Ajde da ja malo pitam: kako promijeniti boju slova u pozadini na ekranu, mislim na ona slova (tekst) iznad lijeve i desne Soft Key tipke. Ne mogu naći u postavkama, dali neki program i koji? Znam da to ima po defaultu za S40
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
e jel se moze na n73 maknut s ekrana (standby) datum i onaj natpis HR Vip ( ili kaj vec)??
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dobio sam na korištenje ovaj mobitel i zanima me jedna stvar,to je jel moguće staviti neki program ili sl. da kad mi svira mjuza u slušalicama (kad odspojim slušalice od moba),da mjuza se NE uključi sve u 16. na dva jaka zvučnika na mobu te da me mob pita jel hoću da mi tako svira tj da onemogući da se ovo sve u 16 desi?![]()
hvala
George Eliot
jel mi može netko reći koje tipove videa podržava (npr 3gp i sl.)
http://www.forum.nokia.com/devices/N73
Pogledaj si malo vamo za pravi info o N73.
George Eliot
a imas symbian, tak da ak ne podrzava instaliras program za to i mozes gledat
E ovako,imam problem na curinom N73 a to je,ugasim ga i kasnije upalim i svaki puta kad g ponovno upalim traži da se upiše vrijeme(sat i datum).Malo previše to živcira pa daj mi objasnite u čem je problem ako netko zna.
Jer na mom n73 nije tako,mogu ga po 10 puta ugasit i upalit vrijeme stoji.
mama ti sestra!
probaj hard reset. mislim da ovako nemozes nista drugo napravit, gotovo sam siguran da bi to pomoglo.
Naime,danas sam update firmware i kad idem instalirat programe napiše mi na kompu operation canceled?Programi koji su se bez beda instalirali(npr auto lock,handy taskman i sl sad neidu).Imam t-com n73 kupljen prije par dana
Jel ima koji način da se vrati na prvotni firmware?
Ovo s instaliranje programa je riješeno,update smo pc suite i restarto komp pa sad ide
Ostaje problem sporosti kod novog firmware i to da NSS ne očitava nish pa nemogu promjeniti code i poveznao s tim niti update neki drugi firmware
Zadnji uredio Kimi' : 03-04-2008 u 18:11
Who dares wins!
cuo sam da bas nije preporucljivo namjestiti LIGHT SENSOR (osvjetljenje ekrana) u opcijama na max. je li to istina?
da je opasno po mob nebi bilo u opcijama toliko jako, a ako puno tipkas po mobu u mraku, stavi si osvjetljenje najmanje, jer ako je full jako smeta ocima,pogotov ako duze gledas.pozz
Koja je veličina wallpapera na N73?
George Eliot
http://www.zedge.net/themes/921/nokia-n73-themes/
ovdje možen naći jako puno tema pa ti slika bude preko cijelog ekrana
Who dares wins!
240x320 pixela je rezolucija (cijelog) displeya na N73
Ako koristiš neku "neutralnu" temu, recimo skroz crnu ili bijelu, i hoćeš staviti neku sliku da ti bude kao pozadina, da bi slika bila od ruba do ruba, rezolucija slike treba biti 240x240 pixela (prolazi i 240x235, ali nisam baš siguran da će slika biti od ruba do ruba). Ja sam stavljao slike 240x240 i slika bi bila od ruba do ruba, kod rezolucije 240x235 bile bi male bijele linije sa svake strane...
Evo i slika, da se zna na koji dio displeya mislim, tj na kojem dijelu displeya bude slika kao wallpaper
(na slici, unutar ovih crvenih rubova)
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
To su dimenzije središnjeg wallpapera, ne pozadine u temi! Nisam tolko lud da ne razlikujem to dvojeAjd sprobaj u npr. irfanu napraviti blank image 238*232, pa onda 239*233, pa 240*234, pa 240*235, pa ih postavljaj redom za wallpaper. Vidiš rubove oko njih? Na svima osim na 240*234. Isprobao sam i na jednoj vanserijskoj temi, iste su dimenzije.
Ja imam jedan wallpaper koji je namijenjen PC pozadini. Također slika nije od ruba do ruba već se vide rubovi debljine 1mm sa svake strane.
E, ljudi, čitajući ovo počinje mi to sve više smetati, a mob imam nekih 15 dana i nisam obraćao pozornost za to.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks