meni, podešenja, stilovi zvona, i odi na "glasno detalji" ili "vibracija i zvono detalji"
tamo si editiraš.
Poštovanje
Nov san u Motorola svijetu tako da cu vas molit za malu pomoc
Vec san trazija po forumu ali nisan nasa, dakle iman w510 (kupljena u tele2) i neznam kako
1. iskljucit zvukove tipaka (nervira me kad tuli na svaku tipku sta upren)
2. prominit zvuk poruke
3. ukljucit izvjesce
to je za sad to (ako se jos cega sitin pitat cu)![]()
Pretrazija san cili mob i forum i nikako nisan uspija skuzit tako ako ko zna zamolija bi ga da postepeno objasni kako sredit te 3 stvari.
Thnx.
meni, podešenja, stilovi zvona, i odi na "glasno detalji" ili "vibracija i zvono detalji"
tamo si editiraš.
Poštovanje
Za spajanje mobitela na komp,moras imati pripadajuci USB kabel,p2k drivere i programe po potrebi. Sto se tice izvjesca o isporuci ,mislim da se moze ukljuciti/iskljuciti s p2k tools programom. Za pocetak skini drivere odavde,i p2k tools 0.8.6 (preporucam jer ga i sam koristim)odavde. Instaliraj drivere ovako i tek nakon toga mozes koristiti p2k tools program.
Kad pokrenes program i u donjem lijevom kutu vidis zelenu lampicu znat ces da je sve u redu i da je program prepoznao mob. Ako ti opet pita kakve drivere,daj mu ih na isti nacin kako je opisano u gornjem tutorijalu za instalaciju p2k drivera. Nakon toga u lijevom izborniku odaberi tab "other features" u kojem ce ti se pojaviti izbornik za poruke,multimediju javu,office tools... Odabrat ces messages te pri dnu ekrana stisnuti "Get" s cim ces dobiti u izborniku poruka trenutne postavke koje su aktivne na tvom mobitelu i koje su oznacene kvacicama. Dodat ces kvacicu na SMS delivery report,stisnuti u dnu ekrana "set" i na zeleni gumb na vrhu ekrana stisnuti reset i tako restartati mob,te ujedno i spremiti postavke. Ovako sam ja radio na svojoj V360 i izvjesce o isporuci sam uspio ukljuciti/iskljuciti. Ukoliko ne uspijes,sigurno ces uspjeti ako editiras seem koji je zaduzen za to,al o tom - potom... Za eventualnu stetu ne odgovaram!![]()
Zadnji uredio Smuchac : 07-03-2008 u 14:17
Pogledaj "Seem edit mini tutorial" u motorola superthreadu, bit će ti jasnije.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
Kad si spojio mob sa kompom,trebao te je pitat drivere. Kad se otvori prozor s novim hardverom,za pocetak moras odbiti njegov zahtjev da se spoji na net da bi potrazio drivere tako sto ces kliknut na opciju "not at this time" (valjda je tako). Nakon toga ce ti pitati gdje su drveri,a ti ga pomocu tipke browse usmjeri tamo gdje si drivere raspakovao (desktop,my documents...) Za svaki put koji ti pita drivere,napravi isto,a zatim nastavi prema tutorijalu koji sam ti prije napisao. Da sad ides editirati SEEM nema smisla,jer je za pocetnike poput tebe to jos uvijek malo komplicirano. Ni ja sto sam vec par godina u vodama Motorole o editiranju SEEM-a nemam pojma tako da... Vidio sam da nije tesko,al ako ima laksi nacin,zasto ne...?
Inace savjetujem 2.9 verziju P2k drivera jer se pokazala odlicna za vecinu motorola... >>DOWNLOAD<<
Zadnji uredio Smuchac : 08-03-2008 u 10:26
Evo ovako, skinija san te drivere i instalira bezproblema kad san spoija mob. onda san otvorija p2k i on me isto trazija neke drivere i sve san "upuciva" na one drivere koje si mi posla ali ni 1 nije instalira.
Ugasija san p2k i iman program Motorola driver instaler i u njemu san uprija Update driver, onda san ga ugasija i opet san upalija p2k i sam je instalira sve potrebne drivere.
Sad p2k upali onu zelenu da je mob spojen al nekonta mob (pod model nepise nista ----) a kad stavim AT mode ona prepozna mob i sve radi ok, a kad stavim p2k onda nekonta mob iako prijavljuje da je spojen.
Zadnji uredio The Judge : 08-03-2008 u 16:01
evo ga ovdje:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=260
Thnx. ekipa, pravi ste![]()
Znaci bia je problem u p2k, sa ovin novim sve mi radi bez problema
Zahvaljujen na opsirnim i detaljnim odgovorima![]()
Sad samo da pitam cisto informativno jel mogu sta shebat na mobu sa ovin p2k i jel mogu stavit da mi izvjesce stalno bude ukljuceno? (da nemoran svaki put manualno ukljucivat u mobu)
syebat mozes uvijek, ali s ovim teško.
trajno uključivanje nije moguće
Kažem,ja sam uspio sa ovim,zato sam to i sačuvo.....
Seem 0032_0001
offset B9 - bit 3: Should be On (ensure Offset 9F - bit 4 is off) (1 - on, 0 - off) To Make SMS Delivery Report On by Default
offset 69 - bit 3: Multi-page SMS Send Confirmation (greater than 160 characters) (1 on, 0 off)
Ispravite me ako griješim...
Meni je izvjesce bilo trajno ukljuceno i samo sam u p2ktools programu skinuo kvacicu sa sms delivery report,i trajno sam ga iskljucio... Nadam se da tako moze i na w510...
Bookmarks