

btw prestao se restartati ali ponekad i dalje restarta iz čistog mira, vrag bi ga znao odfurat ću ga na servis dok još imam garu. Pa je svaki video zujao, onda su zujali samo oni gdje je položen na displey i onda je na kraju prestao zujati i sad radi normalno, dakle ima svoje muhe nemože se reć da nema.

Hvala kolegi
    Zadnji uredio fukmondo : 29-11-2008 u 23:02

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ubacio sam Mobile Gmaps u telefonček i stvar izgleda radi vrlo fino

http://www.mgmaps.com/ čini mi se da je ovo rješenje za one s dummy telefonima i javom, a hoće imati karte i navigaciju , stvar koristi google maps i još par sličnih servisa , radi u offline modu, a može raditi i s gps reciverima ugrađenim i dodanim, karte su zapravo s gogla tako da znate kako to izgleda (sasvim solidno ako mene pitate). Cijelu priču sam obavio u flight modu dakle konekcija na net uopće nije potrebna skinete si karte na mem karticu i to je to i uopće nije komplicirano.

Prvo instalirate jar od programa, onda odete na web stranicu koja će vam izraditi kartu koju hoćete od google mapsa npr. Rijeke označite četverokut na karti koji hoćete nivo detalja i nivo zuma (ja stavio max.), kažete generate i ponudi vam se map file za download, onda skinete map creator tool instalirate pokrenete i kažete mu da napravi kartu od tog fajla koji ste skinuli, to lijepo kopirate na karticu i to je to. Pokrenete aplikaciju u settings kažete da koristi offline karte iz cahcha i evo meni karte Rijeke. Fajl s kartom 3,3 mb velik. Tako možete napraviti dakle kartu bilo čega. Ja oduševljen.

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fukmondo Pregledaj post
    Ubacio sam Mobile Gmaps u telefonček i stvar izgleda radi vrlo fino

http://www.mgmaps.com/ čini mi se da je ovo rješenje za one s dummy telefonima i javom, a hoće imati karte i navigaciju , stvar koristi google maps i još par sličnih servisa , radi u offline modu, a može raditi i s gps reciverima ugrađenim i dodanim, karte su zapravo s gogla tako da znate kako to izgleda (sasvim solidno ako mene pitate). Cijelu priču sam obavio u flight modu dakle konekcija na net uopće nije potrebna skinete si karte na mem karticu i to je to i uopće nije komplicirano.

Prvo instalirate jar od programa, onda odete na web stranicu koja će vam izraditi kartu koju hoćete od google mapsa npr. Rijeke označite četverokut na karti koji hoćete nivo detalja i nivo zuma (ja stavio max.), kažete generate i ponudi vam se map file za download, onda skinete map creator tool instalirate pokrenete i kažete mu da napravi kartu od tog fajla koji ste skinuli, to lijepo kopirate na karticu i to je to. Pokrenete aplikaciju u settings kažete da koristi offline karte iz cahcha i evo meni karte Rijeke. Fajl s kartom 3,3 mb velik. Tako možete napraviti dakle kartu bilo čega. Ja oduševljen.
    Ja sam se bio igrao s tim prije par mjeseci, dok sam još imao K850... Daj mi reci, jel to još uvijek radi tisuće i tisuće foldera kad radi tu mapu? Sjećam se da je meni za kartu zagreba napravio cca 20 000 fileova, tako da kad sam palio mobitel jednostavno se nije mogao upaliti sa memorijskom karticom jer nije mogao očitati toliki broj podataka... Jesu poboljšali to u međuvremenu, kako sad stvar funkcionira? Ovo bi mogla biti jako dobra vijest za vlasnike C905 (a i drugih dummy SE sa gps-om)

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Ja sam se bio igrao s tim prije par mjeseci, dok sam još imao K850... Daj mi reci, jel to još uvijek radi tisuće i tisuće foldera kad radi tu mapu? Sjećam se da je meni za kartu zagreba napravio cca 20 000 fileova, tako da kad sam palio mobitel jednostavno se nije mogao upaliti sa memorijskom karticom jer nije mogao očitati toliki broj podataka... Jesu poboljšali to u međuvremenu, kako sad stvar funkcionira? Ovo bi mogla biti jako dobra vijest za vlasnike C905 (a i drugih dummy SE sa gps-om)
    Pa da ima brdo podfoldera ali na v640i uredno radi i mogu reći brzo, mada ja nemam gps reciver pa neznam kako radi u tom modu ali kao karta u mobitelu vrlo je dobra stvar jedino pretraživanje destinacije i routing ne šljaka bez neta tako da ako hoćeš to moraš mu dozvoliti konekciju ali opet sigurno uz manji trošak nego da skidaš kartu tog područja jer ovako je već imaš na fonu.

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Sony Ericsson V640
    By pero1985 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 24-10-2009, 12:51
  2. Sony Ericsson P1 review
    By Vepar in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 141
    Posljednji post: 22-11-2008, 10:10
  3. Sony Ericsson V640i - VIP webshop akcija za nove korisnike