Đis, ju ar grejt!
Tenk ju veri mač!!!
Kao što rekoh, divim se!
Ma dajte. Tetronic & SEguy ,divim vam se!
(sam se sam sebi smijem kaj sam napisal)
Dora Carofiglio (Novecento)- We're Ready
tako sam cuo da je to za ovu supradyn
al nemos nac nigdje![]()
jel zna netko kak se zove pjesma iz reklame za nescafe 3u1 nagradnu igru?
tnx
Zadnji uredio Solidus : 01-03-2008 u 19:02
@ solidus
OK Go - Here It Goes Again
My name is SaTaN...Woo0ooohoo0oo
@ solidus
iz tvojih usta u bozije usi..![]()
My name is SaTaN...Woo0ooohoo0oo
jel tko zna kako se zove pjesma iz reklame za triglav osiguranje (malo starija reklama) kad cistatcica oriba onu sliku...
a takodjer jel netko zna pjesmu od zvijezde majoneze gdje se smije ono dijete sa suncokretom u kosi... u pjesmi s spominje 'sunshine'?
kak se zove ona pjesma iz nove reklame za flex obitelj kad cura i decko spajaju kauče???
There are no shortcuts in evolution.
pjesma od farme?
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Zna li netko naziv pjesme iz rekalme KOZMO-a?
Pjesma iz radijske reklame za Toyotu R&B. Jedini refren koji se čuje je "Keep on rollin'". Netko?
Jel zna netko pjesmu iz AXE Dark temptation reklame??
Imam jednu zamolbu. Ako netko zna pjesmu koja je bila u podlozi za emisiju "Svijet mode". Znam da je to bilo davno naTV, prije 5 - 6 godina ali ako netko zna molim za pomoc. Danas sam cuo na radiu bila je ta ista stvar u jednoj reklami. Ppjesma mi djeluje kao da je iz 80'tih bez rijeci je. Unaprijed hvala.
Zadnji uredio La_LuNa : 22-04-2008 u 16:35 Razlog: pisanje velikim slovima smatra se vikanjem!!
jel zna neko koja je ono pjesma iz reklame za torticu, reklama je nešto sa prstima kao
pjesma iz reklame za t-com ono mix nešto. znam da je band bloc party jer imam nekih njihovih pjesama pa znam glas pjevača, pa ako netko zna točno ime pjesme. thanx
Bookmarks