Za spajanje mobitela na komp,moras imati pripadajuci USB kabel,p2k drivere i programe po potrebi. Sto se tice izvjesca o isporuci ,mislim da se moze ukljuciti/iskljuciti s p2k tools programom. Za pocetak skini drivere
odavde,i p2k tools 0.8.6 (preporucam jer ga i sam koristim)
odavde. Instaliraj drivere
ovako i tek nakon toga mozes koristiti p2k tools program.
Kad pokrenes program i u donjem lijevom kutu vidis zelenu lampicu znat ces da je sve u redu i da je program prepoznao mob. Ako ti opet pita kakve drivere,daj mu ih na isti nacin kako je opisano u gornjem tutorijalu za instalaciju p2k drivera. Nakon toga u lijevom izborniku odaberi tab "other features" u kojem ce ti se pojaviti izbornik za poruke,multimediju javu,office tools... Odabrat ces messages te pri dnu ekrana stisnuti "Get" s cim ces dobiti u izborniku poruka trenutne postavke koje su aktivne na tvom mobitelu i koje su oznacene kvacicama. Dodat ces kvacicu na SMS delivery report,stisnuti u dnu ekrana "set" i na zeleni gumb na vrhu ekrana stisnuti reset i tako restartati mob,te ujedno i spremiti postavke. Ovako sam ja radio na svojoj V360 i izvjesce o isporuci sam uspio ukljuciti/iskljuciti. Ukoliko ne uspijes,sigurno ces uspjeti ako editiras seem koji je zaduzen za to,al o tom - potom... Za eventualnu stetu ne odgovaram!

Bookmarks