bok ekipa !!!![]()
ovo mi je prvi post![]()
PRETPLATNIČKE CIJENE MMP(48 ili 85)
Nova pretplata 695 kn
Vidim da TELE2 ima ponudu moba Motorola W510,
privuklo me je to što ima nekakvu kamericu 1.3mp i dosta jaku bateriju navodno radi čak do 7.5h razgovora piše na službenoj web str. proizvođača
pa sad pitam dal šta ta motorola valja ???
jel se može otvoriti poklopac sa jednom rukom ili baš treba obijema rukama otvarati ???
a koliko je taj software spor ???
jel se može staviti bilo koja .gif slika na pozadinu moba pa da se ta slika kreće po ekranu kao screen saver ???
i kakav je ukupan dojam na taj čitav mob ???
možda postavljam malo previše pitanja trenutno imam Sony Ericsson T630 star 2.5god. i polako mi odlazi onaj jostik... gotovo da je postao neupotrijebljiv
pa bih želio da taj mob koji bi kupio da ga nemijenjam slijedećih 2-3god. otprilike kolko i garancija traje ak se nevaram traje valjda 2god. jer nisam tip koji mijenja mobitele svakih 6mj. i da mora imati ono naj naj ipak sam student pa nemam para za takve stvari![]()
Brzina mu je karakteristična za moto, i trenutno nema reflash-a, ja imam v3x koja je neusporedivo brža (s razlogom).
Ukupan dojam:
MOb kupljen u teletu odključan, kamera solidna za 1,3mp ima video snimanje u cif rezoluciji. Jedina prava mana po meni je što se gornji dio telefona malo klima na zglobu.
Zaboravio :
256 mb kartica
ok, hvala na informaciji![]()
Bookmarks