Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 33 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 426 do 450 od 906

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://vecernji.hr/portal/services/t...onicle/3065368

zanimljivo, dok se ubojicama, pedofilima, silovateljima, pljačkašima i ostaloj gamadi stavljaju samo inicijali, navijačima se objavljuju puna imena i prezimena te dob . . .
    a bivšem policajcu koji je trebao biti svjedok i ostalim žrtvama napada samo ime i prvo slovo prezimena
    pa recite da nismo policijska država . . .

P.S. i dalje čekam odgovor . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    bežićni
    Operater
    snjegofon
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav svima...može pitanje???

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitaj
    ja ćem ti odgovoriti
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    joooj ,samo Dinamo,Hajduk,Rijeka.... i ostala sranja o navijanju i ljubavi prema klubu i o tome kako je policija okrutna i nepravedna!bla,bla,bla!
    vec mi to stvarno ide na k....
    razbijanje stolica na stadionima,unistavanje tramvaja,paljenje,tucnjave!
    vi to smatrate navijanjem i cudite se sto su stadioni prazni!ne kuzim sta imate od tog preseravanja!?
    bbbbrljo,nemam nista protiv tebe ,a niti ostalih pravih navijaca,ali nemojte lupetati gluposti o nekoj okrutnosti policajaca,jer su oni po meni stvarno preblagi.
    da se neko time stvarno ozbiljno pozabavi, ne bi imali ovako jadno stanje na stadionima!

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    joooj ,samo Dinamo,Hajduk,Rijeka.... i ostala sranja o navijanju i ljubavi prema klubu i o tome kako je policija okrutna i nepravedna!bla,bla,bla!
    vec mi to stvarno ide na k....
    razbijanje stolica na stadionima,unistavanje tramvaja,paljenje,tucnjave!
    vi to smatrate navijanjem i cudite se sto su stadioni prazni!ne kuzim sta imate od tog preseravanja!?
    bbbbrljo,nemam nista protiv tebe ,a niti ostalih pravih navijaca,ali nemojte lupetati gluposti o nekoj okrutnosti policajaca,jer su oni po meni stvarno preblagi.
    da se neko time stvarno ozbiljno pozabavi, ne bi imali ovako jadno stanje na stadionima!
    jedno b manje . . .

to je kvalitetan post, ma kako se ja ne slagao s njim je rznam puno bolje stanje stvari nego ti . . .
    stolci nisu razbijani i trgani od croacije, tramvaji ne znam kad su zadnji put unisteni, tučnjave ne uključuju obične građane već samo navijače i ne ugrožavaju nikog drugog, . . .
    moj pojam navijanja i tvoj se očito jako razlikuje . . .
    za mene to nije preseravanje, za tebe je . . .
    gledaj, nemoj pricati o brutalnosti policajaca kad je nisi iskusio na tribini, prije i poslije utakmice . . .
    stanje nije jadno zbog navijača, stanje je jadno zbog stanja u državi . . .
    kako na utakmicu koja je uvijek označena utakmicom najvećeg rizika, vječiti derbi, dinamo-hajduk, dođe pun stadio, roditelji s djecom, umirovljenici, . . . a tad je kao najveća opasnost od nereda?
    kako je onda pun stadion?
    a na proslavi naslova prvaka protiv međimurja prošle sezone 1500 ljudi, a od toga 1000 na sjeveru, a opasnosti od nereda nema . . .
    daj mi objasni kako . . .
    u jednoj emisiji koja će, nadam se uskoro biti stavljena na net, u kojoj su gostovali g. Tomurad i dva naša pripadnika, tomurad je rekao da se ljudi boje doći na stadion jer se boje nereda . . .
    znaš kako su ga ušutkali?
    istinom . . .
    rekao mu je jedan da je u zadnjih 10 godina koliko on redovno ide na utakmice 2 puta došlo do nereda, 96 i na onoj tekmi protiv zagreba prošle sezone koju sam opisao, i to oba puta nakon kaj su policajci uletjeli i počeli mlatiti sve oko sebe . . .
    gospodin Tomurad je samo zašutio i pognuo glavu . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    citirat cu sam sebe:

bbbbrljo,nemam nista protiv tebe ,a niti ostalih pravih navijaca
    mozda poznaješ stanje na "terenu"(nekad sam i ja bio "aktivan" navijac),ali stadioni su ukleto prazni i ne bih rekao da je za sve kriva policija!
    o poimanju navijanja ne zelim raspravljati,ali nekad su stadioni bili puni navijaca,obitelji,djece,umirovljenika,a danas?!

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    citirat cu sam sebe:

mozda poznaješ stanje na "terenu"(nekad sam i ja bio "aktivan" navijac),ali stadioni su ukleto prazni i ne bih rekao da je za sve kriva policija!
    o poimanju navijanja ne zelim raspravljati,ali nekad su stadioni bili puni navijaca,obitelji,djece,umirovljenika,a danas?!
    nisam ni ja rekao da je za sve kriva policija, ali isto tako nisu ni krivi ni navijači koji su na sjeveru . . .
    imaju još dvije tribine na koje mogu ići, svi sad okrivljuju boyse, a i ostale navijače za takvo stanje u hrvatskom nogometu . . .
    znam da dosta ekipe ne ide na tekme zbog, u našem slučaju, mamića, skupih karti za naše prilike, neudobnosti na stadionima, . . .
    policija tu nije razlog . . .
    jer nas batine neće otjerati, samo će nas ojačati . . .
    i danas su stadioni puni kad je derbi, kad je tekma lige prvaka, . . .
    a nisu puni na tekmama hnl-a . . .
    zašto?
    zagreb nikad nije bio niti će biti navijački grad . . .
    da svake godine igramo skupine lige prvaka, i onda bi stadioni bili prazni jer bi i to ljudima dosadilo, ljudi hoće spektakle na stadionima, tako da . . .
    a nama je i ona tekma protiv suhopolja isto važna kao i ona protiv werdera, jer smo tu uvijek i uvijek ćemo tu biti . . .

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jednostanvno je to sve....dinamo kupuje najbolje u hrvatskoj i na taj nacin slabi ostale klubove(****** tako je) i zbog takvih stvari se dogada da mjesec dana prije kraja sezone je osigurao naslov...sta ce neko ic gledat dinamovu tekmu kada zna da je sve gotovo i nema nikakvog naboja..da je jaca liga bilo bi i ljudi a ovako nema...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da malo osvježim temu . . .

dakle, jedan od sudionika nemilog događaje u kojem je naš prijatelj, brat sa tribine nepovratno izgubio život, ide u moju školu . . .
    sreo sam ga neki dan, ja sam se vraćao s vožnje, a on je baš išao na groblje . . .
    i baš sam ga pitao, kad se sve to malo sleglo, što se točno dogodilo te kobne noći . . .
    naime, njih 11, među kojima je najstariji bio frane, ostali svi 16 - 17 godina, su krenuli na ribnjak . . .
    oni to nisu znali, ali ta ekipa koja je bila tamo, među kojima je bio i dotični aleksandar koprenica, su sat i pol prije njihovog prolaza na ribnjaku su imali neku dogovorenu tučnjavu . . .
    prilikom prolaska pored njih, aleksandrova ekipa, nekoliko godina starija i mnogobrojnija, provocirala je uzvicima di ste pičke bili prije pola sata i ostalim uvredljivim materijalom upućenim prema njima . . .
    oni su produzili, i otišli dalje . . .
    pri povratku na opatovinu, opet su prošli pored navedene skupine koja je i dalje provocirala uvredama . . .
    i došlo je do tučnjave . . .
    nisam shvatio tko je krenuo prvi, možda i oni, ali u to nisam siguran pa neću pričati ko je krenuo prvi . . .
    dogodilo se kaj se dogodilo, aleksandar je izvukao nož i probo je franu
    nitko od njih nije bježao, kako se poslije pričalo, već su ostali i pomogli frani koji je ležao na podu . . .
    jer mi ne bježimo . . .
    i među aleksandrovom ekipom nije bilo cura i niti jedna cura nije dobila batine te noći na ribnjaku, to je još jedna novinarska izmišljotina . . .
    isto tako, sin roberta valdeca nije samo bio svjedok, bio je s tom ekipom na ribnjaku . . .
    po dolasku policije, uhićeni su i prebačeni u zatvor . . .
    u autu u kojem su njega vozili je bio je inspektor koji je vozio, žena iz socijalne i njih dvojica . . .
    inspektor i ova iz socijalne su poveli jedan vrlo zanimljiv razgovor . . .
    pričali su o tome kako je aleksandar jadan, kako će sad bezveze završiti u zatvoru, da on 100 % nije ništa kriv, . . .
    u zatvoru su bili 6 dana, dok su ostali sudionici tučnjave pušteni za desetak sati . . .
    dobili su prijave za sudjelovanje u tučnjavi, dok ostali, osim aleksandra, nisu dobili ništa . . .
    a on je dobio optužnicu za prekoračenje nužne obrane i nanošenje teških ozljeda, a zna se da se za svake ubodne rane iznad pojasa tretira kao pokušaj ubojstva . . .
    kako i oni imaju neke veze u policiji, saznali su da se njega štiti, i to na nekoj malo većoj poziciji jer i nekim pozicioranijm ljudima nije dopušten pristup i sva saznanja o slučaju . . .
    toliko o tome . . .

antistar
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cemu sad ovo? Zelis opet izazvati raspravu ili pak dokazati da si bas ti u pravu? Bilo kako bilo... nitko ne zna zasigurno sto se tamo dogadalo tako da...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Tetronic Pregledaj post
    Cemu sad ovo? Zelis opet izazvati raspravu ili pak dokazati da si bas ti u pravu? Bilo kako bilo... nitko ne zna zasigurno sto se tamo dogadalo tako da...
    ne, niti jedno niti drugo, samo iznošenje činjenica dobivenih od nekoga tko je bio tamo, a ne pročitanih iz raznih medija . . .

da ne živite u zabludi . . .

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa kak znas da taj lik ne kenja?!

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao WANKoner1 Pregledaj post
    pa kak znas da taj lik ne kenja?!
    zato kaj znam dečka malo dulje, i o takvim stvarima ne bi kenjao samo tako . . .

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo me opet . . .

u subotu, nakon tekme, na trgu sam išao do mcdonaldsa . . .
    i negdje na sredini trga, na onim stupovima sjedi skupina od jedno 5-6 pijanih zagoraca (nemam ništa protiv pijanih zagoraca, da ne bi krivo shvatili, ali oni koji su na tekmama malo češće će skužiti)
    i, prolaze pored njih 4 cure, ponavljam, CURE, obučene u crno, valjda darkerice, ne znam, i jedan im počne pjevati dobit ćete batina, dobit ćete batina . . .
    dečki došli na derbi, napili se i provociraju, jer oni su face, veliki navijači, bili su na tekmi, . . .
    a nikad ih u životu nisam vidio . . .
    i kaj da se nekaj dogodilo?
    mislim, nije da se ne bi umješao i napao te pijane debile koji imaju muda biti bahati samo kad su pijani i kurčiti se curama, a da su trijezni i sami, bili bi manji od makovog zrna . . .
    naravno, nije ništa bilo, ali nema veze . . .
    šta da se nešto dogodilo?
    naslov u novinama bi bio: bbb proslavili naslov tukući cure na trgu . . .
    a nitko od njih kolko ih je bilo nema veze s grupom . . .
    kolko sam vidio, u blizini sam bio samo ja, nitko drugi koji je redovito na tekmama . . .
    i je li on onda bbb jer na sebi ima majicu koju je dobio uz kartu, napio se i dere se?

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    je on je bbb,al ocito fejk
    s jedne strane, jbg bili su pijani sta ces...a s druge, likovi su idioti ocito i slazem se stvojim postom...

pojavili se na mojoj zgradi novi grafiti," smrt plavom vulkanu, p.s. nedamo maksimir i ponos grada mog" ono GO DIE IN A HOLE
    i to preko mog tega
    Zadnji uredio Tetronic : 12-05-2008 u 17:47 Razlog: spajanje postova

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    je on je bbb,al ocito fejk
    s jedne strane, jbg bili su pijani sta ces...a s druge, likovi su idioti ocito i slazem se stvojim postom...

pojavili se na mojoj zgradi novi grafiti," smrt plavom vulkanu, p.s. nedamo maksimir i ponos grada mog" ono GO DIE IN A HOLE
    i to preko mog tega
    da, za tebe je bbb . . .
    da, bili su pijani pa ih to opravdava?
    ti se slažeš sa mnom?
    ljudi, sutra sjekire padaju, nemojte izlaziti van . . .

a za poruke (to za mene nisu grafiti, ako za tebe jesu . . .), najbolje se mišljenje naroda vidi po zidovima grada . . .

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne, ne opravdava ih,samo kazem da treba sagledati sa obje strane...kad je covjek dusevno bolestan i ubije nekog, ide ona neuracunljivost itd...

al likovi su ocito idioti i slazem se stobom ,da...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne, ne opravdava ih,samo kazem da treba sagledati sa obje strane...kad je covjek dusevno bolestan i ubije nekog, ide ona neuracunljivost itd...

al likovi su ocito idioti i slazem se stobom ,da...
    nemoj miješati alkohol s neuračunljivošču, dva potpuno različita svijeta . . .

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaboravio sam staviti sliku šetalice koja je dignuta, a nije nigdje objavljena, što inače nije slučaj . . .
    očito je kako nekome smetamo i želi to zemljište . . .
    dosad su gotovo sve koreografije bile popraćene barem sa jednom slikom u medijima, a pogotovo je uvijek bio neki komentar o navijačima . . .
    poslije ove tekme, ništa, niti a, niti b . . .
    to govori kako se radi protiv te lokacije, protiv maksimira, da su tu neki viši interesi i struje . . .

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro si zakljucio lol

Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Bodovi
    6.516
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.516, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://vinovo.magnify.net/watch/play...2XVFD2M9T3J55Z
    Hrvatska huliganska reprezentacija

Izbornik Dena je odabrao momke koji ce blatiti cast nacije na EURU 2008

Ubit cemo, razbit cemo, koga - Austrijance
    Ubit cemo, razbit cemo, koga - Poljake
    Ubit cemo, razbit cemo, koga - Svabe

Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Bodovi
    6.516
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kazni li HNS Torcidu zbog razvijanja južnjačke zastave i natpisa White Boys, to će vjerojatno prvi put u povijesti biti da je netko kažnjen zbog nečega što u zakonu ne postoji!

- Kažnjiv je po naputku UEFA-e i FIFA-a - tvrde čelni ljudi Saveza, a njihove izjave promptno prenose mediji.

To nije istina, da ne upotrijebimo težu riječ. Kad ih upitate koji je to dokument, spremno odgovaraju FARE dokument. S obzirom da taj naputak nije nedostižan, jednostavnim isčitavanjem, kad sebi date truda da se istina utvrdi, što bi trebao biti cilj novinarske profesije, nađete da te zabrane za Torcidin transparent ne postoji.

U dokumentu se taksativno navode kažnjivi natpisi, a Torcidin se u tom kontekstu ne spominje. Zabranjen je onaj s natpisom Ku Klux Klana i teško je, praktički nemoguće, ma kako ekstenzivno tumačili tu normu, svrstati natpis najvjernijih navijača bijelih pod taj propis.

Zašto onda HNS-u smeta? Zbog objašnjenja da je to simbolički prikaz otpora juga prema sjeveru? Juga Hrvatske, naravno, odnosno Dalmacije.

Znaju to u HNS-u, jednako kao što znaju tko je kriv za drakonsku financijsku kaznu koju je Hajduk dobio nakon ogleda s Deportivom. Navijači su najmanje krivi...

http://www.hnkhajduk.com/index.php?o...=1819&Itemid=1

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo i mene iz predivne nam italije . . .

vidim, drvlje i kamenje se baca . . .
    kao prvo, nismo dočekani kao gospoda (ako pod to ubrajate šator na trgu i cugu i hranu koju su djelili tamo, slabi su vam kriteriji) . . .
    na bivšoj granici s italijom je počelo . . .
    ajde, pregled auta, popisivanje podatak, tako i onako smo navikli na to . . .
    čekanje od nekih pola sata, ali ajde, preživjeli smo . . .
    onemogućeni da idemo u trst ( neki su htjeli i u shopping usput ), što je kršenje naše slobode kretanja, ali nema veze, i na to smo navikli . . .
    nakon što su nas brižni carabinieri otpratili do autoputa, stali smo na prvoj bengi da pojedemo nešto i popijemo . . .
    tamo drugi auto carabiniera, i opet ista procedura ko i na granici, ali ajde, bili su ok, zajebavali se mi s njima, oni s nama, pa je tih pola sata brzo prošlo . . .
    makar su sve te podatke već imali, ali nema veze . . .
    krećemo dalje do udina bez stajanja . . .
    u udinama parkiramo pored stadiona i idemo malo prozujati po gradu . . .
    za divno čudo, nikakva ograničenja nam nisu postavljali, mogli smo kud god smo htjeli po gradu . . .
    prije početka tekme, prvi incident . . .
    dečko ispustio praznu bocu pive koju je popio na pod, a kako je bio u blizini carabiniera, ovaj ga je, očito isprovociran time, odalamio kacigom u glavu . . .
    lagano komešanje, kratko naguravanje i sve se smirilo . . .
    prije početka tekme umiremo od smijeha kako komentator koji bi trebao biti hrvat za nas, je ustvari slovenac i ne može pročitati obavijesti koje su mu dane . . .
    prva bakljada . . .
    opet upozorenja . . .
    i tako kroz cijelu tekmu . . .
    navijanje nije padalo niti u jednom trenutku, niti nakon primljenog gola . . .
    palilo se i palit će se, razlozi su već dobrano znani, ne treba ih ponavljati . . .
    sve u svemu, odlično gostovanje . . .

@Ico
    kakvi povici?

P.S. otvoren za pitanja i kvalitetnu raspravu . . .

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    sve u svemu, odlično gostovanje . . .
    Nije li pristojnije pitati drugu stranu, u ovom primjeru domaćina, kakvi su mu bili gosti, a ne da se gost sâm hvali
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mozes li mi objasniti zasto su gadjana dva igraca koja su vam dosla pod tribinu? Obzirom da ste u italiji okarakterizirani kao izrazito problematicna skupina-da,docekani ste carski! Ne sjecam se da je ikoga od gostujucih navijaca na trgu bana jelacica docekao sator. Reci,za koga ste vi jucer navijali? Jer za klub sigurno niste! Sramota i katastrofa! Sto vi hocete? Kakvo postovanje i prava kada vi nikoga i nista ne postujete! Sinoc vas se svatko s imalo zdravog razuma sramio. Da nije bilo onog prekida dinamo je imao ogromne sanse ostati u natjecanju,i x je bio dovoljan. Hvala vam za sramotu!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 33 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks