Goldfrapp - Strict Machine
Goldfrapp - Strict Machine
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hej ljudi.. mene zanima pjesme iz one nove tomato reklame.. kad se oni dvoje zene i cura otrci i zagrli onu neku rajcicu veliku.. a ovaj za njom "ali zasto??".. e pa ako itko zna, bila bi i vise nego zahvalna!!!![]()
bok, može li mi tko pomoći ok instrumentala koji se vrti u reklami za Hyundai i30, trenutno na TV-u
tomato reklama, molim vaaaaaaaaaaas!!!!
mene zanima pjesma iz Tmobile reklame.. nešto kao "Let's pretend that we're.."
of montreal:wraith pinned to the mist and other games
genijalan bend
enivejs, mene zanima stvar sa reklame za vip gdje ekipa poteže uže. nema nekih riječi nego samo ide melodično na na na na na na kraju kad se pokazuju mobiteli. super mi je stvar a pošto nema riječi ne mogu je nać, pa ako netko zna..
zahvaljujem!
mwaah tnx!!
Jel zna netko možda ime pjesme iz ove najnovije reklame T-mobile (prijatelji iz djetinjstva)? Ide nešto kao sometimes i feel that i`m out of my mind (barem mislim)
Maia Hirasawa-The worrying kind
http://www.youtube.com/watch?v=wjuZcBKpIh4
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Tnx!! flOoKi, tražio sam ovu pjesmu tjedan dana
Tražim pjesmu iz reklame za becks. Pjesma se zove
Shiva's R&R Dub - Arling & Cameron, ali je ne mogu nigdje naći za skinuti.
Prije sam sve skidao sam verned.com, ali sad je zango zakupio tu stranicu i ne može se skidati.
Jel može netko dati link za pjesmu i neki link sličan verned.com?
Hvala![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hvala, baš si srce![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ljudi, ja tražim video i pjesmu s reklame za Nokia Xpress Music (one pjevajuće slušalice)...
e da, ova reklama za heineken. nista od toga?
nisam uspio pohvatat sve rijeci, no znam da ide nesto kao There's nothing I wouldn't do ... to make you mine ili slicno.
Ajd netko, pliz.
a ja trazim pjesmu o jamnici, iz reklame za, naravno jamnicu (ona retro)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jel zna netko pjesmu (ako se moze nazvati pjesmomiz reklame za Ljubljanske mlekarne?
nije bas pjesma iz reklame, al jel zna netko koja pjesma svira na najavi nove teve za bozicne filmove?? muski vokal.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ima ko pjesmu iz reklame za kinder bueno ove koja je pred malo došla??
Potpis nije u skladu s pravilima.
Edit by Sljaka
Mislim da je u pitanju Amanda Lear-give bit of mmm to me...
http://www.youtube.com/watch?v=_YaGDn5XQls
Bolja verzija od one stare za Kinder Bueno![]()
Bookmarks