Meni je sasvim ok, korisitio sam svo troje poprilicno, i za sad nema zamjerke.
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
mozda netko zna gdje nabaviti masku za 6120c
Jel rade kartice od 2gb ili 4 gb u 6120?
|Think again.|
Samo ja bi dodao, da ako se prilično poglasni, da dolaze neki distorzni zvukovi, ko da plastike vibrirajuInače se dobro čuje i normalni spiker se da tolko pojačat da ti ni spikerfon netreba
p.s. Ja imam pitanje u vezi gašenja one melodije kad palim njoku, jer mi ide na živce onaj temobil tratataratakak to ubit?
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
koliko imate slobodne interne memorije na telefonu? vidim da pise da ima 35MB, ali kod mene ima samo 20MB, pa me zanima kako i sta jos da obrisem i prebacim karticu. koliko sam vidio, teme iz interne memorije se nemogu obrisati...
e da instaliram neki program za cpu (CPU MON)i pise da je 192MHz, a gledam review za taj mob i pise da ima cca 360MHz. jel taj program nesljaka ili sta?
Zadnji uredio drakic55 : 11-04-2008 u 11:42
Ljudi jel imao tko možda problema sa otvaranjem PowerPoint (.ppt) i Adobe (.pdf) dokumenata? Wordove i Excelove mi normalno otvori, ali ova gore dva navedena neće...Zamolio bi ako mi netko može odgovorit jel mi je malo hitnije zbog ispita, tj. stavljanja skripte na mobitel :-)
Hvala, ovdje je izgleda bila greška u fileu, a ne Adobeu, samo još PowerPoint riješit...
Zadnji uredio recro : 12-04-2008 u 14:13
Evo link za download verzije 2.5
http://rapidshare.com/files/10687932...60_v3.rar.html
ta mi je verzija radila bez problema...
EDIT: probaj staviti novu verziju OfficeSuite-a ili QuickSuite-a na mob...
Možda ti se onda problem i sa tim prezentacijama riješi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo upravo nadogradio software na 4.21. nisam vidio nikakvu razliku osim one ikone od net browsera (sad je web n walk).
ako kome treba pomoc kako i sta slobodno nek se javi...
danijel
Pozdrav, imam jedno pitanje oko prebacivanje .doc ili .xls dokumenata na mob...Dakle radi se o slijedećim, morao sam formatirati disk slijedom okolnosti i ponovo instalirati Bluetooth i sve ostalo za mob ( PC Suite...) i sada kada želim prebaciti .doc ili .xls dokument prebaci mi na mob, ali u obliku datoteke, npr. Wordov dokument se zove Računovodstvo.doc i on prebaci na mob i napravi mi datoteku Računovodstvo u kojoj nema ništa, a prije nego samo imao sranja sa kompom normalno mi je prebacio .doc dokument i sve sam mogao normalno otvoriti...Da li je tko imao sličnih iskustava ili da zna kako riješiti ovaj problem...?
Za one koje muči frekvencija procesora - CPU je Dual-Core i 192 MHz je brzina jedne jezgre, a većina aplikacija nije svjesna još Dual-Core procesora. Ne brinite se, novi Symbian uredno podržava Dual-Core CPU i bit će iskorišteno svih 3xx MHz...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Glupo pitanje al kako krekirati aplikaciju (probao sam pokretanje kreka prije i poslije instalacije aplikacije al ne dozvoljava instalaciju)?
Ono što sam htio pitati je dal ovaj mob ima neku opciju da periodično provjerava mail (automatski)? Dal je to onaj "automatic retrieval" možda (ne spominje se nikakvo vrijeme ni sl.) jer nisam skužio što on točno radi?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ako se nevaram, za taj Acrobat, treba potpisati crack i instalirati ga poslije instalacije same aplikacije... samo neznam da li treba i samu aplikaciju potpisati...
Moguće da je trebalo potpisati.. Potpisao sam oboje, restartao mob nakon instalacije (kao što piše kod instalacije, ali tko to još čita) i ubacio crack - radi.
Ostaje još mail iz posta prije.
što se maila tiče, probaj na dotsis-u (ili negedje na forumu) naći profi Mail (ili tako nekako se zove aplikacij). mislim da ti ona to omogućava...![]()
Imam i to, našao sam i tutor da ga podesim za gmail, al vrag ga odnio neće se spojiti (postavke za net i sve to su sasvim uredno podešene kako u programu tako i na mobu). Uvijek baca "failed to connect". Iste te postavke u defaultnom mail klijentu rade..
edit: al primjetio sam da se gprs veza uspostavi, promjeni se ikona, idem to još jednom pročačkat..
Kratko pitanjce:
Primim BT-om malo veći file, sejvam ga na karticu, obrišem ga iz inboxa, ali on i dalje zauzima mjesto u internoj memoriji telefona što mi smeta jer ne mogu primiti sljedeći veći fajl. Jedino rješenje koje sam našao je restartanje telefona, tada se stanje memorije vrati u normalno stanje.
Zašto? I postoji li neka mogućnost da fajlove primljene BT-om izravno primam na karticu (30mb interne memorije nekad zna biti malo)?
Pa imaš u mail klijentu opciju...kao što si spomenuo "Automatic Retrieval" podesiš si koji interval hoćeš...
Koliko znam, podesiš si u opcijama poruka da spremaš poruke na memorijsku karticu (Messaging-Options-Settings-Other-Memory in Use)...
Eh al imam mali problem sa tim spremanjem poruka na karticu (što sam btw podesio čim sam kupio mob, al i ubrzo vratio na staro) - mob se odbija spojiti preko data transfera na PC jer karticu koristi 'messaging application' i savjetuje mi promjenu memorije spremanja poruka (što je u jednu ruku i logično)![]()
Pa da. Jer on unloada podrsku za citac kartica prije nego se spoji sa kompom u mass storage modu. Tako da taj pristup treba biti oslobodjen jer je baza poruka zalockana s obzirom da se messaging aplikacija vrti u pozadini. OK, ne objasnjava to sto si pitao, ali ono bar detaljnije znas zasto se to mora napraviti ;notooth;
može pomoć
Naime posjedujem 6120c, oplemenjenu sa 4gb micro sd karticom.
Odnedavno je galerija poludila, da se tako izrazim, jednostavno mi zabloka cijeli mob. Ali to nije najgore od svega. najgore je to što sada više ništa nemam od podataka na kartici. Jednostavno su uništeni.
Napominjem da je soft najnoviji 5.11, do povremenih blokada je dolazilo i ranije prije nadogradnje, ali ovo....
Dali se moze 6120 dekodirat sa nekim kodom ili samo sa turbosimom.
Bookmarks