Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 19 od 37 PrvaPrva ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 29 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 451 do 475 od 906
    Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    eh, luna, humanitarne akcije navijača ne idu u medije jer isti nemaju volju niti želju to objavljivati, a širokim masama ne možeš drukčije neke stvari objasniti nego preko novina . . .
    akcije je bilo mnogo, nisu medijski popracene jer to ne prodaje novine . . .
    novine prodaju senzacije, a humanitarka navijača to nije . . .
    al ne dajte da vas pokoleba to sto takve stvari nejdu u medije, mislim, vama mediji tak i tak nisu bitni.. ustrajte i dalje u svemu tome, naravno da ce se procuti.. izbacite svoj list. snadjite se nekako.. ima masa nacina.. pokazite da ste navijaci svih 7 dana u tjednu, a ne samo onaj jedan na tribinama.. i da vidis kak ce vas se gledat u drugom svjetlu..
    ili.. je to mozda losa ideja? mislim, mozda ce to nastetiti vasem imidzu opasnih tipova? a ultrasi fakat zgledaju opasno, kolko god ti tvrdio da su mamine maze
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    njoka n95 s previse memor
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    bejb, ti ces si ziher onda nac curu koja je celava inace ces morat umlatit boga u njoj, jer hey, ona svojom kosom prlja grad.
    ma rofl..
    u pocetku sam zinula ustilu OMFG, al sam onda vidjela kolko godina pise u profilu.. ic oukej.. mlad si, povodljiv si..
    mlad sam istina...Al mi je pun kuraac ove teme i citiranja jednih drugih.U jednim se stvarima slazemo u drugim ne...Nego samo mi odgovori jeli punkeri ciste grad?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al ne dajte da vas pokoleba to sto takve stvari nejdu u medije, mislim, vama mediji tak i tak nisu bitni.. ustrajte i dalje u svemu tome, naravno da ce se procuti.. izbacite svoj list. snadjite se nekako.. ima masa nacina.. pokazite da ste navijaci svih 7 dana u tjednu, a ne samo onaj jedan na tribinama.. i da vidis kak ce vas se gledat u drugom svjetlu..
    ili.. je to mozda losa ideja? mislim, mozda ce to nastetiti vasem imidzu opasnih tipova? a ultrasi fakat zgledaju opasno, kolko god ti tvrdio da su mamine maze
    http://www.badblueboys.hr/Forum/Thre...?ThreadID=1262

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marin Pregledaj post
    mlad sam istina...Al mi je pun kuraac ove teme i citiranja jednih drugih.U jednim se stvarima slazemo u drugim ne...Nego samo mi odgovori jeli punkeri ciste grad?
    a zakaj bi oni trebali cistit grad?
    mislim, ovdje pricamo o identitetu koji imaju bojsi medju normalnim gradjanima, a taj identitet je daleko od ugodnog.. pankeri, koliko god ih ti volio ili ne, nemaju ekscese i svijet ioh ne gleda kao agresivce. bojse se gleda na taj nacin.. ja sam samo davala prijedloge na koji nacin bojsi mogu pokazati i dokazati drugacije! ukolko im je, naravno, u interesu da ih se prestane smtarati huliganima..
    ukoliko nije.. e heb ga onda, raspali po bakljama i necijoj glavi, sto da ti kazem..

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a zakaj bi oni trebali cistit grad?
    mislim, ovdje pricamo o identitetu koji imaju bojsi medju normalnim gradjanima, a taj identitet je daleko od ugodnog.. pankeri, koliko god ih ti volio ili ne, nemaju ekscese i svijet ioh ne gleda kao agresivce. bojse se gleda na taj nacin.. ja sam samo davala prijedloge na koji nacin bojsi mogu pokazati i dokazati drugacije! ukolko im je, naravno, u interesu da ih se prestane smtarati huliganima..
    ukoliko nije.. e heb ga onda, raspali po bakljama i necijoj glavi, sto da ti kazem..
    procitaj samo link valjda je to dovoljno
    http://www.badblueboys.hr/Forum/Thre...?ThreadID=1262
    evo jos jedan za kraljicu lunu
    http://www.badblueboys.hr/Forum/Thre...?ThreadID=1118
    evo jos jedan
    http://www.badblueboys.hr/Forum/Thre...?ThreadID=1112

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marin Pregledaj post
    Gle Marine, ako ne možeš kontrolirati svoje emocije, nemoj ni pratiti temu. Meni je još teže gledati takve postove kao taj tvoj o punkerima jer imam jako puno frendova punkera s kojima odem subotom vani i ubijemo se ko guzice u parku, pjevamo Fridu i zajebavamo se (nebi vjerovao, jelda, i jedan ludi moderator je pijandura i zapravo ima kakav-takav život).

Stvarno bi te zamolio da pripaziš na takve izjave, nemoj reći da nisi imao priliku.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ni ne pokolebava nas, akcije se rade i dalje, planiraju se nove . . .
    boli nas za medije . . .
    list izlazi, tj. fanzin . . .
    i jesmo, i to pokazujemo, ali ljude ne žele gledati . . .
    pa jesam stavio link u ovu temu, jel ga itko komentirao?
    nije, a kad je bilo prvo sranje svi se raspisali . . .

ne, dapače . . .
    a ultrasi ne izgledaju opasno . . .
    izgledaju normalno, ko i svi drugi građani . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Gle Marine, ako ne možeš kontrolirati svoje emocije, nemoj ni pratiti temu. Meni je još teže gledati takve postove kao taj tvoj o punkerima jer imam jako puno frendova punkera s kojima odem subotom vani i ubijemo se ko guzice u parku, pjevamo Fridu i zajebavamo se (nebi vjerovao, jelda, i jedan ludi moderator je pijandura i zapravo ima kakav-takav život).

Stvarno bi te zamolio da pripaziš na takve izjave, nemoj reći da nisi imao priliku.
    Ispravio sam post ...Sve mi je jasno.

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marine, a sto da ti kazem? naravno da je to pohvalno! naravno da je to super i da toga treba biti jos! i u buduce stavljajte linkove i obavjesti i po okolnim forumima, stajaznam, blogovima, di vec visite.. razglasit ce se takve stvari..

ne zbog mene, nisam ti ja nit mama nit kraljica!
    nego zbog udruge kojoj, ako pripadas, bi trebao osvjetlat obraz..

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marine, a sto da ti kazem? naravno da je to pohvalno! naravno da je to super i da toga treba biti jos! i u buduce stavljajte linkove i obavjesti i po okolnim forumima, stajaznam, blogovima, di vec visite.. razglasit ce se takve stvari..

ne zbog mene, nisam ti ja nit mama nit kraljica!
    nego zbog udruge kojoj, ako pripadas, bi trebao osvjetlat obraz..
    udruga nema veze s takvim stvarima sto se dogadjaju na ribnjaku i ostalim okupljalistima...
    Jos mi nije jasno zasto vama smetaju baklje kada se zapale...Meni jedino smeta kada se nadje neki ludjak pijani koji ide bacat ju ...je da su se sve bacale na cibaliji za to nemam isprike ...al sse sjecam jos do prije godinu dana strogo zabranjeno ih je medju nama navijacima bilo baciti na teren...

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    E66, Galaxy S
    Operater
    t-mobile (team)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne bi mene, al brijem da bi mog frenda alternativca pored mene

a zakaj se ultras skriva? zakaj ima kapuljacu i nema lice nit ime? ah, nije valjda zato kaj radi sranja, pa se skriva od kamera i murije..

ukratko, bojsi su huligani. da, jesu! mozete se vi do preksutra izmotavati na represiju, nju zahvalite svim onim pojedincima koji su (iako mozda ne clanovi udruge, pace, mislim da udrugu nitko od takvih nit vidio nije) u ime kluba i u ime navijacke skupine mlatili, demolirali, vrijedjali.. i umjesto da vi nastavljate istim mjerama, ajt radite nesto korisno i lijepo!! nesto u humanitarne svrhe! nesto za Zagreb kojeg tak imate rad (nes ti akcije ciscenja trga s metlama, fakat pocistite nes! sljeme npr!) ukratko, aktivirajte se u stvarima koje ce navijace okarakterizirati kao drustvu korisne i pozeljne! i onda naravno da netko u takvog navijaca nece olako prstom upirati i vikati da je to huligan!
    a bojsi se fakat ne isticu nicime osim losim stvarima..
    ili su i tu mediji krivi? pusti medije.. nisu mediji sve.. da bojsi naprave nesto dobro, saznalo bi se to drugim kanalima cak da vas mediji i diskriminiraju tako..
    draga moja kad se davala krv, tojest kad su "huligani" davali krv to nije bilo bilo na naslovnici... zato kaj to nije SENZACIJA, em je dobro djelo a koga jos zanima sta boysi rade dobro... al bitno je da se u novinama stvori slika da je BOYS=HULIGAN i zato vi svi ovako reagirate i krvo gledate na te iste decke...

mediji manipuliraju informacijama i stvaraju vam sliku kakvu oni zele da vi vidite...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skroz dok ne izbacite huligane iz svojih redova (tu ce bit posla), ne prestanete bacat baklje na teren, tuc se okolo (s bilokim), izbacit one koje se napiju pa docnu na sjever (tu bi ja mogo svoje frendove obuzdat iako su oni samo nabrijatori nista drugo),i prestanete pjevat ubi drotove, tucemo policiju...

nikakva slika u narodu o vama se nece popraviti, nazalost uvijek se gledaju ljudi po losim, a ne dobrim djelima!a par davanja krvi i humanitarnih akcija nemoze sprijeciti par ovih cimbenika sto sam ja napisao na gotovo svakoj utakmici...

31 days registered

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    E66, Galaxy S
    Operater
    t-mobile (team)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ovo je ocit dokaz kako se bad blue boyse usporedjuje sa necim s cim nemaju veze... stavlja ih se u isti kos s domoljubljem i oboje proglasava huliganizmom... eto, i sad bi covjek kad procit ovo a nema pojima o cemu se radi pomislio da je biti bad blue boys nesto lose i da je isticanje domoljublja protuzakonito i zaostalo, i ko to jos radi??? nego se treba svima uvlacit u supak i prodat sebe...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao WANKoner1 Pregledaj post
    skroz dok ne izbacite huligane iz svojih redova (tu ce bit posla), ne prestanete bacat baklje na teren, tuc se okolo (s bilokim), izbacit one koje se napiju pa docnu na sjever (tu bi ja mogo svoje frendove obuzdat iako su oni samo nabrijatori nista drugo),i prestanete pjevat ubi drotove, tucemo policiju...

nikakva slika u narodu o vama se nece popraviti, nazalost uvijek se gledaju ljudi po losim, a ne dobrim djelima!a par davanja krvi i humanitarnih akcija nemoze sprijeciti par ovih cimbenika sto sam ja napisao na gotovo svakoj utakmici...

Ti pricas o tim bakljama kao da tebe gadjaju dolje...Onda si ti hooligan jer bacas petarde na ulicu ffs...To sa drotovima...Sta te briga sta drugi vicu ,nek vicu ako oce sta hoce..I ti nekada nekome opsujes mater,tako i mi drotovima xD

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa kad mi neko kaze da sam nepristojan necu se na forumu pocet opravdavat kako mi je to navika ovo ono... DUH!!
    nego cu to prihvatit...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://matrixdc.javno.info/gn.php?m=...7&kategorija=0

no comment . . .

ovo je valjda wan tvoje viđenje navijača, a i viđenje većine ljudi sa foruma . . .

enjoy . . .

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedan jedini, tomislav židak . . .
    to je novinar . . .

http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet...4,5,,114851.jl

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo je ipak komplesnije pitanje pa i odgovor.Kaj da ti velim koliko sam vezana uz Dinamo i stadion.Stanovala u budakovoj,igrala se tamo kad su ga gradili(fakat sam stara)poznavala mnoge tadasnje nogometase ,a sada trenere itd.Isla na tekme i navijali , ono zivjela uz Dinamo.Dosla su neka druga vremena,pa i rat.Neki su se kroz promjenu njegovog imena,prodali.Neki su valjda imali viziju da ce to biti njihov privatni klub,pa su si radili privatne liftove i ostale malogradanske ili kako vec gluposti.Naravno da je to sve kostalo.Ali u onom opcem kaosu ko je kaj smio reci .Jedini koji su ostali pravi navijaci svog kluba su bbb.I svaka im cast.Izborili su se za ono svoje, za Dinamo.Ma ja prosto uzivam,kad oni cjelu tekmu se deru i pjevaju,navijaju.Naravno da nije uvjek sve ljepo i krasno.Uvijek neko zezne stvar,pa okrive sve.Ni ja nevolim kad se puca,bacaju baklje i kad se potuku.Zakon o navijacima,slazem se,samo poznavajuci nas mentalitet,nasu policiju i zakone i kako se oni provode u djelo,nemam kaj rec ,to znate svi,kak to ide..to me najvise ljuti ,sto u ovoj nasoj zemlji niko neradi kak treba svoj posel,kaj je sve korumpirano,a lova cuda radi...uu raspisala se ja..a kaj se tice stadiona.Steta kaj nismo dobili prvenstvo,sve bi se izgradilo i imali bi 2 stadiona i nebi se morali svadit.Ovako je to vreca bez dna,a neki skupljaju bodove,valjda ocekuju da ce dobit plocicu kao pocasni gradani ..ma lol

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Bodovi
    12.241
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.241, Nivo: 26
    Bodovi: 12.241, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lili Pregledaj post
    ovo je ipak komplesnije pitanje pa i odgovor.Kaj da ti velim koliko sam vezana uz Dinamo i stadion.Stanovala u budakovoj,igrala se tamo kad su ga gradili(fakat sam stara)poznavala mnoge tadasnje nogometase ,a sada trenere itd.Isla na tekme i navijali , ono zivjela uz Dinamo.Dosla su neka druga vremena,pa i rat.Neki su se kroz promjenu njegovog imena,prodali.Neki su valjda imali viziju da ce to biti njihov privatni klub,pa su si radili privatne liftove i ostale malogradanske ili kako vec gluposti.Naravno da je to sve kostalo.Ali u onom opcem kaosu ko je kaj smio reci .Jedini koji su ostali pravi navijaci svog kluba su bbb.I svaka im cast.Izborili su se za ono svoje, za Dinamo.Ma ja prosto uzivam,kad oni cjelu tekmu se deru i pjevaju,navijaju.Naravno da nije uvjek sve ljepo i krasno.Uvijek neko zezne stvar,pa okrive sve.Ni ja nevolim kad se puca,bacaju baklje i kad se potuku.Zakon o navijacima,slazem se,samo poznavajuci nas mentalitet,nasu policiju i zakone i kako se oni provode u djelo,nemam kaj rec ,to znate svi,kak to ide..to me najvise ljuti ,sto u ovoj nasoj zemlji niko neradi kak treba svoj posel,kaj je sve korumpirano,a lova cuda radi...uu raspisala se ja..a kaj se tice stadiona.Steta kaj nismo dobili prvenstvo,sve bi se izgradilo i imali bi 2 stadiona i nebi se morali svadit.Ovako je to vreca bez dna,a neki skupljaju bodove,valjda ocekuju da ce dobit plocicu kao pocasni gradani ..ma lol
    bravo ti
    “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://pnen.javno.info/gn.php?m=1&rb...9&kategorija=0

za gospona Tomurada . . .
    obavezno procitati . . .

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lili Pregledaj post
    oni su pravi navijaci, ali nevolis kad rade ovo, kad rade ono, kad rade ono trece...a to se sve radi i oni se time diče...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao WANKoner1 Pregledaj post
    oni su pravi navijaci, ali nevolis kad rade ovo, kad rade ono, kad rade ono trece...a to se sve radi i oni se time diče...
    dičili se uvijek, i uvijek ćemo se dičiti . . .
    nemoj ni pokušavati shvatiti . . .

ne ide ti . . .
    a i nikad nećeš shvatiti nešto čega nisi dio . . .

P.S. ne moraš odgovarati . . .

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh, evo mene s novostima . . .

dakle, jučerašnja tekma, dinamo- zagreb, "gradski derbi", ako se to tako može zvati . . .
    policija i zaštitari u suradnji s klubom zatvaraju sve ulaze na sjever osim zadnjeg, na koji se ulazilo u ogromnim redovima . . .
    pretres kao da idemo kod predsjednika države, a ne na utakmicu . . .
    poslije pretresa policija pokazuje da je nabavila nove kamere, snimajući svakog pojedinca pri ulazu na rotor ( u mom slučaju pokušavajući snimati . . . )
    misle tako uništiti mlađima želju za odlaskom na utakmice, ali ne shvaćaju da se to ne može . . .
    takav se rodiš, to ti je u krvi, i to se ne može izbiti nikakvom represijom, batinama, zatvorima, zlostavljanjima, zabranama, . . .
    i, sad jedan frend ulazi s transparentom njihove grupe . . .
    na transparentu piše:
    new blood of old school
    dolazi 10 redara, 2 drota, svi se skupljaju oko transpa i počinje vijećanje . . .
    no, problem je u tome kaj nitko ne zna engleski od njih
    dečko ima prevede kaj to znači, a oni odmah odgovaraju da transp ne može unutra jer se spominje krv . . .
    zanima me da li to znači da će se prefarbati poruka na vrhu istoka:
    I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU !
    dečko odlazi spremiti transp, i vraća se poslije . . .
    također, u suradnji s klubom zabranjeno je postavljanje transparenta koji stoji na gornjoj ogradi sjevera:
    UPRAVE I IGRAČI PROLAZE, OSTAJEMO SAMO DINAMO I MI !
    ali nema veze, glasove nam ne mozete oduzeti . . .

isto tako, policija je htjela maknuti sliku pokojnog Frane, koja stoji preko udarnog transpa . . .
    ali sve je ostalo na prijetnjama . . .

samo tako nastavite gospodo iz mupa, jači smo mi nego što vi mislite . . .
    mozete nam sve oduzeti, ali glasove ne !
    i jači i pozicioraniji su lomili zube na nama . . .

stoga,

MUKU MUČE DA NAS SPRIJEČE, SPRIJEČITI NAS NITKO NEĆE ! ! !

DINAMO, DINAMO ! ! !

P.S. @wankoner
    da, zapalili smo 18 baklji i huligani smo . . .

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prigodna poruka white stonesa na utakmici kupa Varteks - Hajduk :

+ Odgovori na temu
Stranica 19 od 37 PrvaPrva ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 29 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks