Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 37 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 426 do 450 od 906
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije naša liga, ali samo dokaz da je mentalitet drotova isti . . .

http://www.youtube.com/watch?v=2--bs...0/0058006.html

ne znam koja je tekma . . .
    pogledajte kako udaraju ženu u već malo poodmaklim godinama te dijete pored nje . . .

a čovjek koji stoji naslonjen stoji na ono staklo sa strane, gledajte kako ga policajac pokušava nekoliko puta udariti samo zato jer stoji i gleda utakmicu . . .

i iživljavanje na dečku koji leži na podu, drotovi ga udaraju, svaki koji prelazi preko njega stane na njega . . .

to je prava strana policije koju malo ljudi vidi i zna . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao WANKoner1 Pregledaj post
    ma mozes ici na sjever, malo sam se krivo izrazio... nvm...

pa da, to su navijaci, navijaci kupuju bedzeve, salove... bili oni nabrijani klinci ili oni istinski navijaci (pravi boysi)

neznam nijednog pravog boysa!

po meni, pravi boys je onaj deda sto sjedi na zapadu, ide na utakmice od kad se rodio, zbog svog kluba, a ne kao ovi na sjeveru sto dolaze samo nered radit!
    da, idem na tekme od kad znam za sebe, i ići ću do kraja života . . .

pa daj potkrijepi činjenicama te nerede . . .
    kad su zadnji put bili na sjeveru?
    kad je zadnji put tučnjava bila na sjeveru?
    daj, čovječe, ako sam ja mogao, možeš i ti . . .
    potrudi se malo . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    nikad bbb nije razbio tramvaj, to ti odgovorno tvrdim ma kolko to tebi i ostalima zvucalo smijesno . . .

ne, nismo je mi stvorili, stvorili su je novinari, na našim postupcima . . .
    velika razlika . . .

molim te, prvo shvati da to kaj pročitaš u novinama, vidiš na internetu, pogledaš na televiziji, nije uvijek istina . . .
    o, jebote, brljo..
    ajmo ovak..
    dok sam bila mala curica, jos prije osnovne skole, zivjela sam u Preckom, a baka moja u Sesvetama. nismo imali auto, baki smo putovali tramvajem. jednom se desilo da smo naumili putovati baki taman ono popodne kad je dinamo u maksimiru igrao sa zvezdom, ili nekime u tom rangu.
    na trgu su u tramvaj usli boysi..
    u roku od sekunde tramvaj se njihao lijevo desno, tresao od njihovog skakanja, sjecam se da su urlali i da je netko razbio staklo, a jedan je iscupao onaj automat za karte.
    zasrala sam se. na iducoj stanici smo sisli dolje i vratili se nazad kuci (dobar dio puta pjeske, jer me starci vise nisu mogli dobit da udjem u tramvaj, iako su ovi tramvaji u suprotnom smijeru bili prazni).
    i nikada vise nismo isli baki ako se taj dan igrala utakmica..
    brijem da jos dan danas imam traume od tog iskustva, i iako danas i ja znam otic na maksimir na neku tekmu, izbjegavam tramvaje.

i sad ti meni reci da ni jedan bojs nikada nije razbio tramvaj i da su to sve novinarska sranja.. gle, ne mozes me uvjeriti u to, jer sam opisanoj situaciji svjedocila kao klinka koja jos novine nije znala nit citat!
    nisu novinari ti koji su o bojsima stvorili huligansku sliku, boysi su sami za to zasluzni.
    i ti stalno govoris navijaci, navijaci.. ne, ovdje ne govorimo o navijacima! ovdje govorimo o boysima!! stalno govoris da su novinari krivi, da pljuju navijace.. ja nisam jos ni jednom procitala u novinama da se netko od clanova kohorte, ili armade, ili white socks-a potukao, poubijao, poklao.. sve sto se cita u medijima, cita se o boysima.. cak nit o torcidi ne toliko, koliko o ovim nasim boysima.. pa mi nemos rec da se radi o nekoj novinarsko - policijskoj uroti protiv navijaca, jer ti i takvi bbb-i nisu navijaci, vec sramota, kako svom klubu, tako i gradu Zagrebu!
    oke, naljuti se sad na mene iako smo si oke, mrzi me, vot evr..
    al ti si oke i bistar decko, ja ne kuzim kako ti neke osnovne stvari nisu jasne..
    imam nekoliko frendova, sasvim normalni decki, razasuti po raznoraznim faksevima (jedan je i fer zavrsio!).
    decki vole dinamo do bola i nazad. nastoje otic na svaku utakmicu, pa i onu kad je stadion prakticki prazan jer se igra s nekim znj osmoligasem. neki su i dobar dio europe proputovali zbog gostovanja..
    niti jedan od njih ne posjeduje spitku.
    niti jedan od njih nema obrijanu glavu.
    niti jedan od njih ne pljuje policiju.
    nikad se u zivotu potukli nisu, a kamoli na stadionu/oko njega.
    od navijackih rekvizita posjeduju eventualno sal/dres.
    i u zadnje vrijeme cesce odu na istok ili zapad gledat tekmu, nego na sjever..
    tebi oni vjerojatno uopce nisu pravi boysi.. e, pa vidis, meni su takvi decki istinski navijaci!
    nisi navijac ako na tekmu odes s ciljem bacanja pirotehnike, vrijedjanja policije i gutanja anormnih kolicina alkohola uz nadu i vjerovanje da ce izbit sora masovnih razmjera.. ne, to nisu navijaci!
    navijac je onaj koji voli nogomet, koji prati tekmu na terenu i svom klubu zeli najbolje! kad boysi to nauce, brijem da ce biti jedni od najboljih navijaca..
    al, jebat ga, izgleda da nece tak skoro nauciti..
    mislim, ak nisu u 20 godina...
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    o, jebote, brljo..
    ajmo ovak..
    dok sam bila mala curica, jos prije osnovne skole, zivjela sam u Preckom, a baka moja u Sesvetama. nismo imali auto, baki smo putovali tramvajem. jednom se desilo da smo naumili putovati baki taman ono popodne kad je dinamo u maksimiru igrao sa zvezdom, ili nekime u tom rangu.
    na trgu su u tramvaj usli boysi..
    u roku od sekunde tramvaj se njihao lijevo desno, tresao od njihovog skakanja, sjecam se da su urlali i da je netko razbio staklo, a jedan je iscupao onaj automat za karte.
    zasrala sam se. na iducoj stanici smo sisli dolje i vratili se nazad kuci (dobar dio puta pjeske, jer me starci vise nisu mogli dobit da udjem u tramvaj, iako su ovi tramvaji u suprotnom smijeru bili prazni).
    i nikada vise nismo isli baki ako se taj dan igrala utakmica..
    brijem da jos dan danas imam traume od tog iskustva, i iako danas i ja znam otic na maksimir na neku tekmu, izbjegavam tramvaje.
    da, skakanje i pjevanje je bilo inače tradicionalno u tramvajima, prije i poslije tekme . . .
    al ja ti garantiram, taj koji je razbio šajbu, i onaj koji je iščupao aparat, nisu boysi, samo pod krinkom ispucavaju svoje frustracije na statičkim predmetima, jer znaju da im oni neće vratiti . . .
    najčešće mamini i tatini sinovi, koji su hrabri kad se nacugaju, pa izigravaju frajere . . .
    ne brini, takvih više nema, to se kolko tolko riješilo . . .
    pa ne sjećam se kad je zadnji put za vrijeme neke tekme stradalo vozilo javnog gradskog prijevoza . . .

@ wankoner

wankoner, kad si već spomenuo tramvaje, kolko tramvaja je istagano?
    išarano?

i sad ti meni reci da ni jedan bojs nikada nije razbio tramvaj i da su to sve novinarska sranja.. gle, ne mozes me uvjeriti u to, jer sam opisanoj situaciji svjedocila kao klinka koja jos novine nije znala nit citat!
    nisu novinari ti koji su o bojsima stvorili huligansku sliku, boysi su sami za to zasluzni.
    i ti stalno govoris navijaci, navijaci.. ne, ovdje ne govorimo o navijacima! ovdje govorimo o boysima!! stalno govoris da su novinari krivi, da pljuju navijace.. ja nisam jos ni jednom procitala u novinama da se netko od clanova kohorte, ili armade, ili white socks-a potukao, poubijao, poklao.. sve sto se cita u medijima, cita se o boysima.. cak nit o torcidi ne toliko, koliko o ovim nasim boysima.. pa mi nemos rec da se radi o nekoj novinarsko - policijskoj uroti protiv navijaca, jer ti i takvi bbb-i nisu navijaci, vec sramota, kako svom klubu, tako i gradu Zagrebu!
    oke, naljuti se sad na mene iako smo si oke, mrzi me, vot evr..
    al ti si oke i bistar decko, ja ne kuzim kako ti neke osnovne stvari nisu jasne..
    imam nekoliko frendova, sasvim normalni decki, razasuti po raznoraznim faksevima (jedan je i fer zavrsio!).
    decki vole dinamo do bola i nazad. nastoje otic na svaku utakmicu, pa i onu kad je stadion prakticki prazan jer se igra s nekim znj osmoligasem. neki su i dobar dio europe proputovali zbog gostovanja..
    niti jedan od njih ne posjeduje spitku.
    niti jedan od njih nema obrijanu glavu.
    niti jedan od njih ne pljuje policiju.
    nikad se u zivotu potukli nisu, a kamoli na stadionu/oko njega.
    od navijackih rekvizita posjeduju eventualno sal/dres.
    i u zadnje vrijeme cesce odu na istok ili zapad gledat tekmu, nego na sjever..
    tebi oni vjerojatno uopce nisu pravi boysi.. e, pa vidis, meni su takvi decki istinski navijaci!
    nisi navijac ako na tekmu odes s ciljem bacanja pirotehnike, vrijedjanja policije i gutanja anormnih kolicina alkohola uz nadu i vjerovanje da ce izbit sora masovnih razmjera.. ne, to nisu navijaci!
    navijac je onaj koji voli nogomet, koji prati tekmu na terenu i svom klubu zeli najbolje! kad boysi to nauce, brijem da ce biti jedni od najboljih navijaca..
    al, jebat ga, izgleda da nece tak skoro nauciti..
    mislim, ak nisu u 20 godina...
    napisao sam ti gore ovo za tramvaje, i garant nisu bili boysi . . .
    luna, nisam mislio da ćeš ti tako nešto napisati . . .
    ako nisi čitala, nije se dogodilo?
    ne pratite navijačku scenu, sukobi su stalni, i za većinu njih mediji i policija nikad ne saznaju, pa to je i čar navijačkog svijeta, nešto kaj nećete nikad skužiti . . .
    kakve veze imaju spitke i obrijane glave?
    i ja sam nosio spitku, i svi znate da imam obrijanu glavu, čini li me to huliganom?
    kakve veze ima stil oblačenja sa navijačima?
    danas niti ne znaš, ti i drugi, ali navijači više ne nose tolko spitke, nastoje se uklopiti u okolinu . . .
    pa čuj, ne znam o kome se radi, možda ih znam, možda ne, ali odlaskom sa sjevera nisi boys, već samo simpatizer . . .
    naravno, ima ekipa koje dolaze samo na istok, i od tamo navijaju . . .
    na tekmu ne idem s ciljem bacanja baklji, pljuvanja policije, niti ispijanja enormnih količina alkohola u iščekivanju fajta . . .
    ne, ne idem zato na tekme . . .
    na tekme idem zato jer volim ići, jer mi je dinamo u krvi, volim taj osjećaj zajedništva na tribini, ludilo kod gola, miris pirotehike u zraku, . . .
    kažeš da trebamo nešto naučiti da bi postali najbolji navijači?
    vjeruj mi, to tako gledate vi, obični građani koji na tekmu odete kad je derbi ili neka europska utakmica, eventualno proslava titule . . .
    u navijačkom svijetu, nema nekog određenog poretka, ali slovimo među najboljima, među top 5 u europi . . .
    a di su ti, kako si ti definirala navijače, bili kad je dinamo igrao ligu za bedaka, gdje su bili kad je padala kiša, kad je puhao vjetar, . . . ?
    gdje?
    u toplini svoga doma iščekujući utakmicu na televizoru ili rezultate na teletextu . . .
    a di smo mi bili?
    na sjeveru, stajali i bodrili dinamo, u dosta slučajeva ga vodili do pobjede, jer nema veze gdje dinamo igra, kakvo je vrijeme, kolka je udaljenost od mjesta stanovanja, igra NAŠ dinamo i mi smo tamo, bez obzira na okolnosti . . .
    i to razlikuje navijače i simpatizere . . .

P.S. ne vidim razloga zašto bi se ljutio na tebe . . .
    konstruktivno rapravljamo, nit si me s nečim uvrijedila niti ne znam kaj da bi se ljutio, a kamoli mrzio te . . .
    dok je sve u granicama konstruktivne rasprave, nema razloga za to . . .

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rekla je indirektno da su boysi huligani, sto sam i ja reko direktno, sad me non stop provocira i napadas...

svi tramvaji su istegani

takodjer sam svjedocio razbijanju tramvaja...od ljudi koji su nosili salove dinamove, derali pjesme na dan dinamove tekme...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oke, ajmo ovak..
    jos jednom cu ponoviti, pravi navijac je onaj koji navija za dinamo, onaj koji obozava nogomet kao sport, onaj koji prati tekmu, koji prati svaku minutu onoga sto se desava na terenu, koji je u stanju sjetit se kad ga pitas kolko je zavrsila tekma dinama i mrduse donje prije 6 godina!
    ne, pravi navijac nije onaj tko se deklarira kao bed blu boj i pretjerano to istice, pravi navijac nije onaj koji ode na tekmu i onda provede 90 minuta a da nit 10 ne gleda pravo na teren, takav ni ne zna dal je gol ili nije sve dok ostatak rulje ne zaurla.. a kako bi i vidio kad se citavo vrijeme nekaj dimi.. di je tu ljubav prema nogometu? di je tu ljubav prema dinamu? ja tu vidim samo ljubav prema divljanju..
    ak je to navijanje, onda smo ja i moja mater triput veci navijaci, jer kad doma gledamo tekmu, prozivljavamo svaku jebenu minutu onoga sto se na terenu desava, a ne onoga sto se desava na sjevernoj tribini!
    kazes da su bojsi medju 5 najboljih navijaca u europi? po kojem to mjerilu? ne znam bas da nas je fifa ili uefa hvalila kad su po terenu letile baklje.. opizde kaznu klubu, a zbog cega? zbog bojsa koji vise stete i sramote nanesu dinamu, nego sto je to ikakva korist i navijanje..

pitas zasto bi se ljutio na mene.. pa zato sto ti pokusavam pokazati koliko si u stvari pod utjecajem mase i koliko je to glupavo!
    brljo, ti si bistro momce, voli ti dinamo, obozavaj ti nogomet, ma prati svaku tekmu!! ali shvati da ti indentificiranje s bojsima ne donosi nista dobro u zivotu! da ti kao individua vrijedis puno vise nego sto vrijedis kao clan neke organizacije koja nista dobro nije ucinila niti za svoj klub, niti za svoj grad..
    nisi nista manje vrijedan nit ista manje volis dinamo ako kazes "ja sam brljo" umjesto "ja sam bojs"..

i da, sjecam se da si pisao o englezima koji su nerede maknuli sa stadiona, ali zato su sranja po gradu.. neka su! time ne stete klubu! njihovi klubovi ne placaju milijunske kazne! na stadionu za vrijeme tekme atmosfera je savrsena!
    liverpool.. ainfield road..
    kada se zaori "You'll never walk alone", to je osjecaj koji ledi zile.. i nema, nema tih baklji, te pirotehnike i takvih bojsa koji bi mogli nadjacat taj osjecaj kad se slusaju navijaci Liverpoola! al ne... to bojsi ne kuze.. pjevanje 90 minuta nije navijanje..

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    njoka n95 s previse memor
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oke, ajmo ovak..
    jos jednom cu ponoviti, pravi navijac je onaj koji navija za dinamo, onaj koji obozava nogomet kao sport, onaj koji prati tekmu, koji prati svaku minutu onoga sto se desava na terenu, koji je u stanju sjetit se kad ga pitas kolko je zavrsila tekma dinama i mrduse donje prije 6 godina!
    ne, pravi navijac nije onaj tko se deklarira kao bed blu boj i pretjerano to istice, pravi navijac nije onaj koji ode na tekmu i onda provede 90 minuta a da nit 10 ne gleda pravo na teren, takav ni ne zna dal je gol ili nije sve dok ostatak rulje ne zaurla.. a kako bi i vidio kad se citavo vrijeme nekaj dimi.. di je tu ljubav prema nogometu? di je tu ljubav prema dinamu? ja tu vidim samo ljubav prema divljanju..
    ak je to navijanje, onda smo ja i moja mater triput veci navijaci, jer kad doma gledamo tekmu, prozivljavamo svaku jebenu minutu onoga sto se na terenu desava, a ne onoga sto se desava na sjevernoj tribini!
    kazes da su bojsi medju 5 najboljih navijaca u europi? po kojem to mjerilu? ne znam bas da nas je fifa ili uefa hvalila kad su po terenu letile baklje.. opizde kaznu klubu, a zbog cega? zbog bojsa koji vise stete i sramote nanesu dinamu, nego sto je to ikakva korist i navijanje..

pitas zasto bi se ljutio na mene.. pa zato sto ti pokusavam pokazati koliko si u stvari pod utjecajem mase i koliko je to glupavo!
    brljo, ti si bistro momce, voli ti dinamo, obozavaj ti nogomet, ma prati svaku tekmu!! ali shvati da ti indentificiranje s bojsima ne donosi nista dobro u zivotu! da ti kao individua vrijedis puno vise nego sto vrijedis kao clan neke organizacije koja nista dobro nije ucinila niti za svoj klub, niti za svoj grad..
    nisi nista manje vrijedan nit ista manje volis dinamo ako kazes "ja sam brljo" umjesto "ja sam bojs"..

i da, sjecam se da si pisao o englezima koji su nerede maknuli sa stadiona, ali zato su sranja po gradu.. neka su! time ne stete klubu! njihovi klubovi ne placaju milijunske kazne! na stadionu za vrijeme tekme atmosfera je savrsena!
    kada se zaori "You'll never walk alone", to je osjecaj koji ledi zile.. i nema, [B]nema tih baklji, te pirotehnike i takvih bojsa koji bi mogli nadjacat taj osjecaj kad se slusaju navijaci Liverpoola! al ne... to bojsi ne kuze.. pjevanje 90 minuta nije navijanje..

Sto se tice same pjesma naravno..Al sto se tice pirotehnike i toga?Ti znas kakva je situacija na ulicama kada tekma zavrsi....Dogovoreni fajtovi...Kraljica je napravila zakon za one na tribini ali za one van ne...

evo ti represije kraljice...

U današnje vrijeme...teške represije nad navijačima...evo tekst o tajnim operacijama Engleske policije usmjerena protiv navijačkih grupa na otoku...

Chelsea: operacija „Own Goal“
    Ujutro 26.03.1986., sedam navijača Chelsea probudila je policija te su uhićeni pred nazočnošću kamera. Uhićenja su izvršena nakon više mjeseci promatranja i nadzora od strane policajaca u civilu koji su istraživali organizirano nasilje na utakmicama Chelsea.
    Operacija je bila medijski popraćena, i bila je dio nove vladine strategije protiv huligana. Tijekom press konferencije policija je rekla da su svi uhićeni vođe „bande“ znane kao Chelsea Headhunters. Uhićeni su svi izmedji 19 i 34 godine, pametni i dobro situirani ljudi. Policija je iznesla mnogo članaka po kojima su optuženi krivi, prema novinski izvještajima, huliganima su oduzeti noževi, palicce, čelične šipke i druga oružja. Kasnije je policija demantirala prvotne činjenice, da su undercover policajci putovali na gostovanja u vlaku s huliganima.

Birmingham: operacija „Red Card“
    Ova operacija završila je u januaru 1987 kad je policija upala u domove 67 pripadnika grupe „Zulu Warriors“, navijača Birmingham Citya. 49 ih nije htjelo priznat krivnju, odlučili su se braniti po pojedinim točkama optužbe. Optuženi su za nerede, tuče, krađe, provale, rezanje noževima itd. 15 ih je osuđeno na zatvore od 3 mjeseca do dvije i pol godine.

West Ham i Millwall: operacija „Full-Time“
    Otprilike u ostio vrijeme kad i operacija Red Card, odvijala se i operacija Full-Time koja je ciljala na navijače West Hama i Milwalla i njihove grupe „Inter City Firm“ i „Bushwhackers“. 25 huligana je optuženo i uhićeno u akciji koja je trajala 5 mjeseci i u kojoj je sudjelovalo 250 policajaca.

Leeds: operacija „Wild Boar“
    Operacija „Wild Boar“ bila je kulminacija petomjesečnog rada četvorice undercover policajaca. Operacija je rezultirala uhićenjem 11 navijača izmešu 17 i 30 godina, i svi su optuženi za izazivanje nereda. Na sudu je od strane policije potvrđeno da su policajci putovali s navijačima koji su bili članovi „bande“ Leeds Service Crew. Vođa im je bio poznat kao „General“. Sudski proces trajao je 9 tjedana i rezultirao je zatvaranjem 6 huligana na 3 do 4 godine, 2 na dvije i pol godine i jednog na 8 mjeseci. Neki su dobili društveno korisni rad kao kaznu, uglavnom mladji. Osoba čiji je nadimak bio „General“ optužena je na 4 godine. Saznato je da pati od „Post Traumatic Street Syndrome“ jer je sudjelovao u Falklandskim ratovima. Sudac je predložio liječenje.

West Ham i Crystal Palace: operacije White Horse i Back Yard
    U travnju 1987. uhićena su 46 mlada navijača sa jugoistoka Engleske. To su uglavnom bili navijači West Hama (10) i Crystal Palacea (32). No svi su oslobođeni optužbi jer nije bilo čvrstih dokaza.

Milwall: operacija „Dirty Den“
    U travnju 1988 uhićena su šestorica navijača Milwalla, pripadnici grupe „Bushwackers“. Četvero ih je oslobođeno optužbe nakon tri mjeseca ali ostalo dvoje je osuđeno zbog izazivanja nereda.

Luton: Operacija Spoonbill
    U ožujku 1988 uhićeno je 8 navijača u godinama od 24 do 38 i optuženi su da su članovi „bande“ MIGS no oslobođeni su optužbe.

Wolves: operacija Growth
    U ožujku 1988 dogodila se najveća policijska akcija protiv huligana, gdje je 250 policajaca uhitilo 67 ljudi te kasnije još deset. Akcija je opet bila kulminacija višemjesečnog rada undercover policajaca. Optuženi su bili između 17 i 36 godina, optuženi su za nerede, razbijanje i krađe. Do kraja godine 40 ih je dobilo zatvor, neki uvjetni. Svi su dobili petogodišnju zabranu pristupa stadionima....

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marin Pregledaj post
    [/B]
    Sto se tice same pjesma naravno..Al sto se tice pirotehnike i toga?Ti znas kakva je situacija na ulicama kada tekma zavrsi....Dogovoreni fajtovi...Kraljica je napravila zakon za one na tribini ali za one van ne...

evo ti represije kraljice...
    gle, kad me vec kvotas, onda kvotaj sve sto sam i mislila, a ne samo ono sto ti odgovara

maj pojnt iz da su neredi maknuti sa stadiona, da navijaci ne stete svome klubu, da je to istinsko navijanje i da je to nesto predivno za vidit i cut!!
    a ono sto se desava na ulici dakako da nije za pohvalu, i dakako da sluzi toj bagri na sramotu, a ne na cast epiteta "navijac"!!

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [/B]
    očito si vidio samo zanju rečenicu...
    ali si preskočio ono bitino što je LaLuna htjela reći:
    a i cijeli "odlomak" prije toga...

La Luna, imaš pivo kad se idući put vidimo...

Evo jedno pitanje za boyse:
    čemu jučer one baklje na početku drugog pluvremena na utakmici Dinama??
    Samo mi nemojte reć da je to zbog atmosfere...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gle, ico of kors da je zbog atmosfere!! pa kakvo bi t0o navijanje bilo da se ne skuri odredjen broj baklji i pirotehnickih sredstava. mislim, ono, nemres doc na stadijon i onda 90 minuta pjevat, to nije navijanje i ti nisi navijac, ti si samo pozer..

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gle, ico of kors da je zbog atmosfere!! pa kakvo bi t0o navijanje bilo da se ne skuri odredjen broj baklji i pirotehnickih sredstava. mislim, ono, nemres doc na stadijon i onda 90 minuta pjevat, to nije navijanje i ti nisi navijac, ti si samo pozer..
    pa ofkors da sam pozer...
    imam doma dinamov šal, pa ga furam ako odem pogledat neku temu, ali kad je vani fakat hladno...
    Jer neznam pjesme koje pjevaju "boysi", osim Dinamove himne (od Pips-a)

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    očito si vidio samo zanju rečenicu...
    ali si preskočio ono bitino što je LaLuna htjela reći:

a i cijeli "odlomak" prije toga...

La Luna, imaš pivo kad se idući put vidimo...

Po meni to dize moral navijacima...

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hebeš takve navijače ako si moraju dizati moral sa bacanjem baklji...

onda stvarno nešto ne štima sa tim navijačima...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e po ovoj izjavi se vidi da to nisu navijaci..
    onak, ne dize se moral navijacima, nego se moral dize igracima kluba za koji se navija!!
    a ne vidim bas da im dim koji znaci prekid tekme i kaznu klubu (ako je tekma europskog natjecanja), kao nit skandiranje na racun familije raznoraznih politicara i ostalih faca, kao i plicije te tako redom dalje, dize moral i daje krila za pobjedu..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oke, ajmo ovak..

kada se zaori "You'll never walk alone", to je osjecaj koji ledi zile.. i nema, nema tih baklji, te pirotehnike i takvih bojsa koji bi mogli nadjacat taj osjecaj kad se slusaju navijaci Liverpoola! al ne... to bojsi ne kuze.. pjevanje 90 minuta nije navijanje..
    misliš da mi ne volimo nogomet kao sport?
    da, i većina nas se sjeća gotovo svakog rezultata, svake tekme, jer ga uz svaku tekmu vežu neka sjećanja . . .
    ja se deklariram kao bad blue boy, ali to ne ističem previše, ko zna zna, ko ne zna, ne mora ni znati . . .
    kao što sam rekao, u navijačkom svijetu, jesmo u top 5, usudio bi se reći i u top 3 . . .
    i napisao sam ti, po navijačkim mjerilima, ne po mjerilima simpatizera, mafije iz fife, uefe, HNS-a, . . .
    svi, ali bašš svi igrači koji su igrali u dinamu su rekli da osjete posebnu motivaciju kad se zaori sa sjevera . . .

ja nisam pod utjecajem mase, niti dopuštam da masa upravlja mnome, tolko zatucan nisam . . .
    ja se nikome ne predstavljam s time da sam boys, jer onda odmah idu predrasude . . .
    ako skuži dobro, ako ne, opet dobro . . .

spomenula si engleze i pirotehniku . . .
    pošto ne pratiš navijačku scenu, postoje dva navijačka stila u europi:
    engleski i talijanski

engleski:
    tu i tamo pjevanje, nisu pretjerano orijentirani na izgled tribine, više briju na grlo-dlan stil, znači deranje i pjevanje svih 90 minuta . . .
    uz to, jako orijentirani na fajtove . . .

talijanski (poznat kao i južnjački):
    puno se pažnje pridodaje izgledu tribine, rade se koreografije, trnparenti moraju biti uredno posloženi i odgovarati standardima koje grupa određuje, puno se koristi pirotehnika, pjesme su melodičnije, makar ima i skandiranja . . .
    nisu toliko orijentirani na fajtove, ali od istih ne bježe . . .

mi smo stvorili svoj stil, mješavinu ta dva stila . . .
    u svim segmentima odgovaramo i jednom i drugom stilu, i to pokazuje našu snagu u navijačkom svijetu . . .
    vjeruj mi, da si bila u londonu na utakmici protiv arsenala, nema tog "You`ll never walk alone" koji može nadjačat osjećaj nadglasavanja cijelog emirates stadiona sa našom pjesmom . . .

= Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    ne volim i ne podržavam bacanje baklji u teren . . .
    paljenje da, ali bacanje u teren ne . . .
    ali eto, to ja način na koji mi izražavamo svoje mišljenje o represiji koja nikad nije bila veća, pokazujemo da smo jači od njih, . . .

muku muče . . .

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sto se tiče spominjanja raznoraznih osoba iz političkog vrha i policije, to je naša borba . . .
    oni nas peru po novinama, stanicama, a mi njih po stadionima . . .
    i vjeruj mi, to ih boli, to je nešto što ne mogu zabraniti, jer ipak, hrvatska je demokracija, makar se u većini slučajeva ne pokazuje takvom . . .

sve mi mogu uzeti, ali glas ne . . .

Tko misli svojom glavom, taj zna. Tko sluša medije, ne možeš mu ništa, i do mišljenja takvih (kojih je nažalost previše u Hrvatskoj) mi je stalo kao do lanjskog snijega. Ti si navijač, znaš zakaj neke stvari radiš, zakaj ne, znaš da će te novinari proglasili krivim i za ono kaj nisi kriv, a ako jesi popljuvat će te kao zadnje govno. Jer si navijač. Iskreno, boli me za takve. Znam kaj sam, znam zakaj sam to kaj jesam i zakaj radim stvari koje radim i ne trudim se objasniti neke stvari ljudima koji to ne žele shvatiti. Mnogi su počeli na navijače gledati drugačije nakon kaj sam im odgovorio na neka pitanja, neki će uvijek biti protiv nas. Njihova ograničenost i njihov problem. Ultras liberi!

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaj je sad pak taj ultras?
    i, da, divna slikica..
    manje bih se splasila afganistanca s prslukom dinamita nego dvojce-trojce ovakih momaka u nocne sate

i ne mogu ne primjetiti.. borba za ovo, borba za ono, reperesija vaka-onaka..
    a di je tu borba za klub? di je tu navijanje za klub? kuzis, ispada k'o da dinamo u toj prici uopce nije bitan.. ne postoji dinamo zbog bojsa, vec oni postoje zbog dinama

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaj je sad pak taj ultras?
    i, da, divna slikica..
    manje bih se splasila afganistanca s prslukom dinamita nego dvojce-trojce ovakih momaka u nocne sate

i ne mogu ne primjetiti.. borba za ovo, borba za ono, reperesija vaka-onaka..
    a di je tu borba za klub? di je tu navijanje za klub? kuzis, ispada k'o da dinamo u toj prici uopce nije bitan.. ne postoji dinamo zbog bojsa, vec oni postoje zbog dinama
    da sretneš takve dečke, ne znam zakaj bi te bilo strah . . .
    ne bi te ni pipnuli . . .

di je borba za klub?
    svake utakmice, na utakmici . . .

a , ukratko, ovo je ultras . . .

Ultras nema ime , samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete. Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv. Ultras napada ako je napadnut, pomaže kad je to potrebno, ne prestaje biti ultras čim skine šal i vrati se kući, već se bori 7 dana tjedno.

Iskusni ultras daje primjer mlađem, mlađi ima respekt prema starijem. Mladi ultras je ponosan dok stoji pored iskusnijeg, uči od kritika starijeg i pocrveni kad mu ovaj pruži ruku. Kad obični ljudi gledaju ultras-a, oni ga ne razumju, a on ne želi biti razumljiv, ne želi objašnjavati svoje ideale. Svaki ultras je različit: postoje oni koji nose obiljžja grupe ili kluba i oni koji nikad u životu nisu imali tako nešto; postoje oni koji se kreću samo sa svojom grupom i oni koji su individualci i koji su sami svoja grupa.

Ultrasi su različiti, ali ih spaja ljubav prema svom klubu, upornost u ostajanju 90 min na nogama po kiši ili na hladnoći, spaja ih toplina koja ih grije dok pjevaju iz sveg glasa, dok spavaju u polu-pijanom stanju u vlaku koji ih vodi sa gostovanja, spaja ih korteo kroz centar gostujućeg grada, spaja ih jedan sendvič koji će podijeliti njih četvero poslije mnogo sati gladi, spaja ih jedna podijeljena cigareta, spaja ih ona svađa oko rezervne navale koja je promašila odlučujući penal, spaja ih jedan pogled, jedan ideal, jedan jedini mentalitet.

Sve stvari koje nas međusobno spajaju, u isto vrijeme nas odvajaju od ostalog svijeta: od zabrinutih roditelja, od zaprepaštenih rođaka, od uplašenih školskih ili poslovnih kolega, i od netolerantnih profesora ili šefa. Ultras je izlazak, iznenađenje koje ti ukrade osmijeh kad shvatiš da si se izvukao za dlaku. Ultras je i ruka koja te uvlači u vlak koji već kreće. Ultras nije vandalizam ili nasilje bez razloga, on je uporna obrana jednog načina života, koji je pao u krizu zbog socijalnih problema, zbog glupe televizije, zbog diskoteka koje privlače sve više mladih, ali najviše zbog NEOPRAVDANE REPRESIJE.

Biti ultras je sve ovo i mnogo više, emocije i strast koje se ne mogu objasniti riječima ljudima koji to ne žele shvatit, i koji bi svakako rađe jednostavno okrenuli glavu i nastavili živjeti iza jednog stakla, ljudi koji ne bi nikad imali muda razbiti isto staklo i ući u naš svijet!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma puca mi kifla...svako ima svoje misljenje i dovidjenja...Zalite se bandicu ak se imate zaliti

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    da sretneš takve dečke, ne znam zakaj bi te bilo strah . . .
    ne bi te ni pipnuli . . .
    ...
    ne bi mene, al brijem da bi mog frenda alternativca pored mene

a zakaj se ultras skriva? zakaj ima kapuljacu i nema lice nit ime? ah, nije valjda zato kaj radi sranja, pa se skriva od kamera i murije..

ukratko, bojsi su huligani. da, jesu! mozete se vi do preksutra izmotavati na represiju, nju zahvalite svim onim pojedincima koji su (iako mozda ne clanovi udruge, pace, mislim da udrugu nitko od takvih nit vidio nije) u ime kluba i u ime navijacke skupine mlatili, demolirali, vrijedjali.. i umjesto da vi nastavljate istim mjerama, ajt radite nesto korisno i lijepo!! nesto u humanitarne svrhe! nesto za Zagreb kojeg tak imate rad (nes ti akcije ciscenja trga s metlama, fakat pocistite nes! sljeme npr!) ukratko, aktivirajte se u stvarima koje ce navijace okarakterizirati kao drustvu korisne i pozeljne! i onda naravno da netko u takvog navijaca nece olako prstom upirati i vikati da je to huligan!
    a bojsi se fakat ne isticu nicime osim losim stvarima..
    ili su i tu mediji krivi? pusti medije.. nisu mediji sve.. da bojsi naprave nesto dobro, saznalo bi se to drugim kanalima cak da vas mediji i diskriminiraju tako..

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

a zakaj se ultras skriva? zakaj ima kapuljacu i nema lice nit ime? ah, nije valjda zato kaj radi sranja, pa se skriva od kamera i murije..

ukratko, bojsi su huligani. da, jesu! mozete se vi do preksutra izmotavati na represiju, nju zahvalite svim onim pojedincima koji su (iako mozda ne clanovi udruge, pace, mislim da udrugu nitko od takvih nit vidio nije) u ime kluba i u ime navijacke skupine mlatili, demolirali, vrijedjali.. i umjesto da vi nastavljate istim mjerama, ajt radite nesto korisno i lijepo!! nesto u humanitarne svrhe! nesto za Zagreb kojeg tak imate rad (nes ti akcije ciscenja trga s metlama, fakat pocistite nes! sljeme npr!) ukratko, aktivirajte se u stvarima koje ce navijace okarakterizirati kao drustvu korisne i pozeljne! i onda naravno da netko u takvog navijaca nece olako prstom upirati i vikati da je to huligan!
    ili su i tu mediji krivi? pusti medije.. nisu mediji sve.. da bojsi naprave nesto dobro, saznalo bi se to drugim kanalima cak da vas mediji i diskriminiraju tako..
    Sta oces reci da punkeri i ostali rade na humunitarnim akcijama?
    Zadnji uredio marin : 31-03-2008 u 00:17

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    omfg............

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

luna, ne nece napasti nit frenda alternativca pored tebe . . .

zašto?
    anonimnost je naša prednost

eh, luna, humanitarne akcije navijača ne idu u medije jer isti nemaju volju niti želju to objavljivati, a širokim masama ne možeš drukčije neke stvari objasniti nego preko novina . . .
    akcije je bilo mnogo, nisu medijski popracene jer to ne prodaje novine . . .
    novine prodaju senzacije, a humanitarka navijača to nije . . .

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ti oces reci da rospaya i ta metalna ekipa ciste zagreb redovito,samo ga prljaju svojom kosom...
    bejb, ti ces si ziher onda nac curu koja je celava inace ces morat umlatit boga u njoj, jer hey, ona svojom kosom prlja grad.
    ma rofl..
    u pocetku sam zinula ustilu OMFG, al sam onda vidjela kolko godina pise u profilu.. ic oukej.. mlad si, povodljiv si..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, marine, i mene si iznenadio . . .
    rospaya je zakon, i ziiher ne bi tak o njemu pričao da si ga upoznao . . .
    po čemu on prlja grad kosom?
    prljaju li ga onda i boysi koji pripadaju navedenim subkulturama?

+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 37 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks